Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türk Telekom internet engellilere indirim yapmıyor! Mevcut ve yeni abone ayrımcılığı

Hmm yok bize böle glmedi talebiniz alınmıştır diye geldi

O zaman süreç devam ediyor olabilir. Yine de siz çağrı merkezini arayıp durumu sorabilirsiniz.

Aradık müdürlüğe gidin dedi

Onlayn işlemlerden bakcaktımda girilmiyo sayfa bozuk

Hangi ay başvurdın sonra indirimli oldu

@enisenver

Öyle yaparsınız o vakit. Önce müdürlüğe gitmenizde yarar var tabi. Uygulamayı beklemeyin. Zaten müdürlükte başvurunuzdan sonra size diyorlar başvuru durumunuzu gelip öğrenebilirsiniz diye.

6 hafta önce dsmart internet aldım . 10 mpps hızı 60 TL dediler , engelli kimliği ile 45 TL ye düştü . PTT hat bedeli dahil olunca kabul ettim 2. gün gelip hat çekip modem verdiler . Baktım uygun fiyatlı dsmart tv aldım aylık 20 TL dediler galiba onda da indirim olacak .

Hangi ay başvurdun indirim sonra oldu

Mayıs'ta başvuru yaptım Haziran'daki faturaya yansıdı hemen.

İyimiş:):)

Bizdaha bu ekim sonları yaptıydık 23 ekim yaptık

Aynen yansır büyük ihtimal.Aslında bu aya da yansımalıydı ama demek ki ay sonuna denk gelmiş olmalı ki bir de onay süreci yetişmemiş olacak ki bu ay ki faturaya yansıtılmamış. Türk Telekom internet faturaları ay başı kesiliyor çünkü. Yine de siz müdürlüğe yine bir uğrayın işi garantiye alın. En azından eksik bir belge var mı yok mu öğrenmiş de olursunuz zaten. Her şey tamamsa zaten indirim başlar.

Arkadaşlar sizi bilmem ama(yorumları okumadım) ben 'Türk Telekom il müdürlüğüne' başvuru yaptım ve hem mobil hemde ev İnternetinde %25 indirim yapıldı. 20 yıldır cep telefonu kullanıyorum ve 3 ay önce başvuru yaptım zira böyle bir indirim olduğunu bilmiyordum.

Zorro
tele gele nmesaja göre 65 ödedıgım fatura 72,5 olarak ödeyecegım 72,5 geldi.normal çünkü 20 ekımde telın suresı bıttıgı ıcın fark alcakalrı yenıden başvurduk kardeşime 71 tel ödeyecegımızı söylemıykler sonra ındırmı duyunca ona başvurduk 31 ekımde o yüzden bu ay ındırmlı olmaması normal önumuzdekı ılk faturada bellı olur ne oldugu.

Kızım hasta
sizin mobil (cep) tel hangı tarıfe ceptede ındırm ettıklerını bılmıodum tarıfenzı söylermsınız benımı elele maksı 25 idi vergıelrle 7 8 yııl 23 ile 25 arası öderkene temmuzda 30 tl oldu.eger buna da ındırm varsa başvuracagım sızın tarıfeyı sorma sebebım bu

Merhaba
Benim tarifem 'Türk Telekom Ailece15GB' tarifesi. Beş kişi ortak kullanıyoruz, paketin içeriği: 5000 dakika her yöne, 15 GB İnternet, her yöne sınırsız SMS ayda ortalama 90 lira geliyor %25 indirim yapıldıktan sonra.
İndirimden önce 120-130 lira civarı geliyordu.

Bende bugün benim üstüme olan internet hattı için babam üzerinden başvuru yaptım. Rapor 2004 yılına ait ancak rapor süresi süresiz olarak yazıyor. Bu raporun eski tarihli olması sıkıntı olur mu? Ayrıca ek olarak vukuatlı nüfus kayıt örneğide teslim ettim.

İndirimi kullananlar acaba indirim tanımlandığında online işlemlerde indirim gözüküyor mu yoksa sadece tutarda mı değişiklik oluyor?

Ben Kasım 12 itibari ile Turcell Fiber'e geçiş yaptım arkadaşlar. 25 Mbps Fiber ( Turkcell +TV istemedim 20 Tl Fazla Oluyor ) Engelli indirimi ile birlikte 61 Tl ödeyeceğimi belirttiler ve paket normal fiyatı 89.99 tl. Ben gayet memnunum TTNET ten gerçekten kurtulduğuma şükrediyorum donma kasma yok İPTV den maçlarımı donmadan takılmadan izliyorum. Size de tavsiye ederim gayet hızlı. İndirme de hız 30 Mbps ye kadar çıkıyor. ve 4 ay ücretsiz olarak kampanya tanımlatın kendinize.

HakanEs26

merhaba adil kullanım kotası var mı acaba turkcell'de bende ttnet'ten kurtulmaya çalışıyorumda.

ek olarak turkcell'in internet sitesinde 69 tl yazıyor aynı paket

""Evinizde internet keyfini 25 Mbps hızında fiberle çıkarın! Üstelik aktivasyon, modem ve evde kurulum dahil! Fatura aşımı ve süprizi de yok!

69,9 TL / AY Fırsatı Yakala""

Kotan

AKN Yok Sınırsız İnternet Belli paket fiyatları var muhtemelen 10 Mbps fiyatı bu bence sitesine gidip numaranı bırak onlar arasın bilgilendirsinler seni.

Kota yok yani direk sınırsız 25 Mbps hız..

Bizimde 59geldi

1hafta gecikmeli olduğu için engelli indirim oteki ay daha ucuza gelir heralde

HakanEs26

69du fiyatı bizimde 1hafta gecikmeli geçti faturaya oteki ay tam olur indirim galiba

HakanEs26
Hayırlı olsun, güzel bir tercih.
Uzun süredir Turkcell Superonline fiber 50 mbps kullanıyordum, 74 TL ödüyordum.
Bir kaç ay önce, sanırım Ekim'de gereksiz gördüğüm 50 mbps hızı 25 e düşürdüm. Çünkü ace desteği olmayan telefon, laptop, tablet gibi cihazlar o hızı zaten desteklemiyordu. Ace desteği de ancak modemin dibinde işe yarıyor. Normal olarak zaten 20 li hızları görüyordu.
Hızı 25 e düşürdüm ve yerine Turkcell TV+ aldım.
Çok güzel bir şey. Yüzlerce kayıtlı film, dizi, YouTube, telefon, tabletten TV ye direkt görüntü aktarımı, normal yayını durdurma, 24 saate kadar geri alma vs bir çok özelliği mevcut.
Toplam 75 TL.
Ben bide 10" bluetooth klavyeli Alcatel tablet aldım ayda 30 TL ilavesi ile 24 ay 105 TL.

Ufukalp

Sağoalasın abi 8 Mbps den illallah gelmişti artık donmalar kasmalar. Şuan müthiş valla bedava eziyet çekmişiz paramızla rezil olmuşuz..

Turkcell TV sevmedim abi almadım ben laptop yetiyor bana o yönden her filme ulaşıyorum.

Tekrar Teşekkürler.

Pluvia

Bakalım Marttan sonra fatura kesilcek o zaman belli olur.

Üst Alt