Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türk Telekom internet engellilere indirim yapmıyor! Mevcut ve yeni abone ayrımcılığı

En iyi ınternet sağlayıcısı hangisi türk telekomu türkcell mi vodafone mi türk net mi uydu net mi türk telekom kullanıyorum 24 ay sözleşmem var vdls geçiş yapmak istiyorum 300 tl ceza var alternatif yoluda yok kaldı 1 yılım van merkezdeyim iyi çeken sağlayacı nedir alt yapım vdls adls destekliyor bakır kablo fiber yok

En iyi ınternet sağlayıcısı hangisi türk telekomu türkcell mi vodafone mi türk net mi uydu net mi türk telekom kullanıyorum 24 ay sözleşmem var vdls geçiş yapmak istiyorum 300 tl ceza var alternatif yoluda yok kaldı 1 yılım van merkezdeyim iyi çeken sağlayacı nedir alt yapım vdls adls destekliyor bakır kablo fiber yok

Vanda olur mu dediğin sağlayıcı

Ttnet yeriyle pislik engelli paketlere geçmesin kimse normal alın paket değişikliği yapmıyorlar bahane ise sözleşme

71 tl diyo bifark yok diyo engellide yokmu ucuz bişi ttnette 56tl yapanları gördüm

ben 56 tl elmesi faturanın 65 tl olması yüzünden aradım ne geldıyse sordum saydım .engelli tarifesinide sordum telefonda verdıklerı cevap 67 tl oldu bend benm normal tarıfe 65 nıye engellıye indirm vardı bu nasıl ındırm dedım cevap olarak engellide taahhüt yok dedi.yani engelli tarıfesi tahhütsüz oldugu için daha pahalı.
benim tarife
iS20o5.jpg

alo paket kısmı konuştukça öde olacaktı ve ben 10 tl fazla ödemeyecektım 55,90 ödeyecektım anlaşma böyleydı kelek yaptılar :mad: alo 250 alo 24 ay 250 dk ücretsiz yapmışlar o yüzden 65 tl ödicem.bilsem konuşmaları bende kaydedırdım .şahıdımde oldug halde kazık attılar ayrılırsamda 178 tl ceza ödersın dedıler. telden değil bulundugunuz yerdekı Türk telekom ofıs yada mağazalarından yaptrın ttnetın magazasındakıler 60 tl dediler ama ben 65 ödicem ceza yememek için çkmıom
aşağıdakı lınke tıkalyıp szıe en yakın magazalrı öğrenebilirsiniz orda yüz yüze konuşmak daha iyi
https://www.turktelekom.com.tr/destek/sayfalar/ofis-ve-bayi-arama.aspx
[h=1][/h]

-mka

Konuştukça ödenin 100gb olanı ne kadar

burda konustukca ödeden kasıt tel hattı netle ilgili deil.mısal benm tarıfe normalde 55,90 tel hariç tel olunca 65 oluyo.konustukca öde olsa konusmadıgm sürece 55,90 olacaktı anlasmam öyleydı teldekı görevlinin kazıgını yedım.senin 100 gblik olan konustukca öde olsa 60 tl konustukca öde olamdıgı için 71 istiyorlar.
75 gb yeter diosan sizn orda fiber varsa aynı fıyat fiberli olanı al hızı 24mpbs benmkınin hızı 16.

Normal -mka en ucuzunu bulmuşun bile
Bende TTNet 50 TL telefon 12 TL toplam 62 TL 100 GB bir yılım kaldı tahathütlü

-mka;)

Bizede 71 tl diyo ultranet limitsiz aynı gene 100gb napakya beynim yandı

Türknetmi yapak ne yapalım

Türknet servis nasıl
Nakil yapıyorlar mı

24 aylık sözleşmem den 1 yıl kaldı ultranet 100 gb 16 mbys hızında vdls geçmek istiyorum 300 tl ceza çıkıyor ilaki sözleşme bitecek ondan sonra biterse tekrar engelliye girmem zaten avantajı yok zararı var değişlik yapmıyorlar başka tarifeye 2012 de hattım vardı kablolu iptal ettim 0 dan çektim pişman oldum ettiğime de şuan ki yalın 65 tl bitsin vdls 35 mbys geçecem adls öldü artık diyorum

Ucuzluk önemli değilde kalite önemli hizmet önemli kopma hız düşüklüğü ilgisizlik olursa değmez bence tahadut yoksa dene yinede sözleşme varsa girme derim

Ti link 300 tl den 541 tl olmuş alacaktım engel oldular şimdi alamam artık 😔

Endosetin kötümü kablonet çekmiyomu iyi

Ttnet gibi dğlmi kablonet

100gb hızlı zaten aşağısı donuyo

Bimodem parasımı istyoda

Kafam karıştı çok
Zorro senin tarifenin adı neki 100gb 62tl nasıl oluyı

Bir yıl oldu Bunun kampanyası bitti galiba
Türk Telekom büroları na uğra bilgi verirler

Turknet iyidir AKN uygulamıyor ama altyapınız önemli. sorun yaşadığınızda arayıp konuşabileceğiniz müşteri hizmetleri yok kayıt bırakıyorsunuz onlar sizi arıyor. ne yapacaksanızda bu zamanlarda yapın 31 aralıkta BTK nın akn kararları uygulanacak akn ler kalktığında limitsiz internet fiyatları artacağı gibi akn yerinede akıllı kotalı tarifeler getirilirse (kotanız dolduğunda ertesi ay başına kadar kapanan) sistem nasıl çalışacak kesinleşen bilgi yok. Forumları araştırırsanız iki görüş var.

1- hiçbir değişiklik yapmadan 1 ocak tarihini beklemek BTK kararları nasıl uygulanacak görmek.

2- internet fiyatları artacağından şimdiden uygun bir kampanyaya 24 ay taahhüt vermek (bu biraz risk almak oluyor olumsuzda değişebilir şartlar ben bu riski aldım geçtiğimiz ay 2 yıl yeni taahhüt verdim)
karar sizlerin.

100gb hızlı zaten aşağısı donuyo

florya sen akn ile hızı karıştırıyon o 100 gb olan hız değil akn.yani ay içinde ister 1 günde isterse kaç günde doldurursan 100gb yi hızn 5mpbs ye düşer.benm tarıfe 16mpbs hız 75 gb akn .senin orda fiber çekıyodur sor.çekıyosa fiberin hızı 24 mpbs bizimkınden 8 mpbs daha hızlı fiber al 75 gb aknsi benmkı ile aynı.akn yazan hız değil mpbs yazan hız.
bende tvde diz yahut film izlemem netten izliom dızılerı genelde trtnın dizilerini izliom eskılerı.şuan baba candır'ı izliom az kaldı bitmesine.daha evvel yeşil deniz izledim çok güzeldi.reklamsız günlük azar azar izliom.

Siz kaç yıldır TTNet abonesiniz
Belki ileri zamanlarda TTNet uzun Süreli abonelere Hediye falan dağıtılır TTNet den vazgeçmeyin
-mka nın kullandığı 75 GB bu zamanın kampanyasını Alın. Endişelenme 75 GB bitmez bitse bile 16 dan 5 mbhz düşer hız

Ben Türk Telekom gibi ...... bir firma görmedim.. İlk abonelikte 24 ay taahütlü indirimli fiyat uygulanır taahüt bitince normalden daha yuksek fiyat çıkarırlar ve kılıflarıda hazır neymiş taahütsüz fiyat üzerinden indirim derler..Bunlara bu fırsatı verenlerin allah belasını versin. Halbu ki BTK'nın buna uymamanında mevzuata göre idari para cezasıda var ancak BTK pasif bir kurum olduğundan sesini çikaramıyor bu sebeple BTK da türk telekomu savunuyor heralde şerefsizler.. Buarada ben TürkNete geçtim ve gayette memnunun bir sorun olursa müşteri hizmetleri şak diye hemen müşteri hizmetleri çıkıyor.

Ama suna anlam veremiyorum burada ttneri kullanan belki birsürü engelli arkadaş var ancak engelli indirimi uygulanmamasına bir şikayetleri yok ve 67TL-70TL. gibi fiyat ödüyerek devletin verdigi hakkı kullanmayıp ses cıkarmayıp sessiz kalarak buna boyun eğiyorlar. Hakkını aramayan sesini çıkarmayan engelli arkadaşlar yüzünden yavaş yavaş bize verilen haklarda gider önemli olan 3-5TL. indirim değil bizlere verilen hakkın gasp edilmesi ve bunada göz yumulması geeçekten çok zoeuma gitmişti ve ben üzerime düşeni yapıyorum 7 kere CİMER'den 7 defada BTK sitesinden şikayet ediyorum halen otomarik cevap veriyorlar hatta bu sitenin kurucusu olan bulent bey bile destek vermedi.. Bazıları baait görüyor konuyu 3-5TL olarak ancak ortada olan mevzu engelliler arasınsa ayrımcılık yapmak ve engelli indirimini mevcut tqrifelere göre uygulamamak..

İyimi bari türknet müşteri hizmeti bakmıyomuş telden

Niye bayisi yok türknetin

uNiQuE_54
hacım sen ttnete burda .... dıon ben telefonda kıbarca söyledım ... leri görevli napsın denılenı yapıo .şahıdım varken bana kazık attılar.bi laf var ebeni öpen kadı kimi kime şikayet edecen. bahanelerı çok.engellı tarıfe fiyatı normalden daha pahalı dedım hanı engellıye indirimliydi nu nasıl indirimm başka türlü indiriosunuz dedim cevap olarak engellı tarıfesında taahhüt yokmus ondan o fıyataymıs yersen tabiii.

Telekomu boşverin kendinizi boş yere üzmeyin, boşu boşuna 24 ay yani 2 yıl taahhüt vermeyin, Turknet'e geçin sınırsız indirme yapın film izleyin internetin keyfini dilediğinizce çıkarın.

Aşağıdaki linke tıklayıp abone olarak 1 ay ücretsiz internetten faydalanabilirsiniz

https://turk.net/p/LDY43CT64OSC/

Yada Turknet Müşteri Hizmetleri yetkilisine davet kodunuzun olduğunu söylerek [SIZE=3]LDY43CT64OSC [/SIZE]kodunu vermeniz yeterli

[FONT=noway]
[SIZE=3]0850 288 80 80
Hızlı İşlem Hattı[/SIZE]
[SIZE=3]

0850 288 80 81
Satış ve Başvuru Takip Hattı
[/SIZE]
[/FONT]

[FONT=noway]
[FONT='inherit']
[/FONT]

[/FONT]

fulya dsmarta asla bulaşma,hizmet kalitesi sıfır,ben kullanıyorum kimseye tavsiye etmem.

hakancan06 :))ne yaptırcam beynim yandı bak bak:)türknette güzel dğl iletişimi uğraşamayız onlan robotmuş iletişimi

Çekimimi kötüki dsmartın

-mka
Bende senin gibi defalarca konuştum da dediğin gibi müşteri temsilcisinin yapacağı bir şey yok tabi ama bunu yazıya döküp şikayet ettim Bu durumu şikayet ettim CİMER'den BTK yönetmeliğinde cezası var ve ayrımcılık yapılıyor neden yaptırım uygulanmıyor soruyorum ancak bunun dolambaçlı cevabını ttnet veriyor. 7 defa şikayet etmeme rağmen Bilgi teknolojileri kurumu bir halt yediği yok en çokta buna kızdım zaten, ha birde bu durumu yaşayıp hakkını savunmayan bunlara fırsat veren bazı engelli arkadaşlara!

Üst Alt