Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türk Telekom internet engellilere indirim yapmıyor! Mevcut ve yeni abone ayrımcılığı

Engellileri kullanıyorlar,normal vatandaşlara verilen fiyatla Engellilere verilen fiyatlar aynı,Türknetle görüştüm Telekomla olan kontratım ekim ayının 20.sinde bitiyor.Türknete geçiyorum

Türnet heryerde varmı bağlanıyomuki

çelebi
Eğer istersen türknet arkadaşını getir kodu verebilirim bu kodla başvurduğunda ilk ay fatura olmuyor. Ayrıca [FONT=noway]0850 288 80 81 nolu numaradan mesai saatleri içinde arayınca 3dk. ya müşteri temsilcisi ile görüşebiliyorsun şahsen 1 aydır kullanıyorum TürkNetin gayette memnunum. Bende ttnet kullanıyordum ve başvurdum 1 hafta içinde geçiş işlemini gerçekleştiriyorlar hatta eve gelip herhangi bir işlemde yapmalarına gerek olmuyor geçiş olacağından o yüzden kapattırmadan geçiş yapın.[/FONT]

Arayınca ne sölüyonuz nasıl bağlanıyo evrak falan nasıl gönderiliyo

Hangi tarife seçiliyo tüknette

Her şehire bağlantısı oluyomu

Bağlamaya geliyolarmı modem felan veriliyımu

D Smart ta neymiş Medya grubu mu
Nakil olmuyor herhalde boş ver yoktur Servisi uğraşmaya değmez

Süperonlayn yada türknet yaptırcam bakım

uNiQuE_54
söz meclisden dışarı bi laf ebeni öpen kadı kimi kime şikayet ediyon.mh dekilere ne söylersen bişi diemiolar sadece başka yardımcı olabilecem bişi var mı söyleyınce yardım edebildikleri bişide yok.
telekom bankalara borcundan dolayı hisselerinin çogunun bankalara geçme durumu varmış elin adamı beleşden alıp sömürdü telekomu.çok şey var diyecek amma söyleyince bişi değişmio :mad:

sahranil
be benim tarifeninde oldug yer tnetın burası orda 75 gb akn fibernet hipernet var 24 mpbs hızında 57,90 onu al telle birlikte 68 falan olur ama hızı yüksek.
dsmarta baktım fiyatlara aldanma orda ucuz gibi gördüğün aslında ucuz değil hız 10 mpbs die kagnı gibidir tavsiye etmem

çelebi
aynı deil mh aradım sordum engellı 67 tl ben 65 tl ödüyom engellıye daha fazla sebebi taahhüt olmasıymış öyle dedıler.

@Mami Junior

Kardeşim linke tıklayıp abone olduğunda sende bende birer ay ücretsiz kullanıyoruz faydası budur referans gösterme gibi yani

sahranil
yok tel dahıl edilecek bende edilmıo konustukca öde dıe aldım ama sonradan kazıgı yedim.fibere gelince fiber tel ile 68 tl faln olur ama hızı ıyı donma olacagını sanmıom aknsı ise75 gb yeter die düşünüom

Yalın internet yok mu ttnette
Onu araştır TTNet te sahranil
Mecbur muyuz ev telefonuna
Ev telefonu iptal sadece internet yalın internet Yalnız internet

Vallahi var yalın internet
Onu soruda haber et buraya

Ev teli dahil olmazsa daha pahalı oluyo

Arkadaşlar benim şuan ki tarifem engelli 100 gb 16 mbsy hız vdls geçmek istiyorum cayma bedeli çıkıyor sebep ise ultranet hiperden daha pahalı ve üst paket olarak geçmek istediğin tarife ultraneten fiyat olarak düşük 300 tl ceza çıkıyor alt paket olarak kalıyor üst paket için 87 tlik var ona geçebilirmişim 100 tl buluyor oda 1 yıl sözleşmem var peki bu durumda bimere şikâyet edersem sonuç çıkar mı paket değişikliği hakkımın olduğunu başta idda eden türk telekom şimdi kıvırıyor ne yapmak lazım??

Benim yalın ttnet

Kablonet engelli kampanyaları güzel , benim tahahhütüm ocak ayında bitiyor.Kotalı paket olmasında ne olursa olsun

[SIZE=2][FONT=comic sans ms]Aylık ortalama 400gb yakın internet kullanıcısıyım Üyeliğimi Ttnet , Süperonline başlattım turknet ile devam ettim bir ay önce Türk Telekom SİZİNLE FİBERNET/HİPERNET LİMİTSİZ 24 Mbps'ye 35GB 51,80TL geçtim .
[/FONT]
[/SIZE]​
[SIZE=2][FONT=comic sans ms]Tecrübelerim ;
Süperonline ile arızam oldu tam 20 gün sonra geldiler üstüne birde fatura gönderdiler. fiyat 58 tl hız 16mbps AKN 75GB
Turknet çok memnundum AKN yok Hız düşümü yok ama arıza olduğunda hiç bir kimseye ulaşamıyorsunuz interneti bağlayıp kaçıyorlar :)
9 gün arıza giderilmesini bekledim iptal ettim fiyat 49 tl hız 36mbps AKN yok
Telekom kendi alt yapısı olduğu için hemen ilgileniyor iki gün önce sıkıntı yaşadım 8 saat geçmeden arıza giderildi. fiyat 52tl hız 24mbps AKN 35gb
Yani şunu demek istiyorum ; önce firmalardan alt yapı sorgulaması yaptırın kime aitse ona geçin türknet bazı yerlerde artık kendi alt yapısını yapıyor sonra ortalama GB indirimini düşeceği hızı hesaplayın en önemlisi hızlı çözüm buda alt yapı türk telekom olduğu için ön plana çıkıyor
7,8 tl daha ucuz diye boşuna başınızı ağrıtmayın
not : Engelli indirimi diye bir şey yok engelli bindirimi var.
[/FONT][/SIZE]

@-mka
benim Türk telekom sözleşme süresi bitti, sürekli arıyorlar tarife yükseltin diye ama anlattıklarından hiçbişey anlamadığım için eski tarifeye devam ediyorum.
sizce bu tarife nasıl ?

FATURADAN BİR BÖLÜM

Erişim Şekli :VDSL
Erişim Tarife Tipi : ................Hipernet Limitsiz
Erişim Hızı : .........................24 Mbps'ye Kadar
Adil Kullanım Noktası(AKN) : ..75GB
AKN Sonrası Hız : .................. 8 Mbps
Tivibu Ev Tarifesi :.................Tivibu Ev Süper Pk HD

İnternet ..................52,94
Televizyon ...............39,31
Paket Ücreti..............92,25
ÖDENECEK TOPLAM...94,25

yelpaze
hız 24 benmınkınden ii ama bende tvi bu yok nasıl bişi bilmiom tv den farklı olarak nesi var ödedıgn 40 tlye degermı bilemem.dizileri netten izliom 75 gb yetio bana.birde sen hipernet kullanıon o da fiyatta farkettırır.hayırlı olsun.

Türk telekom engelli tarifesini kaldırdımı şubat 2sinde tarife bitiyor birtane engelli tarifesi yok kota kalktı diye indirimleridemi kaldırdılar türk telekoma gittim kimsenin birbirinden haberi yok engelliler için herhangi bir kampanya bulunmuyor dediler. süperonline 89tl 16mps sınırsız fiyat veriyor yüzde25 düşünce 67 tl dendi

Şuan TTnet in sitesine baktım engelliler ile ilgili bir şey yok. Normal 8 Mpbs 74.90 X 24 ay taahhüt istiyor.

Selamlar 2 şubat 2019da benimde bitiyor 6 gündür savaş veriyorum bunlarla birtanesi cevap veremiyor bana dedikleri engelli tarifesi yok 16mps full llimitsiz 74.90 internet limitsiz oldu diye acılarını engellilerden çıkarıyorlar sanıyorum. süperonline dan fiyat aldım 89tl 16mps sınırsız yüzde 25 düşecek dendi 67 tl olacak sanıyorum ondada gidince bir terslik olmazsa tabiki evde telofonum var ama bu fiyatı verdi birde engellinin yenisi eskisimi olurmuş vermemek için .

https://bireysel.turktelekom.com.tr...r/Sayfalar/doya-doya-internet-kampanyasi.aspx

[FONT=sans-serif]Arkadaşlar engelliye indirim hic bir zaman olmadı [/FONT]
[FONT=sans-serif]ve olmuycakta bunlar sadece kagıt üstünde ama gercekte oyle birsey yok[/FONT]

[FONT=sans-serif]internet[/FONT]
[FONT=sans-serif]cep telefonu[/FONT]
[FONT=sans-serif]ev telefonu[/FONT]
[FONT=sans-serif]şehirler arası veya uluslar arası Otobus[/FONT]
[FONT=sans-serif]şehirler arası veya uluslar arası Ucak[/FONT]

[FONT=sans-serif]hicbirseyde engelliye indirim yok[/FONT]
[FONT=sans-serif]şoyle anlatayım size[/FONT]
[FONT=sans-serif]en yuksek fiyattan hesaplayıp [/FONT]
[FONT=sans-serif]sonra engelliye indirim yapıyoruz diye [/FONT]
[FONT=sans-serif]fiyatı normal sıtandart bir kişinin öduyecegi fiyata cekiyolar[/FONT]
[FONT=sans-serif]olay budur arkadaşlar[/FONT]
[FONT=sans-serif]sonuc olarak ortaya cıkan standart bir kişin ödedegi fiyatı vermiş oluyorsunuz[/FONT]
[FONT=sans-serif]yani engelliye indirim filan yok[/FONT]

Üst Alt