Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'na atananlar burada toplanıyoruz.

Arkadaslar bende perşembe günü düştüm gidicemiz yere bişey götürmenin gerekiyomu

Tekniker olan arkadaşlar maaş(döner sermaye) durumunu yazarsanız bilgimiz olur.

Halk Sağlığı kurumu veri hazırlama ve kontrol işletmeni olarak atanıp çksy düşen var mı

Kamu hastaneler birliğine veri hazırlama ve kontrol işletmeni olarak zimmette düşen varmı il sırasına göre mi zimmete düşüyor anlamadım bizde bir hareket yok

Ismi zimmete düşen arkadaşlar sizi ne zamana çağırdılar yer seçerken evrak götürcekmiyiz.sonramı evraklar toplanıp verilcek??

Bugun zimmete düşen yok sanırım

hiç haber yokmu herkez zimmete düştümü yoksa

selam aleyküm hayırlı akşamlar herkese cümleten arkadaşlar bana bugün ankaradan evrak geldi raporla alakalı Çalıştırılamayacağım işlerin doldurulmasıyla alakalı Kendim Ortopedik Engelliyim Venöz yetmezliğim var Teknisyen olarak Atandım Acaba o çalıştıralamayacağı işler kısmına Ne yazılması gerekir.

aleykümselam raporunda çalıştırılamayacağı işlerin yazması gerekiyor mesela benimkinde gece vardiyalarında çalıştırılamaz yazıyor.yani senin için sakıncalı olan işlerin raporunda yazması gerekiyor ona göre çalışabilceğin işe veriyorlar

öncelikle cevap için tşkler Mst67..Teknisyenleri hangi bölümlerde yada hangi işlerde ne şartlarda çalıştırıyorlar bilmiyomki ona göre yazılsın.Rahatsızlığım Venöz yetmezliğidir .Toplar damar tıkanıklığı öyLe diyim kısaca.

Makina Teknisyeni olarak Atandım bu arada .)

Onu zaten raporu veren heyetin yazması gerekıyordu yani raporu yeniletmeniz gerek doktoronuz yazacak hangi işlerde calışamayacağınızı tekrar heyete girermisiniz onu bilmiyorum

Fraq hayirli olsun gozun aydin.
Rumusuya kagit ne zaman geldi gonderilme tarihi ne zaman

Bende hala dusmedim bekliyorum cemil er dustunmu zimmete

dadaş kağit iki gün önce geldi tarih belirtilmemiş sadece İvedilikle gönderilmesini Rıca etmişler

ARKADAŞLAR benim ismim çrş gunu zimmete düşmüştü pzt gel yer seç dediler dün gittim yerimi seçtim biz sizi arıcaz dediler cumaya kadar dediler tahminen pzt göreve başlarsın dediler

Muvafakat yazım 5 aralıkta gönderilmişti bugün zimmete ismim düşmüş. Henüz kurumuma yazı gelmedi. İnşallah tüm arkadaşlarımız en yakın zamanda göreve başlarlar.

Muammer halil ins hayirli olsun.
Zelihaabaydin sana da hayirli olsun.
Rumusuya evrak in sag ustte yaziyor gonderilme tarihi

Arkadaşlar benim raporu 2015 Ağustos ayında süresiz aldım çalışamayacagi alan boş dediler durum bildirir raporu göndersem olur mu durum bildirir raporu gönderip kabul edilen arkadaşlar oldu mu

Bende durum bildirir raporu aldım kabul olup olmadığı hakkında bi bilgim yok ama bende zimmete düşmedim çünkü

Sağlık raporunda ibare yazmıyordu durum bildirir sağlık raporu aldım zaten o da bir heyet tarafından alıyorsun.

Tkhk kamu hastanelerinde zimmete düşen oldumu. Halk sağlığı hariç
Teknisyenlerden

Sorun olurmu bu dadaş. düzenleme yapıp geri gönderdim.01/02/2018 de

Rumusuya sorun olmaz en yakin zamanda dusersin ins calistirilamayacagi alanlar bosmuydu orayi mi duzelttin

Ekpssmakina rapor oraninin dusme ihtimali var.bazi kisiler gondermis kabul etmisler.bazilari gondermis kabul etmemisler.ikilem var Seninde calistirilamayacagi alanlar bosmuydu

rapor hk

Çalışamayacagi alanım boş du ben de hastaneye gittim beni muayene ettiler heyet kurulunca durum bildirir raporu verdiler be de onu gönderdim sen de durum bildiri mi gönderdin sağlık bakanlığından bildiğin gönderip kabul edilen var mi

EVet dadaş Çalıştıralamayacağı Alanlar boştu Onun duzenlemesini yapıp geri gönderdim.Yani var olan Rapora sadece o kısımla ilgili bilgiler yazıldı yenilenmiştir ibaresi konuldu o kadar yoksa Ayrı oranlı bi rapor çıkarttırmadım Hakkımızdan hayırlısı olur İNşallah..

Rumusuya tekrar kran mevzusu yasamamamissin cok iyi normalde o sekilde duuzeltme yapmiyorlar cok sukur senin islerin rast gitmis Allah yolumuzu acik eylesin

@ekpssmakina bana daha kagit gelmedi beklemedeyim durum bildirir gondermedim

arkadaşlar benimde raporumda sıkıntı cıkmıştı bende durum bildirir raporu almıstım tekrar ankaradan arandım kabul etmediler yenisini cıkart dediler uğrastım yapamadım ankarayada ulasamayınca bende ankaraya gitttim raporumda sıkıntı olmadığını söylediler bekle dediler ocak 25 te zimmete dustum şimdi ise bugun iş başı yaptım çok sukur darısı herkesin basına..:)

Üst Alt