Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'na atananlar burada toplanıyoruz.

Arkadaşlar hiç Kamu hastanesinden göreve başlayan oldumu

ekpssmakina evet bostu

durum bildirir raporu aldım kabul ettiler sıkıntı olmustu ama ankaraya gittiğimde sıkıntı olmadığını soylediler

biyologzeyno benimde calisturilamayacagi alan bos bende aradim durum bildiriri kabul ediyorlar ama bazilari aramis kabul etmiyorlar sen durum bildiriri kac liraya aldin goturdukten kacgun sonra dustun sisteme

Benim raporda ağır efor gerektiren işlerde çalışamaz yazıyor sorun çıkar mı? bölümüm radyoloji

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biolozeyno sana evrak baya once gelmisti yanlis hatirlamiyorsam

dada$ aynen ekim 15 falandı haber geldiğinde durum bildirir raporu aldım gonderdim 1 hafta sonra kabul etmediklerini soylediler bende alamadım ankaraya ulasamayınca ankaraya gittim bir sıkıntı yok dediler 2 hata öncede zimmete dustum pazartesi de basladım

arkadaşlar ben heyet durum bildirir raporu aldım ve dün ankaraya teslim ettim ancak dayıma komisyona girecek komisyon kararı verecekmiş benimle ilgili kararı. benim durumumda olan başka birileri varmı?

Karayollarında çalışıyorum zimmete 26 ocakta düştüm ama hala istifa da etmedim tebligat gelmediği için
Doğru mu yapıyorum emin de değilim tebligatlar zimmetten ne kadar sonra gönderiliyor bilginiz var mı?

Biologzeyno hayirli olsun
Cemiler sanada hayirli olsun amin Allah iyi insanlarla karsilastirsin

Arkadaşlar bugün aradım evrakta sıkıntı yok dediler ne zaman zimmet düşer artık beklemekten biktik

Ne zaman düşeceğiyle alakalı birşey demedilermi hangi numarayı aradınız.

Nereyi arayıp bilgi aldınız ? Bende arayıp bilgi almak istiyorum

Arkadaşlar benden tekrar rapor istendi. Bu raporu hangi adrese gönderiyoruz. Doğrudan bakanlığa mı? yanına bilgi notu vs eklediniz mi?

Gönderdim az önce postayı. Haftaya bakarım değişiklik olmazsa elden de ulaştırmaya çalışırım. Teşekkürler

Bu haftada zimmete düşen yok sanırım bayağı oldu ne zaman zimmete düşecez ben anlamadım 3. Atama var martta bizi yerleştirmeleri gerekiyor ama her hafta boş

selam arkadaşlar herkese iyi akşamlar benim bi kaç sorum olacaktı bilgisi olan cevap verebilirmi bu Martta 3. atama olacağı sölentisi kesinmi mutlaka olacakmı.Bizlerinde 3. atamadan Tercih yapma hakkımız varmı.

siz tercih yapmıştınız ve zimmete düşmeyi bekliyordunuz yanılmıyor isem siz bir daha tercih yapamazsınız ki doğal olarak

bu arada kaç aydır hocam tercih yapmışsınız yani güvenlik soruşturmanın sonucunu bekliyorsunuz rumusuya

Anladım tşk skolyoz .Ne bilim buradan bi arkadaşın dediği gibi 3. atama geldi halen bizler göreve başlayacağız..Geçen ben ankarayı aradım durumla alakalı raporumda çalıştıralamacağı alanların belirtilmesi için raporumun duzeltimesi için bana geri gönderilmişti bende gereken düzeltilmeyi yaptım gönderdim ellerine ulaştımı diye sordum. onlarda ulaştığını sölediler durumla alakalıda şunu sölediler guvenlik sorusturması bitmiş.

daha bunu herkesi kapsayarakmı söledi orasını tam anlayamadım ama güvenlik soruşturmasının bittiğini söledi orası kesin sonrada benim durumumla alakalı şunu söledi şu an imza aşamasındaymış.Bu dediğindende ne çıkarmalıyım onuda bilmiyom sordum imza aşamasının süreci ne kadardır diye o konuda bilgi veremediğini söledi ama imza aşamasında olduğunu söledi durum böyLe skolyoz.

0312 5852419-20

ama zor açıyorlar haberin olsun ekpssmakina

Selam arkadaşlar biz göreve başladığımızda 657 ye tabi çalışanlar olarakmı başlıyoruz birde teknisyenler memurmu oluyor işçimi yoksa

Arkadaşlar benim de bi sorum olucak. Göreve başlıcağımızı nasıl anlıyoruz. Yani telefonla mı aranıyoruz.i? Yada zimmet denilen konu biz bir linkten mi girip bakıyoruz?

Üst Alt