Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'na atananlar burada toplanıyoruz.
Whatsap link yok Arkadaşım whatsap gurubunda ordan verilen bilgi sağlıkcılar whatsap gurubu ben de büyük bir heyecanla bekliyorum inanın sıkıldım patladım ve biran önce düşelim diye zimmete bakmaktan bıktım ve zimmete herkes düşünce msj da geliyormuş cep telline herkesin
Klasik cevap benim anladığım 12500 kişi den kpss kalan son kişilerde haftaya zimmete düşecek biz de ardından herşey hazır aslında da bekletiyorlar öyle
Ne zaman başlatacaklar ya memur olanlara başka kurumda sağlık bakanlığı için muvafakat gitti adamlar başladı biz ilk defa atananları ise halen bekletiyorlar herkesin borcu var derdi var hiç düşünülmüyor insanlar işini güçünü bıraktı ya kaç aydır mağdur olduk hayır işlemi biteni başlat yani
son bir haftadır sürekli bir şeyler olacağını söylüyorsunuz ancak kaynak belirtin dendiğinde sadece whatsapp konuşmasından referans aldığınızı söylüyorsunuz. başka bir detay alamıyoruz. dedikleriniz de maalesef çıkmıyor.
bence artık "bu iş tamam, bitti, vs." gibi kaynağı belli olmayan postlar yazmayın. size hak verebiliyorum; sıkıldık hepimiz ama böyle daha çok hayal kırıklığına uğruyoruz, uğruyorsunuz...
Kaynağı belli örnek hülya hanımın eee adamlar herşeyi tamam olduğu halde yayımlamıyor düşürmüyor zimmete ben işimi bıraktım insanlar mağdur oldu kimsenin umrunda değil kaynak belli olsa da yapmıyorlar Ayın 15 dediler yok bıktık klasik bir cevap öğrenilmiş soruşturma devam ediyor soruşturma devam ediyor başka cevap yok gelene gidene aynı cevap en güzel cevap
Zimmete düşene kadar ya da atandığınız kurumdan şu gün işe başlayın denmedikten sonra çalıştığınız işten ayrılmayın. Ancak tabi ihbar sürenizde sıkıntı çıkarabilecek bir işletmede çalışıyorsanız bir şey diyemiyorum. Ayrıca bu kadar süre neyi bekletiyorlar onuda anlamadım. Biz bildiğimiz güvenlik soruşturması biten işe başlar ki bekletilmenin sebebide zaten bu. Topluca başlatma neyin nesidir. İş yok iş çıkarıyorlar. İnşallah bu hafta başlarsınız.
Hocam sürekli söylüyorsunuz bitecek bu hafta vs diye beklentiye giriyor insanlar. Ben üniiversitede personel işlerine bakıyorum bana 6 kasımda evraklarını teslim eden tek personelin yazısı 9 kasımda yönetim kurulu vs tamamlanarak bir üst birime gönderildi ve hala güvenlik soruşturması tamamlanmadı. Yani sizin aldığınız bilgiler tamamen yanlış. Bu kadar kısa sürede güvenlik soruşturması tamamlanmış olamaz.
Ayrıca muvafakat verilenler muvafakat onayı gittikten hemen sonra işe başlamıyor. Bakanlık personelin çalıştığı kuruma tekrar atama yazısı ve ayrılış tarihinin bildirilmesini istiyor daha sonra ilgili kurumda ayrılışı bildiriyor ve kişi bundan sonra 15 gün içerisinde görevine başlar.
Kurumum Ankara'da olduğu halde 5 aralıkta muvafakat yazım bakanlığa gönderilmesine rağmen hala bakanlıktan bir yazı gelmedi. Yani vermiş olduğunuz muvafakatı verilenler görevine başladı bilgiside yanlış. Lütfen insanları gereksiz yere umutlandırmayın.
İyi de hocam biz agustosta verdik evrakları eylül ekim kasım aralık ne zaman bitmeyecek soruşturma yıllarcamı sürecek hem ayın 15 ne kadar düşmezseniz arayın diyen ilgili memur kurumda ki siz nereye atandınız sağlık mı
https://www.facebook.com/groups/625766977508258/permalink/1717696831648595/
Link burda yorumları okuyun bakalım başlamamışmı
Borç oldu dağ gibi işi de bıraktık hep eziyet hep eziyet
Gecikmenin sebebi güvenlik soruşturması demişsiniz ancak benim evrak teslimi ve işe başlamam arasında geçen süre 28 gün. Sonuçta bizde güvenlik soruşturmasından geçtik. Ancak şunu belirteyim geçmişte yaşananlardan sonra Sağlık Bakanlığı güvenlik soruşturmaları uzun sürüyor bu gerçek.
Hocam 29 Eylül değil miydi evrakların son teslim tarihi ? Rapor değişiklikleri vs. oldu onlar tamamlanıp gönderildi mi? Kayda alınıp ilgili birime aktarıldı mı? Bunları bilmiyoruz değil mi? onu söyleyen memur ya işi bilmiyordur ya da başından atmak için geçiştirmek amacıyla söylemiştir. Haziran ayında atananlar ekim ya da kasım ayında göreve başladı. Buna bakarak ne kadar süreceğini az çok tahmin edebiliriz diye düşünüyorum. Kamu Hastaneleri Kurumu'na atandım ben de. Başlayan olabilir ama siz herkes başlamış gibi konuşuyorsunuz. Benim dediğim şey şu kesin açıklanır vs. yazınca insanlar beklentiye giriyor. Kesin bir bilgi olsa zaten kurumlar hepimize bildirir o zaman burada yazalım. Kurumların kendi iç yazışmalarında da belirli süreler var bakın benim 9 kasımda gönderdiğim yazı 17 kasımda personel daire başkanlığından valiliğe gönderilmek üzere çıktı. Valilikte emniyete vs. gönderecek filan derken iş uzar. Her birim 6-7 iş günü bekletse 2 ayı geçiyor zaten süre. Anlatmak istediğim bu.
Hocam bazı kurumlarda kısa sürdüğünü duymuştum ben de doğrudur. Fakat bazı kurumlar da iş gerçekten uzuyor. Güvenlik soruşturması rapor değişikliği gibi durumlar olmadığı halde ben ilk atandığımda 1.5 ay sonra göreve başlamıştım. Bu durumları da süreye eklemek lazım. Kimseyi kesin olmayan bilgilerle beklentiye sokmayalım. Ben en kötü ihtimalleri düşünerek yazdım diğerlerini. İnşallah @balkan12 nickli arkadaşımızın dediği gibi bu hafta açıklanır.