Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'na atananlar burada toplanıyoruz.

arkadaşlar ben ankara ve atandığım yerleri aradım şuan güvenlik soruşturmanız devam ediyor denildi ; 04/01/2018 duyuru hakkında bilgisi olan varmı

Gittim ama personel müdürü yoktu memurda yeterli cevap veremedi haftaya tekrar gidecem. Ama bizimle alakası yok çünkü kuruma bir yazı gelmemiş. Yazı geldiğinde arayacaklarmış soruşturma devam ediyor dedi ve gönderdiler..

@biyologzeyno

Rica ederim bilgi paylaşımı yaptım

Hiç ses yok neredesiniz arkadaşlar bilgisi olan varmı

her gün aramaktayım. güvenlik soruşturmanız devam ediyor cevabı

millet tükenmiş durumda bunlar ne yaptıklarını sanıyorlar hep bi oyalama ne olacak böyle

Arkadaslar zimmete dusmeler baslamis hemsireler ozellikle darisi basimiza

Gelen bilgiler sorusturmalarin yuzde doksani bitmis digerleride yavas yavas bitiyomus. Bitenler bi hafta icinde duscekmis

dada$

Arkadaşlar dün bı kaç kişi yeni atanan zimmete dusmus acaba biyolog olarak zimmete düşen var mı?

Gümrük bakanlığının kendi sitesinde isimler açıklanmış mı bizimki bir deli bir kuyuya taş atmış kırk kişi çıkaramamış kim ne dese peşine koşuyoruz kafa gidik bende varmı sıcak bilgisi olan

biyologzeyno

Bekleye bekleye catlayacagiz sonunda bütün kurumlar başladı bir bizimkisi de sorun var hiç düşünmüyorlar bu insanların bir hayatı varmı çor çocuğu varmı diye umurlarinda bile değiliz.

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün bakan yeni atamayı duyurdu mart 16 tercih verilecek dedi artık bizim soruşturma sonuçların büyük ihtimal 😅😅iki aya açıklanır

Rasr40 İnşallah o kadar beklemeyiz
sakine 75 aynen oyle tarihte vermiyorlar ona göre bekliyelim :( ama normal kpssde atanan hemşirre tanıdıklarım var mayısta atandılar ekimde basladılar :(

Marta kadar sürmez heralde çok bekledik bu kadarda olmaz artık gelecek haftadan ümitliydim ama hiç ses seda yok

Herhangi bir haber varmı mart 15 diyorlar bugun öyle bir söylenti duydum birşey duyan varmı çok sıkıcı beklemekten bıktı herkez

Mart 15 uzun bir süre olabilir artık alıştık gibi

arkadaşlar her gün en az 3 defa aramaktayım 2 haftada bir bakanlığa gitmekteyim utanıyorum artık okadar ki hem beni beni benden fazla tanıdılar açıklama güvenlik soruşturması devam ediyor

Arkadaşlar mart 16 üçüncü atama için.8-16 mart arası tercih süresiymiş bizle alakası yok

Arkadaşlar zimmete düşmeleri başladı biyolog olarak zimmete düşen var mı?

Hangi bakanlık zimmete düşürmüş sağlıktan varmı
Zimmete düşme konusu doğrumu acaba

Üst Alt