Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'na atananlar burada toplanıyoruz.

Hülya hanım bir daha arayabilir yada direk bakanlıga gidebilirmisiniz ne oldu bizim iş diye ayın 15 dediler halen ses yok

Ben kendi atandigim yeri yani bursayi aradım. Atanmadiniz henüz dediler.

Sizler aramıyor musunuz hep bi aynı sorular soruyorsunuz

Biz de arıyoruz da bakanlıktan telefona bakan yok cevap yok hani size verilen numarayı verin olmazsa arayalım

Çoğunun da umurun da değil zaten baksanız za bir kaç kişi anca varız yazan çizen

Merhaba ben de tkhk atandım ama hala haber yok. En azından bi whatsapp grubu açıp ordan haberleşsek nasıl olur?

Tuba92, çok iyi olur. Numaranızı özelden bana atabilirsiniz. Yada ben size. İsteyen numarasını özel mesajla göndersin arkadaşlar. WhatsApp grubu kürüyoruz.

Grubu kurduk isteyen numarasını gönderebilir.

Arkadaşlar numaranızı özelden gönderiniz

dada$

Eğer whatsuppta önemli bir açıklama olursa burdan yazarız ama henüz kesin birşey yok herkes beklemede arayan herkese bekleyin deniyor oyüzden dert etmeyin net bir şey olursa hemen burayada aktarırız

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben varım akil diye bir arkadaş var katılmak isteyen olursa ekliyoruz

Katılmak isteyenler bana özelden numaralarınızı yollıyın sizi gruba ekliyim

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar şu an Sağlık bakanlığı çok karışık durumda. Yeni sistem oturtulmaya çalışılıyor. Yeni birimler oluşturuldu. Büyük ihtimal bu yüzden gecikme yaşıyorsunuz.Atandığınız illere ulaşmaya çalışmayın. Benim tavsiyem Ankara'dan ulaşın atama birimine.

Üst Alt