Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'na atananlar burada toplanıyoruz.

Dada size yazı geldimi peki siz durum bildirir gönderdiniz de olmazmı dediler yoksa direk raporumu yenilediniz hiç durum bildirir le ugraşmadan yoksa yazı mazı gelmedimi

Balkan12 yazi gelmedi

Su an hic birsey yapmadim bekliyorum

balkan12 siz düz memur olarak mı atandınız yoksa teknik kodro mu

düz memurlardan istemiyorlar galiba genelde teknik kadroya atananlara yazi gelmiş sizin duydugunuz varmi duz memur olup yazi gelen

Var ben varım , fakat düz memurlar da fazla sorun olmuyor teknik kadro kadar teknik kadro müdahale ettiği için daha çok heyet yeniletiyorlar elektrikci hemşire ebe vs vs

Arkadaşlar herkes füluu konuşuyor kimisi 15 ne kadar zimmet düşmezse falan numayine ara diye paylaşıyor millet kendini yırtıyor numarayı paylaş diye numaradan bahseden yalan oluyor nasıl bir dayanışma anlamadim

Bu gidişle bizim atamalar yalan olacak

Kamu hastaneleri makina teknisyeni olarak atananlar burada toplanalım

Kamu hastaneleri kurumuna makina teknisyeni olarak atanan arkadaşlar son durum nedir

Bimerden bugün cevap geldi soruşturmanız devam ediyor...

ekpssmakina

dostum tkhk yeni atananlar hepsi bir düşecektir diyor bakanlık arayın hizlandirsinlar

Bugün Ankarayi aradım ve denilen cevap soruşturmalar devam ediyor...

Hocam durum bildirir raporunu ne zaman ve nasıl alıyoruz?

@yasmin2013 Hocam sıkıntı oldu mu? Durum bildirir raporunu yeterli oldu mu? Bilgi verirseniz cok sevinirim.

arkadaşlar bende ankara atama daire başkanlığına tel ettim şuan güvenlik soruşturması devam ediyor denildi

sizden bir haber var mı?

Hülya sana 15 ne kadar düşmezsen ara demedilermi ne oldu bugün 13 soruşturma devam ediyor klasik cevap biz de hastanede sistemden kaynaklı derdik oysa bizden di bence memur olanların muvafakatlerini bekliyorlar

Ilk defa atanan biri olarak hiç bir bilgim yok atamalarla ilgili bende arayip soruyorum soruşturma devam ediyor diyorlar . 15inde yine ararım

Soruşturma klasik cevap memur olanlar zimmete düştü başka kurumlardan muvafakat verildi göreve başlayacaklar bugün yarın

Telefon Rehberi
Bu linkte numaralar var ama sanırım genelde açmıyorlar siz yinede ümidinizi yitirmeyin bazen açıyorlar . Atandıginiz bölümün ismini verin onlar yardimci oluyor tabi bazen tl yüzümüzede kapanmıyor değil. Kolay gelsin

Ayın 15 ve 15 den sonra herkes zimmete düşecekmiş alınan son bilgi

ekpss ile atanan saglikcilar mi yoksa normal kpss mi

Hepsi diye söylüyorlar bakalım inş gene de bilemem ben söylenenleri paylaştım kpss nin sağlıkçıları gurubu var orda

Son düzenleme:
Var herkesin dosyası bakanlıktaymış yani top artık bakanlıkta

Yani güvenlik soruşturması bitmiş mi oluyor.

Üst Alt