Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'na atananlar burada toplanıyoruz.

yasmin2013

o kadar güzel konuştunuz ki, üzerimden bir yük kalktı sanki okuyunca. son 1 aydır bu durumu öğrendim öğreneli stresten alnımda iki sivilce çıktı. o kadar yüksek tempo ile hazırlandım son 1 aya kadar, tempom düştü.

çok teşekkür ediyorum, sevgi ile kalın, barış ile kalın..

zimmet sorgulama yazın sağlıkla ilgili olan siteye girin bilgilerinizi yazın ÇKYS düştüyseniz isminiz orada görebilirsiniz herkesin olmuyor tabi

Arkadaşlar şimdi zimmet sorgulama ekranına girdim kadro bilgisi çıktı ve kadro çalışma durumu olduğu yerde çalışıyoru diyor ama zimmet kaydı bulunamadı yazıyor aşağısında bilgisi olan var mı acaba ? Önceden girdiğimde hepsi yok diyordu şimdi ekranda böyle birşey ile karşılaştım lütfen yardımcı olun şimdi zimmete düştüm mü?

Hemşire34 evet arkadaşım çkys’ye düşmüşsün. Göreve başlayabilirsin hayırlı olsun. Atandığın kurum ile irtibata geç. Zimmet kaydı demek kurumun senin üzerine zimmetlediği demirbaşlar. Şuan öyle bişey olmadığı için zimmet kaydı bulunamadı demesi normal.

whatsapp kullanmıyorum da arada burada da güncelleme yapmanız mümkün mü? Asla bilgi alamıyorum.
balkan12

Arkadaslar bu gün link üzerinden görev yeri bilgilerim belli oldu. Heppimiz için hayırlısı olsun...

Ben raporumu geçen hafta salı alabildim. Aldığım gün gönderdim. Çarşamba Ankara'ya ulaştı. O zamandan beri haber bekliyorum

Arkadaşlar, durum bildirir raporu gönderenlerden çalışmaya başlayan oldu mu?

vieuxpoesie
Aynı durumdayım kardeşim

Bugün ulaştım ordan oraya yönlendirdiler. En son genel evrak biriminden raporun "diğer personel atama birimi"ne gittiğini öğrendim. Bi numara verdiler ama ne o kullanılıyor ne de internette yazan numara.

Weirder dogru eksik evraklar ilk once gelen evrakta kodlaniyor sonra personel atama birimine gidiyor sorusturmaniz bitmisse hemen dusersin sisteme

Umarım bu hafta siz de ben de diğer bekleyen arkadaşlar da güzel haberi alırız dada$

Tmm arkadaslar bi haber alirsam paylasirim ins inanin beklemekten cok yoruldum herhaftaya yeni umitle basliyorum ama durumda bi degisiklik yok

Geçen hafta veya bugün zimmete düşen varmı beklemekten canım çıktı

Fenerli13 sendemi dusmedin zimmete

Mssql eksik evrak sorusturmaya takilma vs

ben giresuna memur olarak atandim suan emniyette hizmetliyim kurum muvaffakat vermedi dava actim yurutmeyi durdurma reddedildi kesin sonucu beklicem buda 7 8 ay surer sizce davayi kazanirmiyim ust kadroya atandim bu durumda tum kurumlar muvaffakat veriyor ama emniyet vermiyor bide davayi kazanirsan atandigim kadro yanarmi

Arkadaşlar halen imzadan gelmedi mi kararnameler zimmet bak bak hiç birşey yok

Balkan12 sendemi zimmete dusmedin ne kararnamesi

10 Gün oldu imzadasın denildi halen bekliyoruz zimmete düşecez diye

Arkadaslar bende zimmete dustum darisi bekleyenlerin basina

dada$

reis yani ankara durum bildirir raporunu kabul etti o zaman öyle mi? çalıştırılamayacağı işler istihdam sorunu halloldu yani durum bildirir raporu ile. valla öyle ise bir rahatladık be reis :)

Vieuxpoesie son dakika kabul etmek zorunda kaldilar cunku rapor yenileyenlerin oranlari dustu

Üst Alt