Sametmenc05 Merhaba, kullandiğım paket 8mbps 50gb tı.48TL. ödüyordum şuan emsali 51.80TL.. Bana yardımınız için teşekkür ederim ancak ben bana degil Tüm engelli arkadaşlar bu indirimler fayladanmasını istiyorum ve bununla ilgilide CİMER' e yazdım verilen cevapta ilgili işletmeye yazılacak denildi bunun üstüne gidiyorum %25 engelli indirimi yapmamanın ve engelliler arasınsa ayrımcılık yapılmasınında BTK Mevzuatında bir yaptırımı da var tabiki..
Ancak size şunu sormak isterim ben engelliyim hat benim üzerime benim eşimde engelli hattı kapattırıp onun üzerinde mi açtırmak gerekiyor yoksa tavsiye ettiğiniz başka bir yol varmı? Bu arada TürkNet ile görüştüm ona geçişte yapabilirim Telekomun altyapısını kullanıyorlar ve Türk Telekomda 16Mbps 75GB paket TürkNette 48.50TL. en azından TürkNet böyle bir ayrımcılık yapmıyor diye düşünüyorum.
Ancak size şunu sormak isterim ben engelliyim hat benim üzerime benim eşimde engelli hattı kapattırıp onun üzerinde mi açtırmak gerekiyor yoksa tavsiye ettiğiniz başka bir yol varmı? Bu arada TürkNet ile görüştüm ona geçişte yapabilirim Telekomun altyapısını kullanıyorlar ve Türk Telekomda 16Mbps 75GB paket TürkNette 48.50TL. en azından TürkNet böyle bir ayrımcılık yapmıyor diye düşünüyorum.