Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türk Telekom internet engellilere indirim yapmıyor! Mevcut ve yeni abone ayrımcılığı

Yapmadilar ugrasmadilar bile benimle

Abi sen 2019 dan önce yaptin idi . 2019 da herkeste indirim vardi ama artik indirim yapmiyorlar yapmak istemiyorlar .

Google a yaz engelli Türk Telekom yada engelli Turkcell diye , ilgili açıklamayı oralarda görebilirsin.

Mami Junior

Türk telekoma gitmeyecem ilgilenmiyorlardı. Son çare Superonline umariz indirim yaparlar. Siteye girdim aciklamalardan hiçbirşey anlamadim neye göre indirim yapıyorlar ücretlendirme filan hiçbirşey yazmiyor. Aciklayici degiller.

Diriliş1234

Kardeş , Türtelekom Pişmanlıktır.
Tavsiyem ne mobil hattını kullan nede ev internetini

Superonline , aldıgın paket üzerine %25 İndirim Yapıyor .

Sectigin Herhangi bir tarife üzerinden %25 indirim yapıyor.
Evde interneti Türk Telekom , mobil de Turkcell kullanıyorum.

Ucuz internet kullanmak isteyen Türk net e geçsin , mobil de de Türk Telekom.

Matraxman

Hocam türk telekom calisanlari beni umursamadi . ne gerek var git bayiden normal internet al dedi ugrastigina değmez dedi kayseri TT ofisinde ki calisan. Superonline de varsa eğer boyle direk alacam interneti. Türk telekom haketmiyor

Hocam superoblineden alacam zaten alt yapim 8 mbps destekliyor. Bakalim da indrrim yaparlarsa eğer

yeni geldi %25 tüm tarifelere uyguluyorlar ben geçen verdim belgeleri

Benim suanda Turk Telekomdan,2018yili ocak ayinda aldigim, 24 ay taahhutlu,Ultranet mbps 16 Gb 75GB isimli, tarifem ayda 54Tl.engelli tarifesinin daha hesapli oldugunu dusunuyordum , mevcut tarifeme yönelik evraklarimi engelli raporumu vs ekleyip %25indirimden faydalanip 54Tl yerine %25 indirimli(13.5Tl) 40tl ye duser mi?

İnternet ve ev telefonu 6 ay donduruldu
Bu işlem için 15 TL faturaya yansıyacaktır dendi.
Bu bir keremi, yoksa her aymı Pluvia
Lütfen bilgi veriniz

Merhabalar, ben de mevcut paketim varken geçen hafta tt ana merkezine gittim, bi dilekçe imzalattılar genel merkeze gönderdiler ve mevcut tarifem üzerinden %25 indirim yapıldı.

Mevcut taahhütlü tarifeniz varken gidip başvurunuzu yapın boşuna fazla para vermeyin.

Arkadaşlar mesajlara bakınca bazı arkadaşlar %25 indirim var zannetmiş sanırım.. Arkadaşlar daha evvelden zaten engelli tarifelerinde %25 indirim vardı ve bu yılda ek %25 indirim yürürlüğe girdi yani aynı özelliklerde normal tarife üzerinden toplam %50 engelli indirim olması gerekir. Ancak bunu uygulayan hiçbir şekilde yok, BTK' nın Yönetmeliğinde bu indirimi uygulamayanlara cezası mevcut iken ne yazık ki bunu denetleyen de yok! ceza kesende yok! O yüzden sadece lafta olan bir indirimdir, engellileri kullanmaktır bu..

uNiQuE_54

hocam yanlışın var, çünkü daha önceki indirimler firmaların kendi insiyatiflerinde uyguladıkları indirimlerdi.
Simdi BTK bunu resmiyete döktü. Yani düşündüğün gibi %25 + %25 değil sadece %25 uygulanacak.

Mami Junior
Hocam yanlışım yok 2012/DK-07/464 Sayılı karara bakarsanız %25 engelli indirimi olduğunu görebilirsiniz. resmi ekleyemedim de aşağıdaki linke bakarmısınız
https://telkoder.org.tr/wp-content/uploads/2017/06/BTK2012-31.pdf

Ayrıca zaten 2019 yılından itibaren uygulanan da ek %25 indirim olarak geçiyor 2012 de de %25 indirim vardı zaten =%50. Ancak bu indirimleri uygulayan yok normal hat alsan daha uygun emin olun ve türktelekomda 1 defa 2 yıllık faydalanabiliyorsun 2 yıl sonrasında bir daha sana indirimle yenilemiyorlar şahsen ben yaşadım ve defalarca şikayet ettim ancak kimseden tık yok. Madem indirim uygulanmayacak ve BTK'da denetlemiyor neden engellileri aptal yerine koyuyorlar
Ha bu indirim konusunda çoğu engelli arkadaşımızda sahip çıkmıyor haklarına

Türk Telekom engellilere indirim yapıyor. Ben daha yeni geçtim. Gittim, görüştüm: indirim varmış. Yüzde 25 indirim yapıyorlar. Tarife bana uygun geldi. Bilginize arkadaşlar.

@OĞUZATAY %50 mi indirim yaptılar aşağıdaki linkdeki tarifeler üzerinden net indirim yaptılarmı?
https://bireysel.turktelekom.com.tr...yfalar/evde-sinirsiz-internet-kampanyasi.aspx
Ayrıca sizin taahüdünğz bitince indirim uygulamıyorlar burada bir sürü insan var taahüdünüz bitince normalden daha yüksek rakam çıkarıyorlar bilginiz olsun.. Ha bu arada mevcut abonelere indirim yapılmıyor yeni başvurularda %25 değil ama az bir şey indirim yapılıyor sadece

uNiQuE_54 Ben Prime tarifesinde en yüksek tarifeden aldım. 25 GB İnternet, 1000 dakika, 1000 sms: 79 tl. İndirimli ücreti normalde 105 tl. Ayrıca bir sürü de ekstra veriyor. Dediğinizi sordum: taahhüt 1 yıl geçerli; 1 yıl sonra yeniden yaptıracağım. Dediğiniz doğru! Ancak taahhüt süresinden sonra uzatılabiliyor. Bilginize. İndirim yüzde 25; 50 değil. uNiQuE_54 Ayrıca dediğim gibi mevcut aboneydim. Sadece tarife değişikliği oldu ! Yapılıyor, yani. uNiQuE_54

uNiQuE_54 Güzel kardeşim dediklerin doğrudur. Benim bilgim yok. Sadece işlerim gereği vs. çok aşırı internet kullandığım için Gb yetmedi. Bende gittim. Telekom a dedim. Engelli indirimi var mı ? Onlarda dediler., var. En yüksek internetin olduğu tarife kaç para dedim:105 dediler. Yüzde 25 engelli indirimi ile 79 tl oluyor; dediler. Benim de işime geldi. Aldım. Ayrıca ekstradan dışardan bağlanmak wifi hakkı, resim depolama hakkı vs vs bir sürü şey. Yani az mı yapıyorlar; çok mu yapıyorlar bilemiyorum. Yüzde 25 indirim derken ben Telekomun bana yaptığı indirimden bahsettim. Ayrıca Türk Telekomun Online İşlemleri indirdiğinizde sil-süpür bölümünden hediye de veriyor. Yani benim yaşadığım durum bu hocam.

OĞUZATAY Sizde haklısınız benim anlatmak istediğim herkes indirimi %25 indirim diye biliyor.
Bütün arkadaşlara benim anlatmak istediğimde bu zaten %25 daha evvelden vardı ve şuanda da %25 ek indirim yapıldı. Ayrıca evde internette mevcut aboneler taahütleri bitince bu indirimden faydalanamıyor. Sadece yeni aboneler faydalanabiliyor böyle bir göz boyamaca mevcut. Bu indirimleri çıkaran devlet ancak BTK kurumun yönetmeliğinde indirim uygulamayanları denetlemek ve ceza yükümlülüğü var ancak denetleyeni yok.

@uNiQuE_54

Hocam, gönderdiğin yazıda "ek" diye bir ibare göremedim.
Bende mevcut üyeydim bana da mevcut tarifeler üzerinden %25 indirim yaptılar, hem türkcell hem de türk telekom.

Son düzenleme:
yani demek ıstedıgınız sumudur? ben engellı telekom ınternet kullanıyorum.ve ek olarak yenı bır ındırım daha yağıldı dolayısı ıle bunuda uygulamak zorundalar mı.

:Yalın Hiper İnternetErişim Tarife Tipi :Sizinle Yalın Hipernet LimitsizErişim Hızı :24 Mbps'ye kadarAdil Kullanım Noktası(AKN) :35GB 51,75 oduyorum bu arada.

@Mami Junior göndermiş olduğum link daha evvel olan %25 engelli indirim BTK Kurul Kararıdır istersen email adresini yazarsan sana email olarakda gönderebilirim. Ayrıca 2018 Yılında da ek %25 indirim BTK Kurul Kararı var ancak herkes sadece %25 indirim var zannediyor.

@ugir evet 2011 yılında %25 engelli indirimi vardı zaten ve 2018 de de çıkan kurul kararıda zaten %25 ek indirim çıktı ancak herkes sacede %25 indirim var zannediyor.

@OĞUZATAY yanlış anlamada benimde ihtiyacım yok ancak bu ihtiyaç meselesi değil verilen bir hak var ve bu uygulanmiyor o yüzden hak meselesidir.. bu ayrıca yapacak bir şeyimiz var arkadaşım ve bir engelli olarak sana verilen hakkı kullanamıyorsan CİMER'e şikayet etmek gerekir. Ha bununlamı uğraşacağım dersende uğraşmayabilir hiç kimse elbette..

uNiQuE_54 teşekkür ederim ben uğraşmak istemiyorum. Size kolay gelsin. İyi akşamlar

Türk Telekom TTNET internet engelli tarifesi kullanan var mı ?

Merhaba Türk Telekom TTNET internet engelli tarifesi kullanan var mı ?
Rica etsem şuan ki fiyatı hakkında bilgi verebilir mi ?

Üst Alt