Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türk Telekom internet engellilere indirim yapmıyor! Mevcut ve yeni abone ayrımcılığı

EBRUL engelli tarifesi yok normal paket var.engelliye seçtiği herangi bir paket üzerinden %25 indirim yapıyorlar.ben full limitsiz yalın kullanıyorum paket tarifesi 84 tl iken 69 tl geliyor aylık.

Dün sordum 200 cgb da duran 16 mgb hız engelli indirimli 50 lira yada sınırsız hız 16 mgb 55 lira ev telefonun varsa bu Fiat yoksa 10.lira üzerine koyacaksın bu indirimi telekomun ana bayileri yapıyor cadde üzerinde olan Telekom bayileri indirim yapamıyor engelliye taahhüt yok

bilgeadam

Turktelekomu değilde netspeed kullanın eğer desteklerse hattımız VDSL kullanıyorum 24mb hız sınırsız 50 TL yalın telefon ücreti yok.adsl de 46 lira olması lazım.

Alt yapı sıkıntı kablo var bağlantı yok maalesef

valla dün gittim kendime cihaz almaya ttnet üzerinden bankalar gibi artık onlar da KKB puanınıza bakıyorlarmış. her ay düzenli ve hiç sorun yaşamadan öde adamlar sana telefon vermesin şaka gibiler bundan sonra Türk Telekom un hiç bir hizmetinden faydalanmayacağım..

18 temmuzda engelli indirimi için muracat ettim tarih 05.08.2019 da normal tarifeden fatura kesmişler 18 gün geçmesine ragmen muracatımı işleme almamışlar 444 aradım işleme konulmamış eksik evrak olabilir dediler bende engelli kimliğimi ve tc kimliğimi verdiğimi yanında raporumu dahi gördüğünü daha ne eksik olabilir diyince bölge merkezine gidin dediler

Hadi ben yürüyebiliyorum ya yürüme engelli biri olsa , engelli indirimlerindeki olayın engellilere yardımdan çok millete şirin görünme ve vergi indirimlerinden faydalanma çabası olarak görüyorum .

FATİH ÇAYLAK

Taahhütsüz Aylık Ücret*** 55,30 TL**

bu paket numara taşıyana

buda türktelekom müşterisi iseniz olacak fiyat

İlk 12 Ay Taahhütlü Aylık Ücret* 52,50 TL*
İkinci 12 Ay Taahhütlü Aylık Ücret** 58,10 TL*
Taahhütsüz Aylık Ücret*** 66,50 TL**

türktelekom ev interneti fiyatları uçmuş zannedersem ben şu anda limitsiz 35mbit hıza 2020 ayına kadar 64 lira veriyorum bugün beni ttnetten aradılar yeni kampanya için 110 lira gibi bi rakam verdi ,telefondakine napıyosun kardeşim ben şuanda 64 lira veriyom buradan 100 e nasıl geçtiniz dedim yeni fiyat güncellemesi oldu dedi isterseniz bi kontrol edin ,yok dedim ben sözleşmem bitene kadar böle devam edicem .kapattıktan sonra hemen baktım evde internet engelliye olan tarife bulamadım sadece seçtiğiniz paket üzerinden %25 indirim uygulanır diyor benim kullandığım paket şu anda 320 lira olmuş bu nasıl bişeydir ya siz anladınızmı acaba bakan varmı evde internet fiyatlarına? inanılmaz uçmuş gördüm. acaba benmi yanlış bakıyorum

Mehmetyilmaz

hocam bende mecburen tt bağlatmayı düşünüyorum,ama engelli indirimi gayet açık tüm bireysel evde internet kampanyalarında %25 indirim!

yani liste fiyatından indirim uygulama hakları yok,eğer altyapınız uygunsa günü gelince diğer firmalara geçin bence.

bağlantı hızına bağlı 16 mb bağlantı hızı benim yetiyor bana datacenter yönetmiyorum zaten çoğu site 1mb indiirme hızı veriyor premium olmadıkça yada online tv izlemedikçe 25 veya 50 mb bağlantı fazla

pusat11 kesinlikle katılıyorum sözleşme sonu gelince büyük ihtimalle türknete geçicem orası çok uygun şu anda.
Beylikduzu eskiden olsaydı evet haklısın 16mb hız yeterdi ama şimdi çocuğun bitenesi tablette öbürü telefonda ben filmde olunca malesef olmuyor arada ufakta takılma olunca benim canımı sıkar başkası rahatsız olmaz ama beni rahatsız eder hemen, o yuüzden 36mb kafi

süperonline mecburiyetini nasıl kıracağız bu dayatmayı yokmu burda devlet bu fiyat artışı nedir bun ya kimse dur demiyormu bunlara siz naapıyorsunuz enflasyon oranında zam yapabilirsiniz demiyormu kimse atını alan koşturuyor yol geçen janı gibi bu devlet vatandaşını koruyacak gücü yokmu kardeşim fena canım sıkıldı bu işe yaa başlarım onların 4.5 g sine 5 g sine nedir bu ya bize fiber yetiyorda artıyordu buna nasıl çözüm bulacağız internette enggelli tarifesi yok artık galiba hangi tarifeyi kullanacağız

Fixnet kullanıyorum şiddetle tavsiye ediyorum akn kota yok

bekleyeyim ben bir kaç yıla kadar elon musk denen şahıs interneti dünyaya bedava verecekmiş. umudumuz elon galiba:eek:

paket seciyorsun seçmiş olduğun paketten %25 indirim yapılıyor ben 16 mb 85 tl lik paket kullanıyorum şuan 64 tl ödüyorum

Beylikduzu yenimi oldunuz abone demek uygulamaya başlamışlar bu indirimi

Bizim tehatüt bitmedi benim raporla indirim verilirmi babam abone ayrıca anneminde var raporu

Ben geçtiğimiz günlerde TT ile mobil sözleşmemi uzattım.
Bana en son 37 TL teklif ettiler. 6 GB internet 1000 dk ve 1000 SMS
Benim engelli raporum var dedim.
Eğer raporunuzu bayilere götürürseniz %25 indirimden yararlanacaksınız dediler.
Geçen gün gittim bir bayiye ancak TT il md ne gitmem gerekiyormuş.
Uygun bir zamanımda gideceğim

Bu %25 indirim yenimi başlandı uygulamaya

Yoktu öncesi

Eğer varsa bizim tehatütlü şuan babam abone ben veya annem rapor vercez indirim olurmuki

Vodafone evde fibernet kullanıyorum
bölgenizde gerekli altyapı mevcut ise vodafone tavsiye ederim

tahute bakmaz abonelik kimin adına ve engelli kim abonelik sizin adınıza engelli babanız ise nufus dairesinden vukuatlı nufus örneği çıkarın ve engelli raporu ile muracat edin babanız telekom merkezine gidebiliyorsa nufus örneğine gerek yok engelli raporu yada sosyal politikalar engelli kimliği ile gidip muracat edebilir ama siz babanızın adına gidecekseniz gene nufus kayıt örneği ile gidin %40 üstü engelli raporu yeterli ama en kolayı babanızın gidip muracat etmesi

tahutun bitmesine gerek yok kabul edildiği an kalan günler %25 indirimli gelir tahutnuz bitince sececeğiniz yeni peket ile %25 indirimle devam edersiniz

Pluvia

o halde vukuatlı nufus örneği ile sen veya baban muracat edecek %40 üstü rapor yeterli baban rahatsız değilse çalışmıyorsa babanın muracatı daha iyi ama çalışıyorsa sen vukuatlı nufus örneği çıkarıp babanın adına muracat ta edebiliyorsun .

Beylikduzu benim rapordan ailede yararlanma hakkı var işki yüzde 25 indirimi etsin yapmıyolar hiç

Tekrar bisorcaz bakım

69tl ödüyoz tehatütlü

iski %50 indirim hanede 1 engelli ikameti yeterli internet %25 indirim mobil tarifeye %30 dakika veya mesaj data ilavesi ondan fiyat indirimi yok 1gb ise 1.3 olur 500 dk ise 650 dk oluyor
ailede engelli bakım yada 2022 alan varsa elektriktede indirim oluyor ama onda muhtaç olma gerekliliği var

bu indirimler için engellinin üstüne abonelik şart değil hanede yaşaması yeterli ayrıca abone olan kişi aileden olmalı ev sahibinin üstüne veya başkası üstüne olan aboneliklerde indirim olmaz

Sudan alıyoz indirim onun harici bişi yok

Üst Alt