Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türk Telekom internet engellilere indirim yapmıyor! Mevcut ve yeni abone ayrımcılığı

benden bu ay 63tl aldılar aradım 9tl devletin aldıgı yeni vergi dediler

@-mka macasinin verdiği 50gb az senin tarife hangisi bu tarifeler nerde bulamıyorum sitede
@macasi nin verdiği lınktekı ücretler gümleyik :D

florya benım tarıfe aşağıdakı.en ucuz gariban işi :D

j6rM5G.jpg
dbugun macasının verdıgı lınktekı tarıfeye geçebilirmiyim diye aradım.mh deki görevli böyle bi tarıfe yok dedi taahhütsüz engelli tarifesi varmış o da 60 65 liradan başlıo güya engellıye indirim vardı.fırma indirimi başka türlü anlayıkkı normal vatandaşlardan daha fazla fıyat çekıkler
dedım yav sızn sıtede böyle yazıo ne iş mh de dediki bende görunmuo nasıl görunmez var dedım sonra o bilgiler güncellenemyıktır dedi dayanamadım koca fırma tüm firmalar bundna alıp satıo bi güncellememı yapamıo dedım mhkıvranmaya başladıbedne böle görünüo falan bende daha fazla zorda kalmasın dıe ii günler deyip kapadım.
daha sonrada müşteri ofısını anlattım ordakıde benzer şeyler söyledi 60 a falan olur dedi onada eyi günler dedim kapadım.her 2 mh elamanı bayan oldugu için kıbar lafladım bişi diemedım sövemedım off offf :D bilerek hatun görevlı koyuolar sanırım.
bu durumda en ucuz tarıfeye geçmiş oluyom engellı tarıfe olmadıgı halde.

-mka senin tarifenin adı ne mka

Atmışın bide yazısonıda yazmış :))

Mevcut müşteriyede olur demi

:D
olur olur.yav ayrıntılı yazıomkı nasıl yaptıgımı başkalarına kolaylık olsun.

macasi şikayetin için sevindim bende mevcut paketler üzerinden %25 net indirim yapılmadığını ve mevcut aboneler ile yeni aboneler arasında ayrımcılık yapıldığını CİMER'den şikayet ettim sana verilen cevap verildi bana ben ayrica BTK sitesi üzerindende smşikayet ettim ancak turk telekom ordanda bana engelli indirimi sadece yeni müsterilere yapıldığın cevabını verdi ayni sekilde 4-5 şikayet yazdım.

sahranil

adamlar işi bilio.anlamayanlara cafcaflı laflarla alttan girip üstten çıkıolar laf ebeliği edıolar.bana tarife100 ama indirimle bu kadar deyıp lafa bogup kabul ettıreceklerdı araştırdıgım için hazırlıklı gıttım .yoksa il md de 3yıl taahhüt ettıreceklerdı.

bahsedıp almış olduğum tarıfe için 444 1 444 arayıp ahanda bu tarifeyi istıom deyın yoksa 10 saat kampanyadan bahsedıolar arada kontürler gidıo.

Müşteri hizmetlerindeki eleman
İkramiye mi kazanıyor ne yapıyor
Müşterisini kazıklıyor😯

Sağol mka sende olmasan bişi öğrenmicez:)

Bizim tarifeyle senin tarifenin adı aynımıymış

Gecen gün musteri hizmetlerini aradim bilgi almak icin engellii indirimi var mi dedim evet engelli tarifesi 55 tl dedi,normali ne kadar dedim 61 tl dedi.Bu nasıl bir indirim ozaman hic yapmayin dedim sinirlendim kapattim teli.

-mka
Taahhüt edilse bile engellerde cayma serbestliği varmis ceza odenmiyor,bilginiz olsun.

benimde acil internet almam lazim turk neti mi oneriyorsunuz.

sgurkan Aynen öyle yetelri indirim yapmıyor ve yeni ve mevcut engelliler arasinda da ayrımcılık yapıyorlar ben şikayet ettim sizde edin lütfen..
sgurkan Hatta konuyu ben açtım ve TürkNet'e internet aboneliği için başvurdum be aylık 48TL. fiyatı eğer isterseniz sizde abone olabilirsiniz ve turknete abone olacak varsa türknet kodu verebilirim bu kod ile abone olunursa da hem başvuranla ben 1 ay ücretsizinternet oluyor..

@uNiQuE_54

Ay hic ugrasamiycam valla.

Bana ne oneriyorsunuz arkadaslar.

Yeni bina kutu koymalari bes alti ayi bulurmuş,bana onereceginiz internet nedir.

sgurkan

ben il müd de sordum engellı tarıfesı yok dedı dıger tarıfe içinse 3 yıl taahhüt istedi bende sitenizde farklı tarıfe var değ,nce onu onlıne arayıp yaptıracaksınız denildi aradım 2 yıllık taahhütlü yaptrdım.daha sonra siteden @macasi nin vermıs oldugu lınkı tıkladım ordaengellıelr için baya uygun tarıfe vardı aradım tekrardan mhlerini engellı tarıfeyi normal tarıfeden daha pahalı söyledi bende kızdım dedım sıtenızde nıye reklamını edıonuz dedim baktı bahsettıgınız gibi değil dedi engelli tarife 60 liradan diye başladı.bende tekrar iide sitenizde niye farklı deyınce güncellenmemıitr dedisigortam attı nasıl olur koskoca firmasınız tekelsiniz bi güncellemem mı yapamıyonuz dedim tabi bişi diemedı zor durumda kalmasın die ii günler deyip kapadım.sonrada ildeki müşteri acentesni aradım gelin yardımcı oluruk deyip o da 60 liradan başladı bendebenzer şeyleri onada anlattım baktım o da boş bişi yok kapadım teli
not:şuan normal tarıfe 56 tl olana geçtim.kısaca adı var kendı yok ındırımın.
türk neti çok övüolar fiyatıda ii ama böyle bi firmanın nıye enazından büyük illerde bile bayiliği olması gerekırken yok o yüzden ttnete devam edıom

Öncelikle, Siz aradığınızda karşınıza çıkan M.T. size en uygun gerek maddi gerek hız olarak paketi sunmaya çalışır. Yani sizi kazıklamaz yada kazıklamaya çalışmaz. Siz aradığınızda yeni abone olacaksanız size bilgileri veren ilk müşteri temsilcisi prim almıyor. Zaten farkettiyseniz size paket bilgileri verilip satış birimine aktarılırsınız yani satış birimi alır primi.

Gelelim engelli paketlerine. Evet gözle görülecek kadar olmasa da %25 indirim yapılıyor normal o paketin taahütsüz fiyatı üzerinden yapılıyor bu indirm. bunun dışında engelliler için Erişilebilir İnternet Kampanyası vardı en son, duruyor mu hatırlamıyorum. Genellikle TT kullanan aboneler tivibu veya fatura üzerine taksitli cihaz alma avantajı olduğu için kullanır. Tek derdiniz sadece internet almaksa, Bu konuda Türknet'in daha avantajlı standart bir paketi var. Kendi aktif altyapısının olduğu yerlerde verebileceği max Hız'a kadar TT altyapısının olduğu yerlerde varsa MAX 35 NBPS'ye kadar hız veriyor. AKN yok Taahüt yok Ayda 48.9 TL hepsi içinde. yanında sabit telefonda veriliyor oda ücrete dahil. Sabit Telefonla Şehir içi Şehirler Arası Ceptelefonları ve 2.Dereceden Yurtdışına toplam 1000 DK da hediyesi var.

Türknet'te de şöyle bir durum var faturaları aynı ay veriyorsunuz mesela ocak ayında abonelik başladı o ayın parası sizden ay başında alınır. TT'da bir sonraki ay gelir ilk faturanız. Arıza kaydı durumunda Türktelekom'un çağrı merkezini aradığınızda karşınızda bir muhattap bulursunuz. Türknet için online işlemler merkezinden yada sesli yanıt sistemi yani robottan kayıt bırakırsınız. Şartlar koşullar ortada. Hangisi daha cazip geliyorsa onu seçin.

macasi bende şikayet ettim 5 sefer taahhüt yok diyorlar ancak Engelli paketinin koşullarında 24 ay taahüt verenler için geçerli olduğu yazıyor Ayrıca 2 yıl sonra taahüt bitincede engelli paketinden o fiyatlara yararlanamiyorsun yani Mevcut engelli aboneler ile yeni engelli aboneler arasında AYRIMCILIK yapılıyor. Ayrıca aynı normal bir 16Mb Ultranet 75Gb Limitsiz Yalın paketi 55.90TL. iken aynı şartta engelliye 60-70TL. fiyat biçiyorlar.. Şikayet ediyorum adamlar salak salak başka cevap veriyorlar BTK Kurumuda bişey yaptığı yok görevini yapmıyor bana mahkemeye git diyor! Mahkemelik zararım yok diyorum Türkiyede yaşayan bütün engellilere bu şekilde indirim yapmıyorlar ve ayrımcılık yapıyorlar diyorum halen saçma saçma iş cevap veriyorlar.. Benim taahütüm bitti TürkNete geçiş yaptım. Bu arada sözde BTK Kurumu 2019 da geçerli olmak üzere engellilere %50 indirim kararı aldı ama uyan yokki bu karara şikayet etsen BTK görevini yapmıyor!!! Ondan sonrada biz engellilere şunu yaptık bunu yaptık diyorlar uygulayan kim takan kim!!

Sakın TTnet geçme. Çünkü kotası var. TTnet engelliler için hiçbir şekilde kampanya yapmamış. Herkesi dolandırdığı gibi utanmadan aynı şeyi engelli ve calışamayan insanlar içinde yapmış. Düşük hızları var. Ayrıca sana düşük bir kota belirliyor, o kotayı doldurduğun zaman hızın daha da düşüyor. Ama arkadaşlarında dediği gibi Türknet'te bu gibi sorunlar yok, ve TTnete göre fiyatıda daha ucuz. Kısacası hızlı internet + kotasız ve daha ucuz. Ben de 1 senedir kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım.

Aynen arkadaşlar Ben bu konuyu yani asgari %25 indirimi yapmadıklarını ve 24 taahüt sonrasinda engelli indirimi yapmadiklarini ve engelli paketinde Engelliler arasinda AYRIMCILIK yapildiğinı mevcut abonelerin engelli indiriminden faydalandirilmadigini yazdim ancak BTK kurumu görevini yapmıyor ülke nüfusunun %10 engelli kesimini ilgilendiren bir konuyu ele alipta dikkate alip ceza yaptimini yapmiyor gorevini ihmal ediyor!! ve halen BTK engelli indirimini %50 ye çikaracakmiş 2019 da şaka gibi uygulanmayan indirimi bedeva yapsaniz ne olur ülkenin çivisi cikmiş BTK Kurumunu takan dikkate alan yok herkes kafasina gore.

Ayrıca burada bazı arkadaşlara da şasıyorum hakkınıza sahip çıkın arkadaşlar lütfen amaç 3-5TL. mevzusu değil bazi arkadaşlar ugraşamıcam bilmem ne diyenler var..

artık internet bir vatandaşlık hakkı olması gerekiyor ve tüm vatandaşlara bedeva sunulması gereken bir hizmet kimlik gibi ,eğitim,sağlık hizmeti gibi bişey olmalı

Ttnet her konuda insanları sömürüyor. Size mutlu bi haberim var. Oristelekom internet sağlayıcısı 2018 sonuna kadar bir kampanya çıkardı. 60 tl verip full sınırsız ve kota derdi olmadan altyapınızın max alabileceği hızı veriyor. Yani TTnetten yine ucuz olan başka bir sağlayıcıdır. Yüksek hız sevenler için ideal bir sağlayıcı. Sakın TTnet engelli tarifesine geçmeyin. Çünkü hem düşük hız, hem kota geçince daha düşen bir hız, aynı zamanda diğer internet sağlayıcılarına göre yüksek para...İşte bunlar böyle bir şirket.

yüksek hızda internet isteniyorsa vdsl modem şart diyor
yani tarifeye ek 22.5 tl yi iki sene faturanıza ekleyecek. cayarsanız da kalan taksitleri ödemelisiniz.

Tek artısı kotasız internet vermesi gibi gözüküyor çok kota harcarım diyenlere için bir seçenek.

71 tl diyo bifark yok diyo engellide yokmu ucuz bişi ttnette 56tl yapanları gördüm

Üst Alt