Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türk Telekom internet engellilere indirim yapmıyor! Mevcut ve yeni abone ayrımcılığı

ibrahim25

Kullanmayın turktelekom.diger firmalar altyapısını kullanmasına rağmen ucuz veriyor hizmeti.1 yıldır netspeed kullanıyorum iki defa arıza kaydı açtım birisi evde kablo çıkmıştı.birindede sorun 3 veya 4 gün içinde halloldu.yeni yıldaki engelli tarifesi yalın adsl 16 MB kadar 40 VDSL 24 MB kadar 50 lira sınırsız AKK kalkti zaten ve taahhüt yok.telekom araplardan yediği kazığı bizlerden çıkarıyor

tabi ki ikrami prim kazaniyor kazanmıyor diyen yalan söyler Ankara ulus anafartalarda ki türk telekom çağrı merkezine uğrasın

Ya varya Bunlar ... TurkTelekom Ttnet

Engelliye İndirim Falan Yok , 16Mb Hız Kotasız 79.90 TL
Engelliye İndirim Şuan da Yok Diyolar , :) Şaka Gibi !
Superonline Geçeceğim Oda Türktelekomun Alt Yapısınu Kullanıyor , Oyuzden Geçmek İstemiyorum Mecburen Kabul Edeceğim

iyi akşamlar Pluvia
Ben Türk Telekom internet abonesiyim.
6 ay başka yere tatile gideceğim .
Bugün Türk Telekoma gittim kapattırmâk istedim
Taahhütname bitmesine 10 ay var 530 TL ödemek gerekiyor dedi ama dondurmak oluyor dedi
Sana sormak istiyorum kusura bakmayın.
Dondurulduğu zaman kapalı olduğu halde ücret ödeniyor mu?nakil ettirmeyeceğim.
Biliyormusun -mka

Kapattırma değil dondurcam dicen Zorro

Dondurunca ödemiyon

6ay dondurabilin sonra geri açılıyo

Otomatik açılcak 6ay sonra

Pluvia

Dondurulmuş net kapalı olduğu halde hiçbir ücret ödeniyor mu
Ney bu reklam anlaşılmıyor hakan

birkan01

Bana Söyledikleri Şuan da Sizin Kullanmış Oldugunuz Tarife Engelli İndiriminden Daha Uygun ,
Oysaki 16 Mb Kotasız 79.90 TL!

Türktelekom , Bana Göre Pişmanlıktır !
Süperonline Geçmeyi Düşünüyorum Fakat Türktelekomun Alt Yapısını Kullandıgı İçin Kopma - Yavaşlama Yaşarım Düşüncesiyle Çekimser Davranıyorum .

Ben 1 ay oldu ttnete abone oldum modemle beraber 66 tl ödüyorum 8 tl si modem ücreti sınırsız 16mbh

Arkadaşlar konunun başındaki gibi TürkTelekomda engelli indirimi yok engelli bindirimi var.. İnternet veya GSM hatlarında aynı özelliklerde tarifeden %50 indirimi yapılmıyor aptal herifler engellilere indirim yapıyoruz diye reklam yapıyorlar birde aptal yerine koyuyorlar BTK'ya şikayet ediyorsun saçma sapan cevap veriyorlar yazıklar olsun diyorum!!

Bugün Türk Telekom ofisine gittim. Engelliler için / 25 indirim olduğunu söylediler. Yarın belgeleri götüreceğim nasipse

erhankole

Hocam kaç paralik tarifeyi kaç paraya almis olacaksiniz

Super online de indirim var mi 2019 a girince kampanya kaldirildi denildi bana doğru mudur.

Normalde 73.50 TL idi. Tivibu web giriş paketi de içindeydi. Şimdi 17-18 TL inecek hesaplamalarima göre. Yarın belgeleri verecegim

erhankole

Ben gittim abimin üzerine almak için annemle bana yapmana gerek yok normal paket al dedi yapmadi benim islemimi kayseri de ki arkadaş . çok indirim olmaz deyip yokuş yaptı . zoruma gitti onca yol gidip ilgilenmedi.

Valla kardeş bana demek ki iyisi denk geldi. Kadın sağolsun çok ilgiliydi.

Sanırım ,Türkcell ve türk telekom yıl başından sonra engelli inidirimi olarak bütün ürünlerine %25 indirim yapmakta.

Şu an türkcell den öyle bir indirim alıyorum mesela.

Aynı zamanda türk telekomdan da ödediğim rakam değişmedi. (Daha öncede indirimli kullanıyordum.)

Telekomda dün gördüm yeni gelenlere 69tl diye bişi evde internetti heralde

Tvde geçti reklam

Mami Junior
Hocam Türkcellde şuan var mi o önemli biri var diyo biri yok dedi müşteri temsilcileri

Pluvia
69 TL lik 6mpbs de veriyor düşük eskisinin 4 mpbs veriyor aslında eve gelen internet 1 mbps sakin almayin alanlar memnun değil. Bilgisayardan sonra başka cihaz baglaninca net yavaş kaliyor 6mbps de

2019 dan sonra baglattiysaniz sinirsizdir. Kota olayini düşük paketlerde var.

Superonline tekrar soracam indirim var mi diye TTNET in bana yaptigi zoruma gitti . suoeonline de 90 liraya 8mbps sinirsiz internet indirimli alabilirsem alacam yoksa ya 90 lira vereceğim yada baglatmayacam .

Diriliş1234
Superonline'de hangi hangi paketi alırsanız alın mevcut ücret üzerinden %25 indirim uygulanır.

Diriliş1234
Engelli indirimi mi kalktı diyorlar ?
Ben öyle bir şey duymadım. Tamam AKK kalktı, fiyatlar fırladı, ama o yükselen fiyatlar üzerinden engellilere %25 indirim devam etmeli diye düşünüyorum.
Ben superonline'deyim, Ocak faturası Şubat başında gelir, bakalım nasıl bir fatura göreceğiz? Taahhütlü değilim.

Üst Alt