Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türk Telekom internet engellilere indirim yapmıyor! Mevcut ve yeni abone ayrımcılığı

nüfüsa soruyum cevabı öyle yazarım

türk Telekom 2 yıl boyunca raporumu götürmeme rağmen bana engelli indirimi yapmadı. sebebi; her bir aboneliğe 1 kampanya yapabiliyorlar. bu benim tahminim. mesela ben 2 ay bedava kampanyasından faydalandım. ayrıca engelli indirimi de istedim. abone olurken tamam deyip tüm evraklarımı aldılar ama engelli indirimi yapmadılar. resmen yalan söylediler.. birkaç kez itiraz ettim ama nafile.

türk telekomla taahhüdüm biter bitmez türknet'e geçtim. kota limit yok. destekliyorsa 100 mbit hız veriyorlar. taahhüt yok. engelli indirimiyle 56tl ödüyorum. abone kazandırana her iki tarafa da kişi başı 1'er ay bedava veriliyor. ( isteyen beni referans gösterebilir ve karşılıklı 1'er ay hediye kazanırız. mesaj atabilirsiniz. )

engeltanıma var artık ttnete gidin
Zorro fıtık ettin insanı sen yaptırma boşver

İndirimi

Busene başlamış ocak ayında gidin yaptırın indirimi

İnanmıyonuz heralde müşteri hizmetini ara

Pluvia

sordum nüfüs müdürlüğündende verıolarmıs ama genelde e devletten alınması için yönlendırıolarmış bunla beraber duruma göre nüfus müdürlüğüde verıomus.iş yogunlugunu azaltmak için olabılır.zaten senıde o yuzdn e devlete yönlendırıkler sen söylüon kalabalık dıe.kalablıkta beklemektense e devletten çıktı almak daha kolay.ama dedıgm gibi nüfus müd de verıo beklememek için e devletten çıktı almak daha kolay ve güzel olur

[h=1]Hesap Makinesinde Pratik Yüzde Hesaplama[/h][FONT=Ubuntu]Örneğin ;[/FONT]
[FONT=Ubuntu]200 sayısının %18 ini hesap makinesiyle hesaplayabilmek için,[/FONT]
[FONT=Ubuntu]200 x 18 yapıp ardından hesap makinenizde eşittire değil % de işaretine basıyoruz 36 rakamının çıktığını göreceksiniz.
71 in % 25 için
71 x 25 yazıp hesap makınesındekı % simgesine tıklıyok eşittire değil ! sonuç 17,75 [/FONT]

Pluvia
nüfusa belge için sipariş verdım eve getırilecek :D gelınce bakarık artık çaresine.

-mka eve nasıl gelyoki edevlet çıkaraydın boşuna gttin oraya

Pluvia
gitmedım kı. gıtmeden sipariş verdım araya bayram gırdı artık çarşamba gelır :D

Zorro
yok be ne eğlenmesı gerçekten dıom

engelli bireylerin özellikle fiziki engelli ve yaşlı kişilerin talebi doğrultusunda nufus mudurluğünden 1 kişi işlem için engelli bireyin evine gelmektedir 199 arayarak bilgi alın

Beylikduzu

benım belgeyı getırecek olan tanıdık o yüzden.bilgi amaçlı sordum e devlet şartmı dıe.genelde e devlete yönlendırme edılıomus işlerin yogunlugu sebebıyle. malum pasaport ıkametgah falan nüfustan verılıo artık.

Pluvia -mka
Bu ay fatura ne kadar geldi indirimlimi?
Yoksa aynı ücretmi?
Reklama bakma, fatura konuşur
Yok engelli indirimi Telekomda

merhabalar arkadaşlar türk telekom internet engelli kamanyası varmı bu yıl nasıl başvuracağız şartları nelerdir

enginbey8108

Engelli kartınız ve nüfus kağıdınız la herhangi bir Telekom şubesine başvuru yapın. Yapıyorlar.

ne zaman gelirler oğuz abi altyapı olmadan evde kullanmak istiyorum da interneti

enginbey8108
Eve ne zaman getirirler onu bilemiyorum: kardeşim benim. Ben hattımı engelli tarifesine çevirdim. Hemen yaptılar. 2-3 güne sanırım geçti. Ev konusunda bilgim yok.

Şu konu beni çok baydı;)
İndirimde nekadar indirim yapacak?
Ne cimrisiniz be;)

Benide baydı

Zorroyu inandıramadık

Zorro zaten var yemez,yumurtadan yün yolacak yakında;)

Onlayn işlemlere girip bakcam olmuşmu tarife diye bozuk sayfaları

İndirim ne yapacaki 5 tl 10 tl üfff ne sıkıcı.

Açılmoyo sayfaları onlayn işlemler abonelik işlemine bakcaktım

Yapılan %25 indirimi bulmuşlar da beğenmeyenler oluyor bir de. Ben raporumu alır almaz getirip Türk Telekom müdürlüğüne teslim ettim ve sonraki aydan itibaren %25 indirim başladı. Gayet de beni çok rahatlattı. 70 küsuratlarda olan faturam sabit 54 lira olarak geliyor. Kimse kusura bakmasın da babasına bile bedava vermez kimse ki biz gidelim neredeyse bedavaya yakın indirimler isteyelim.

enisenver size mesaj gldimi indirim yapıldı diye

Bizde verdikte belgeleri daha mesaj glmedi

Pluvia

Aynen, başvuruyu yaptığım gün geldi mesaj. Siz yine de çağrı merkezini arayıp danışın.

Üst Alt