Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'na atananlar burada toplanıyoruz.

umarım 2018 sınavı sonrası için bir düzenleme olur bu konuda. eğer isterlerse ben de durum bildirir raporu alacağım çünkü. yani çok saçma geliyor bana aslında. kaldı ki asıl olması gereken bence şu her ne olursa olsun, çalıştırılamayacağı işler istihdam vs boş da olsa dolu da olsa durum bildirir raporu talep etmeleri.

bu arada reis sen duyum bildirir raporunu ankara'ya elden mi teslim ettin?

Anliyorum kardesim seni ama bu surecte o kadar sacma durumlarla karsilastimki artik anlatamam. Evet ankaraya elden teslim ettim

Hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bizde zimmete düşeriz

arkadaşlar kamu hastanelerine yerleşenler hepiniz işe başladınız mı zimmete düşmeyen varmı

iyi günler arkadaşlar bende sağlık bakanlığına atandım raporumda çalıştıramayacağı alan boştu yineliyici depresyon ve ms hastasıyım il sağlık müdürlüğü burası olmıycak deyince hastaneye gittim başhekimi buldum oda orayı elle doldurup kaşe imza ve mühür yaptı sağlık bakanlığı sorun çıkartırmı birde hastanenin arşivindeki rapor nolucak bir arkadaş raporun bir örneğini hastaneye verin yazmış bilgi verirseniz sevinirm bundan önceki atananlar arkadaşlar bu tarz birşey yapıp sıkıntı yaşamayan varmı

Jasohan mart 25 inde düştüm

bi kereye mahsus hakkımız olan bilecikten izmire tayin için başvuruda bulundum. cevap temmuz tayin dönemini beklemem gerektiğini söylediler. tayin dönemlerinin asaleti tasdik edilmiş memurlar için olduğu söyleniliyor oysa ben aday memurum ne yapmam gerekiyor temmuzda basvursam bile asaletim olmadıgından dolayı kabul etmeyebilirler

devrim zimmete hala yeni düsenler var yada düşmeyenler var

Hastane de çalışan arkadaşlar atanma sürecinden sonraki durumlarını ve çalışma koşullarını döner sermaye hakkında bilgilerini paylaşabilirler mi? sağlık teknikeri, sağlık memuru ve tds'ci arkadaşlar özellikle.

Üst Alt