Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'na atananlar burada toplanıyoruz.

[@Akil

hangi numarayı aradınız acaba paylaşır mısınız ? benimde içime kurt düşmüş valla.

Merhaba arkadaşlar bende tkhk hataya sağlık teknikeri tıbbi sekereter olarak atandım bana yazı gönderdilee raporu düzenleyin diye ben de geçen hafta 6 hekimlik durum bildirir raporu gönderdim dün beni 18:00 da aradılar durum bildirir raporun reddedildi dediler sağlık raporunun boş alanları doldurup gönderim diyor sağlık kurulu rapor düzenlenmesi yapmıyor ancak yeni rapor almanız gerektiğini söyledi ne kadar sürer dedim 3 ay sonra ya anca sıra size gelir dedi ne yapacağım arkadaşlar bi yol gösterin bana zaten 4 aydır bekliyoruz yardım edin lütfen :(((

Peki siz ne zaman gönderdiniz ne zaman aradılar ellerine geçer geçmezmi

Ben 13 gün oldu ellerine geçeli yani 15 gün önce gönderdim düz memurluk çalıştırılamayacağı alanlar boştu Sağlık kurulundan

Sizce güvenlik soruşturması bitti mi

Ankara emniyeti arayan varmı güvenlik soruşturması ixin

Gerginz elinize gecen yaziyla saglik kuruluna gidin orada yazan ivedilikle yani cabucak gonderilmesi gerektigini ifade edin bi iki gunde cikaranlar var bosuna iki uc ay belklemeyin

dada$

Anladım hocam dedigim gibi sorun eger isterlerse raporunuzu yenilersiniz yada durum bildirirle işinizi halletmeye çalışın ben öyle yaptım bidaha yeniletmedim istemedilerde yeterli dediler ki zaten durumda binevi rapor yerine geçiyor

Ben den 5 gün sonra raporunu yenileyen yani yazı gelipte zimmete düştü memurdu zatem bizim de eli kulağındadır Ayın 15 demez düşeriz ilk defa atananlar

Sağlık kurulu ile 3 hekim onaylı yeniledim sadece hangi işleri yapamaz diye isteniyordu yeniden heyet değil yani düz memur ilk atama ve henüz biz düşmedik büyük oranda ayın 15 i demiyecektir ilk defa atananların

arkadaşlar teknik olarak sağlık raporu sıkıntısı olanlar dışında başka gelişme var mı? ben ankara dayım emniyete gittim halk sağlığına gittim bilgi vermiyorlar

önlisans memur maasi ne kadar ? ilk maas neladar yatiyor bilgisi olan yazabilir mi ? (2016 yil maasi)

compeder

Üniversite de çalışıyorum 2016 yılında elime geçen maaş 2387 tl idi. 2017 yılı başında da 2466 tl idi.

balkan12

Hocam neye dayanarak böyle emin konuşuyorsunuz? Rapor değişikliği gerektiğine dair yazıları yeni eline ulaşan arkadaşlar var. Halihazırda memur olup muvafakatla Sağlık Bakanlığı'na geçecek olanların durumları ilk defa memur olacak olanlardan farklı. İnşallah açıklanır tabi orası ayrı.

balkan12 ben bu ayida gozden cikardim ayrica oyle kabul edilmedigini soylediler yazi gelenler tekrar yeniledi raporlarini durum bildirir de kabul etmiyolarmus

Yok mu haber ayin 15 diyenler bilgi alanlar

arkadaşlar sürekli raporu yenilenebilir benden yenile dediler bende giittim hastane yenilenmez iptal lazım dedi bende ilçe sağlık müdürlüğüne gittim oda durum belgesi yeterli onu aldım ankara tekrar yenile diyor iptal edilmesi lazımmıs dedim iptal edersen haakkın gider dedi çıldıracam 2 haftadırda ne teleonşarı açan var nede yardımcı olan ankara ya gitmeyi düsünüyorum...

Admi

Hocam üniversiteler atama işlerinin en kolay olduğu kurumlardır ona rağmen ben 2014 te atandığımda herhangi bir rapor yenileme vs olmadığı halde evrakları verdikten 1.5 ay sonra göreve başlamıştım. Yaklaşık 1 ay önce bakan bir açıklama yapmıştı haziran ayında atananlar göreve ay sonunda başlayacak diye. Bu süreyi baz alırsak evrak teslim süresinin sonundan itibaren hemen hemen 4 ay kadar sürebilir. Yani Şubat ayını bulur diye düşünüyorum.

bulmaz inş bu ay sonu açıklansa güzel olur

Üst Alt