Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'na atananlar burada toplanıyoruz.

Evet düşmüş çok kişi ben halk sağlığına atandım ama daha düşmedim

arkadaslar ben halk saglığına atandım cok sukurki zimmeete düşmüşüm şimdi duyuruları takip edeceğim..oyle dediler aradım kurumu

Ckys ye dusmusseniz neyin duyurusunu bekleyeceksiniz 15 gun icinde gidip baslayis yapmaniz gerek, siz bence bi daha bilgi alin.

Tkhk na zimmete dusen memurlarda var ben hala dusmedim

Arkadaşlar bu eksik evrak rapor işleri vs. ne oldu bitti mi o durumlar artık ?

Hayrlı olsun herkese arkadaşlar. Ckys dustuk. Benim.gibi farklı sehirde olan arkadaşlar göreve baslama suremiz 15 gun oluyor bu sureye mehil muddeti deniyor ve bize tebligat geldikten veya kurum sitesinden toplu tebligat yayinladigi anda baslyor. Ama kurumlar aradigimizda hemen gel basla deniyor genelde.. ben aradgmda net bilgi alamadim.Sizlerdeki bilgiler ne yonde paylasirmisiniz.

Halk Sağlığı kurumu izmir e atandım benim daha düşmedi çksy düşmeler yeni mi başladı bilgisi olan var mı

çkys ye düşmeler dün 10 gibi başladı çogu kişi düştü henüz düşmeyenler de var.

Tşk ederim cvp için inş bir sıkıntı olmazda bizimde bugün yarın düşer.

siz sık sık kontrol edin çkys 'i inşallah tez vakit de sizde düşersiniz .

mrb.halk sağlığına memur olarak atandım fakat daha zimmete düşmedim.zimmete görev yeri tam olarak belli oluyor mu.yoksa sadece il ismi mi geçiyor.

Arkadaşlar halk sağlığına kurumuna ve kamu hastahanelerine atananların güvenlik soruşturmaları ikametgah ettikleri yerlere mi geldi yoksa Ankara’da mı güvenlik soruşturması yapıldı

Ankara’da Emniyet Genel Müdürlüğü yaptı kardeşim kesin bilgi.

Arkadaşlar istanbul halk sağlığına atandım. Hala zimmete düşmeyi bekliyorum inşallah hepimiz tez vakitte zimmete düşeriz. Var mı benim gibi hemşire olup da zimmete düşmeyen?

Arkadslar hizmetli alımı olursa bu kurumda 78 ile atana bilirmiyim sizce

Üst Alt