Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'na atananlar burada toplanıyoruz.
Gittim ama personel müdürü yoktu memurda yeterli cevap veremedi haftaya tekrar gidecem. Ama bizimle alakası yok çünkü kuruma bir yazı gelmemiş. Yazı geldiğinde arayacaklarmış soruşturma devam ediyor dedi ve gönderdiler..
Gümrük bakanlığının kendi sitesinde isimler açıklanmış mı bizimki bir deli bir kuyuya taş atmış kırk kişi çıkaramamış kim ne dese peşine koşuyoruz kafa gidik bende varmı sıcak bilgisi olan
Bekleye bekleye catlayacagiz sonunda bütün kurumlar başladı bir bizimkisi de sorun var hiç düşünmüyorlar bu insanların bir hayatı varmı çor çocuğu varmı diye umurlarinda bile değiliz.
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rasr40 İnşallah o kadar beklemeyiz sakine 75 aynen oyle tarihte vermiyorlar ona göre bekliyelim ama normal kpssde atanan hemşirre tanıdıklarım var mayısta atandılar ekimde basladılar
arkadaşlar her gün en az 3 defa aramaktayım 2 haftada bir bakanlığa gitmekteyim utanıyorum artık okadar ki hem beni beni benden fazla tanıdılar açıklama güvenlik soruşturması devam ediyor