Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'na atananlar burada toplanıyoruz.

fraq

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar ben 78 puanla canakkaleye atandim makina teknisyeni olarak
Siz nerelere atandiniz

Van'a bilgisayar teknikeri olarak atandım. 79.62 puanla oradan ilçelere mi yönlendirecekler onu anlayamadım

Arkadaşlar bundan sonrası için ne yapacaz kamu hastanelerinin sitesinimi takip edeceğiz süreç nasıl işliyor

Omer.kaaan saol kardesim
atandigimiz kurumu aramaliyiz siteden duyururlar heralde istenilen evraklari 1 kac haftaya kadar

Arkadaslar istanbula tayin olabiliyormuyuz il sekreterligini aramalimiyiz

Arayıp herhangi bir bilgi alan var mı yoksa site duyurularını mı beklemeliyiz?

Hocam ben öğlen aradım.
Siteden duyuruları takip edin ona göre yazan evrakları ayarlayin dediler.

arkadaşlar cümleten hayırlı olsun Allah utandırmasın bende tkhk atandım İstanbul iline bugünde ist genel sekreterliği ile görüştüm daha yayınlanmamış bu kuruma atananlar varsa bizi bilgilendirirse iyi olur işe başlama süreci nasıl kurum hakkında vs bide bir sorum olacak yeni rapor aldım ama ÖSYM kayıt olurken eski raporumla kayıt olmuştum evrakları teslim ederken kuruma eski olan raporumu vermem gerekiyor ?

Arkadaslar bu raporda calisabilecegi alanlar ibaresi yerine Benim rapor da calistirilamayacagi is alanları kısmı ağır işler yazmakta karar kısmı ise engelli maaşı +iş+maaş +vergi muafiyetinden yararlanmasi uygundur demekte ve rapor sürekli yani tekrardan raporu aldigim hastaneye gidip rapora tekrardan memur olarak calisabilir ibaresi mi eklemek gerek bu konuda bilgisi olan varmı ?

Istihdam karşısında evet diyor bide

fraq

Yok kardesm tam tersi eski raporumda istihdam boştu %64 dü şimdiki raporumda %92 verdiler bide çalışamaz yazısını eklemişler böyle bi sıkıntı var bugun gidemedim yoksa o çalışamaz ibaresini kaldırmaları için başvuru yapıcaktım bayramdan sonraya kaldı anlıcagın

fraq benim halk sağlığı da bu rapor konusu burda açılınca buraya yazmak istedim bilginiz varmı ?

lise 90 puan bursa kamu hastaneleri çıktı baklalım bende aradım siteden takip edin dediler bide kamu hastaneleri diğerkinlere göre daha yavas işlem görüyor güvenlik soruşturmasında bekletiyor

77 puan samsun KHK teknisyen olarak atandım herkeze hayırlı olsun

Arkadaslar isterseniz whatsaap gurubu kuralim ordan haberlesiriz burdan girmek ugrastiriyo

Arkadaşlar tayin durumu nasıl olacak aday memurluk kalktıktan sonramı tayin oluyor yoksa öncedende yapılabiliyormu birde whatsapp grubuna benide alabilirsiniz

Merhaba İstanbul'a, KHK, Bilgisayar Teknikeri olarak atandım. Evraklar hakkında ben de siteden takip edeceğim. Önceden yaptığım araştırmada özellikle hastane atamalarında raporda mutlaka çalışabilir ifadesi isteniyor diye biliyorum ki çok ısrar etmeme rağmen istihdam kısmını boş bırakmışlardı. Bu durumda arkadaşlar özellikle süresiz rapor alanlar tekrar heyete girmeyin. Zaten hak kazanmışınız, zora sokmayın.

Hastane yazı işleri de tam olarak bilemiyor bazen. Yapılacak işlem mevcut rapor üzerinden durum bildirir raporu almak. Bu raporda atandığınız işte çalışabileceğiniz belirtilecek. Bu kadar. Ben de sanırım tekrar hastaneye başvuruda bulunucam

Heppinize hayırlı uğurlu olsun. Başarılar...

giresun dağların arasında bir yerde küçük bir şehir, karadeniz şehri saymıyorum ben
ordu, samsun, rize buraları seçme şansınız yokmuydu arkadaşlar yani giresun da güzeldir lafım yok ama ne bileyim sevemedim (karadeniz şehirlerine benzemediği için) :)

Arkadaslar herkese hayirli olsun bende bilecik khkb

Evet yazsada bosta olsa birsey degismez %40 uzeriyse

Yasmin2013 rapordaki calisabilir ibaresiyle ilgili bilgiyi yetkili birindenmi aldin

Sağlık bakanlığına atanan varmı?

Üst Alt