@
Pluvia Hayırlı olsun, ttnet taahhütsüz hizmet sunmaz taahhütün bitmeye yakın tekrar tekrar ararlar mutlaka taahhüt vermiştir baban, engelli indirimi de yıllardır vardı zaten, neyse sen keyfini sür diğer işleri baban halleder nasılsa
@
zamanyolcusu Evet olmaması gerekir taahhütün sadece engelli üyeliklerde değil hiç bir aboneye olmaması gerekir ama ttnette herzaman taahhüt vardır, aslında hiç bir firmada taahhüt olmaması gerekir taahhüt demek verdiğim hizmete güvenmiyorum demek, belirli bir sürede bana abone ol demek, zorlamak demektir adamlar seni zorla 2 yıl kendisine abone yapıyor ayrılmaya kalkarsan da ceza uyguluyor klasik ttnet işte.
@
-mka Sen de çok zor bir soru sormuşsun adam nasıl cevaplasın
Geçmeyi düşünmüşsün ya bence geçmelisin @
-mka denemeden zarar gelmez altyapı zaten telekomun ben 3 yıldır turknet abonesiyim çok memnunum, eskiden aman kotam doldu mu ne kadar oldu falan diye bakardım şimdi sınırsız indirme yapıyorum tık yok, sabit stabil hat ve sorunsuz hız veriyor turknet, bildiğin gibi akn'yi de hiç bir zorlama olmadan ilk kaldıran firma turknetti diğerleri de btk kararı ile zorla kaldırdı, gerçi halen ayak direyenler var ya, geçmeyi düşünürsen sakın mevcut aboneliğini kapattırma hazırda hattın ve portun var, ttnette taahhütün yoksa turknete geçiş yapacaksın böylece mevcut internetin kesilmeden 1 hafta içinde turknete tamamen geçmiş olacaksın dostum, geçişin tamamlanınca turknet sana mesaj ve mail yoluyla şifre ve parola gönderecek aynı anda da ttnet hattın kesilecek modem arayüzüne şifre ve parolayı girip özgürce dolaşmaya devam edeceksin
@
HakanEs26 Tavsiyem turknete geçmeniz denemeden karar vermeyin, mevcut aboneliğinizin taahhütü bitince turknete geçiş için başvurun taahhütsüz internetin keyfini çıkarın