Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türk Telekom internet engellilere indirim yapmıyor! Mevcut ve yeni abone ayrımcılığı

Valla kasım ortasında TTnetten Allah'a şükür kurtuluyorum.!! 8 Mbit e 61 lira ödüyordum. Turkcell yada Turknete geçicem

@Pluvia Hayırlı olsun, ttnet taahhütsüz hizmet sunmaz taahhütün bitmeye yakın tekrar tekrar ararlar mutlaka taahhüt vermiştir baban, engelli indirimi de yıllardır vardı zaten, neyse sen keyfini sür diğer işleri baban halleder nasılsa

@zamanyolcusu Evet olmaması gerekir taahhütün sadece engelli üyeliklerde değil hiç bir aboneye olmaması gerekir ama ttnette herzaman taahhüt vardır, aslında hiç bir firmada taahhüt olmaması gerekir taahhüt demek verdiğim hizmete güvenmiyorum demek, belirli bir sürede bana abone ol demek, zorlamak demektir adamlar seni zorla 2 yıl kendisine abone yapıyor ayrılmaya kalkarsan da ceza uyguluyor klasik ttnet işte.

@-mka Sen de çok zor bir soru sormuşsun adam nasıl cevaplasın :) Geçmeyi düşünmüşsün ya bence geçmelisin @-mka denemeden zarar gelmez altyapı zaten telekomun ben 3 yıldır turknet abonesiyim çok memnunum, eskiden aman kotam doldu mu ne kadar oldu falan diye bakardım şimdi sınırsız indirme yapıyorum tık yok, sabit stabil hat ve sorunsuz hız veriyor turknet, bildiğin gibi akn'yi de hiç bir zorlama olmadan ilk kaldıran firma turknetti diğerleri de btk kararı ile zorla kaldırdı, gerçi halen ayak direyenler var ya, geçmeyi düşünürsen sakın mevcut aboneliğini kapattırma hazırda hattın ve portun var, ttnette taahhütün yoksa turknete geçiş yapacaksın böylece mevcut internetin kesilmeden 1 hafta içinde turknete tamamen geçmiş olacaksın dostum, geçişin tamamlanınca turknet sana mesaj ve mail yoluyla şifre ve parola gönderecek aynı anda da ttnet hattın kesilecek modem arayüzüne şifre ve parolayı girip özgürce dolaşmaya devam edeceksin

@HakanEs26 Tavsiyem turknete geçmeniz denemeden karar vermeyin, mevcut aboneliğinizin taahhütü bitince turknete geçiş için başvurun taahhütsüz internetin keyfini çıkarın

-mka olay öyle tivibu almıştım pketim bitrince tivibu yu iptal edeyim dedim 3 gün önce kapatamassınız dediler iyi dedik cumartesiye geldi pazarı geçtik pazartesi gittim günü geçmiş dediler :)
hafta sonu bayiniz açık değil yok illa 3 gün alacaz birde abonman 6 TL için takla attılar
mayısta indirim için muracat ettim temmuzda çıktı sorduğunda 15 günde çıkar demişlerdi 68 günde işlemi bitidiler türktelekom işte

Life dostum Türk.net i çoğu çevrem kullanıyor ve çok memnun bende geçicem nasipse ama tek sorun benim ev santrale uzakmış 11 Mbps hız çıkıyor benim için yeter maçları izletsin de :)

Life tşkrler engelli indirimi şimdi şimdi verdiler daha kazık dediydiler abone olnca normalle aunı fiyata denk glyo demiştiler %25 indirim yoktu ovakit bizde normal kayıt olduk babamdan
-mka sağolsun bahsetti oda yeni öğrendi:) bu indireme ocakta geçilmiş

Ben sıfırdan abone olsam pahalı fiyatları

HakanEs26
senın bu tarıfene gecenlerde %25 indirimli 40tlye baglattılar ttnetten
ttnetde şöle bişi var bilmeyenlerı öpüolar ama araştırıosan bılgın varsa rest çekıosan yelkenlerı ındırıp sıtelerınde görunmeyen ucuz tarıfe verıolar kısaca öpemıolar :D bılmek lazım

-mka

Uapıldı bizimki annemin raporu verdik engel raporu engel kart fotokopi nufus muhakavemeti edevletten çıkardık verdik

Tele mesaj gldi

öptüğünüzü sanırsınız ama en sonunda öpülen hep biz vatandaşlar oluruz unutmayın :)
Gerçi vatandaşında hoşuna gidiyor galiba ki sesi çıkmıyor.

Sağol mka sana darısı

Ayrıca tşkr bilgi verdiğin için:)

Sende olmasan bilmezdim

Pluvia

AMİN sende saol
arkadaşlara katkım oluyosa ne mutlu bana

Ne oldu da Pluvia
Engelli indirimi yok ki TTNet de
Ne yazıyor tele mesajda?

Benide aradılar tahathutname devam ettiği halde 64 TL olacak dediler.
İstemem kapatıracam deyince,
Bu sefer 57 TL olacak dediler

Pluvia
çok teşekür ederm floryaa

Zorro eğer engellı raporunla gedıp başvuru edersen taahhütün devam ettıgı halde %25 engellı ındırımı alacaksın o zama nödedıgn 64 tl yerıne %25 indirimle 48 tl ödıcen 16 tl cebınde kalacak

Onları çok güzel güzel öpersen indirimi koyarlar 😘 -mka engelli rapora gerek kalmadan

Zorro var indirim artık %25 indirim zorro

Sende götür belgelerini

nufus muhakavemeti ne oluyor
Kimlik mi?

Zorro edevlette zorro bak ordan çıkarcan

Kimlik değil

Zorro

abonelik kendi üstüne ise ve engelli raporun varsa ona gerek yok ama evdeki herhanki bir engelli üstünden indirim olacaksa vukuatlı nufus orneği çıkaracaksın olay bu

Zorro
nüfüs müdürlüklerınden alınan vukuatlı aile tablosu oluyor.gidip vukuatlı aile tablosu almak istiom dedıgınde verırler sıkıntı olmaz sadece ne için almak istediğini sorabılırler o da belkı.

-mka biZde önce nüfısa gttik oraya yazmışlar levhaya edevletten çıkcak diye

Dolu kuyruk vardı zaten nüfüsta

Üst Alt