Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türk Telekom internet engellilere indirim yapmıyor! Mevcut ve yeni abone ayrımcılığı

Sudan alıyoz indirim onun harici bişi yok
engelli ile aynı evde oturmak yeterli. Annem bizimle oturuyor. taahhüt devam ederken ptt müdürlüğüne gittim %25 indirim uyguladılar internete. ev telefonu engellilere sosyal tarife diye bişi vardı mayısta 18 TL idi paket fiyatı.

tezels
Gidip sorcaz yaparsa indirimi artık yeni oldu heralde bu indirim şeysi

Hep bahsettikte ttnete bişi yapmadılardı öncesi

%25 indirimi hangi ay aldınız internete

Ttnetmi sizinki

Ptt yazmışın

Anladım yeni uyguluyolar demekki

Bizede uygular umarım

indirim uyguluyorlar elbette ama taahhütsüz paket fiyatlarından..
o paket fiyatlarınıda iyice şişiriyorlar onun üzerinden indirim yapsa ne olacak.
taahhüt veren üyelerle aynı fiyata geliyor neredeyse.

Bilmiyom artık alan var indirimi

Bilmeyenler bize geliyo

zamanyolcusu

Türktelekom tahutlu fiyat üstünden %25 indiriyor ben 2 yıl tahutlu 85 tl veriyordum indiirime muracat ettim şuan 64 tl ödüyorum

Paket Adı YALIN 16 Mbps'ye kadar FİBERNET FULL LİMİTSİZ_Doya
Kampanya Bilgisi Doya Doya İnternet Kampanyası_
Taahhüt Bilgisi 08/04/2021
Aylık Kullanım Miktarı Limitsiz
Paket Hızı 24 Mbps'ye kadar

01.09.2019-30.09.2019 15.10.2019 Ödendi Fatura Görüntüle 66.25 TL
01.08.2019-31.08.2019 16.09.2019 Ödendi Fatura Görüntüle 78.75 TL
01.07.2019-31.07.2019 15.08.2019 Ödendi Fatura Görüntüle 85.25 TL

7 ayda muracat ettim 8. ayın sonuna dogru işleme kondu şuan ödediğim

Beylikduzu

tamam dostum ortada bir indirim var doğru ama benim anlatmak istediğim şu;

bende 24 mb sınırsız hız telefon konuştukça öde 64 tl ödüyorum.engelli indirimi falan yok bende 24 aylık taahhütlü fiyat.
sonuçta aynı fiyatı ödüyoruz..

zamanyolcusu

bende telefon yok yanlız benim 200 gb gibi bir olayımda yok full limitsiz sen ne zaman abone oldun yeni paketlerden haberin yok gakliba mart ayından sonra fiyatlar uçtu

mart 2019 tarihine kadar

01.03.2019-31.03.2019 15.04.2019 Ödendi Fatura Görüntüle 63.5 TL
01.02.2019-28.02.2019 15.03.2019 Ödendi Fatura Görüntüle 63.0 TL
01.01.2019-31.01.2019 15.02.2019 Ödendi Fatura Görüntüle 63.5 TL

Mart 2019 tarihinden sonra

01.06.2019-30.06.2019 16.07.2019 Ödendi Fatura Görüntüle 85.5 TL
01.05.2019-31.05.2019 17.06.2019 Ödendi Fatura Görüntüle 85.0 TL
01.04.2019-30.04.2019 15.05.2019 Ödendi Fatura Görüntüle 85.5 TL

Sanırım senin tahut tarihin ocak 2019 tarihinden önce tahütün bitince o fiyata arayacaksın

Türktelekomda paket seçerken 2 hususa dikkat edin yüksek hız veriyor uygun fiyattan ama 200 gb geçince internetiniz duruyor veya 24 ay tahutun 12 ayı 70 tl ise kalan 12 ay 90 tl oluyor size ilk bunları teklif edecekler ben 16 mb aldım 24 mb kadar hız veriyor ama ay içinde 300 gb ta 500 gb kullanabiliyorum ve 24 ay sabit fiyatlıyı aldım

evet doğru zam geleceğini bildiğim için aralık ayında 24 aylık taahhüt vermiştim..2021 e kadar kafam rahat :)..

ama genede şu an türknette 75 tl ye 100 MBPS'E KADAR, KOTASIZ,TAAHHÜTSÜZ İNTERNET alabilmek mümkün.

iptal talebi verince telekomdan da indirimli fiyat alınabiliyor.

haziranda sözleşmem bitti 65 tl idi ttlkom a gittim yenilemeye hem parasını arttırdılar hemde 16dan 12mbps düşürdüler !!85 tl fatura geliyor yalın telefon var dahil aradan zaman geçti geçen gün arıyorlar ttkomdan arka arkaya açmıyorum neyse artık açtık buyrun dedik 16mpbs yükseltelim 95 tl ödeyin demesin mi :)))) zaten daha çok para kötü hizmet veriyorsun bide daha sonra benden aldığını bana geri satmaya çalışıyorsun sözleşmem bitsin başka opetore gecicem resmen ciddiyetsizlık.

Eytperisan

evınızde engellı bırı varsa onun adına olmasına bıle gerek yok %25 indirim için başvurun

-mka arkadaşımda gelmiş bizede işlh olur indirim mka:)

Arkadaşlar müşteri hizmetlerini aradık varmış %25 indirim bilgüniz olsun yarın vercez belgeleri

Telekoma

Pluvia

hadi hayırlı olsun benden evvel faydalanacaksın indirimden.

sadece türk telekom değil
türkcell vodafone kablonet gibi hemen hemen tüm internet servis sağlayıcılarda indirim mevcut

Engellektuel

Ttnetin yoktu yeni geçmişler uygulamaya

Engelli indirimi

Tesadüf mka söledi

Aradık ocaktan itibaren yapıyolarmış

selda*

Turknet bindirim yapmadı aksine telekomun bindirimlerine karşı aylarca direndi telekoma rağmen fiyatlarını uzun süre sabit tuttu telekomun yapmadığı kampanyaları yaptı vermediği hızları verdi, telekomun port ücretlerine zam yapmasına rağmen turknet yeni abonelerine bile zam yansıtmadı, sürekli herşeye sağanak şeklinde yağan zamlara daha fazla turknet de dayanamadı engellilere de normal aboneler gibi zam yaptılar tüm abonelere aynı oranda zam yapıldı buna rağmen turknet en uygun fiyatla en yüksek ve sınırsız hizmet veren şirket durumunda.

Pluvia

Telekoma geçmekle hata yapmışsın ama hayırlı olsun yeni aboneliğin, kaç yıllık taahhüt imzalattılar, abonelik paketinin adı ne hızın ne özellikleri ne paylaşırsan öğrenmiş oluruz.

Life yeni değil tehatütlü bizimki sadece engelli indirimden yararlancaz abone babam

Öncesi yoktı böle bişi yeni yapılmış

1sene daha var tehatüt

2018 eylülde başladı tehatüt

2020eylülde biter

Kayıt edince çok bahsettiydik bu indirimi yapmadılardı yeni yapıyolarmış şimdi

69 ödüyo babam 53olur heralde indirimi

ben anlamadım inan

türktelekomun yıllardır indirim uygulaması var aynı şekilde türknetinde

sanırım sizinki farklı bir durum veya paket

Pluvia

Pluvia

Engelli üyeliklerde taahhüt olmaması lazım istediğin zaman ayrılabilmelisin üyelikten.

zamanyolcusu

Tehatüt fiyatlar pahalıdı telefon hattından net bizimki

Arkadaşlar %25 yoktı indirim şimdi var oniyetle bilgi attım sizlere üyeliğiniz devam ediyosa yada yeni abone olcaksanız ailede birinin raporu yeterli eş çocuk anne baba

Life
Turknet bindirim yapmadı aksine telekomun bindirimlerine karşı aylarca direndi telekoma rağmen fiyatlarını uzun süre sabit tuttu telekomun yapmadığı kampanyaları yaptı vermediği hızları verdi
ve ben bunu telekomda niye Türknet sizin altyapıyı kullanıp sizden para ile alıp sattıgı halde fiyatlar hem sizden çok ucuz hemde taahhüt istemıyorlar diye sordugumda görevlı cevap veremedı bende çalısan memur zor durmda kalmasın dıye üstelemedım.

Türknete geçemyı düşündüm uygun dıye ama her yerde bayılıklerı olmadıg için illerde bile vazgeçtım
Pluvia
hadi iisin indirimden faydalancaksın :D
zamanyolcusu
Engelli üyeliklerde taahhüt olmaması lazım istediğin zaman ayrılabilmelisin üyelikten.
ttnetde o dedıgnden yok kı.bide dahil aynı fıyat deyıp telefonu bahane ettıler herşeyı açıkca sordugm halde ve bana söyledıklerınden 10 tl daha fazla aldılar sordum ne ayaksınz dıye böyleyık dedıelr dedım ayrılıom sizin olun telınız netınız kaç para ceza ödıcem dedım 300 tl cıvarı ceza çıkardılar bende başka yere gıdınce o kadar kazancım olmıcak dıe homburdaya homburdaya ve iltifatlar! ederek kabul ettım.

Üst Alt