Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'na atananlar burada toplanıyoruz.

Pera9 tskler sagolun onemli bi gelisme olursa paylasirsaniz sevinirim

Siz numaranizi yazsaniz da numaraniza msj atsak ozelden msj atamiyor herkes

arkadaşlar geçen hafta ankara sağlık bakanlığndaydım rapor ile ilgili sıkıntı çıkarmışlardı aradım ankarayı kimse açmadı bende gittim istanbuldan ankaraya hiçbir sıkıntı yok dediler güvenlik soruşturması devam ediyor dediler sağlık bakanlığı hızlandırma talebi vermiş en kısa zamanda başlatacaklarmış umarımm 2018 ocak ayı bizim ayımız olur :)

Biologzeyno rapor icin aradilarmi yoksa tebligatmi yolladilar

muzaffer02

Önceden memur olanlar düşmeye başladı sizinki ilkmi ilkse bizede umut olcak

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Whatsap grubu dışında olanlarda haber varmı arkadaşlar zimmete düşen başka yerden düşen

Ozelden atamiyoruz siz numarayi yazarmisiniz bi numara yazaxaksiniz bu kadar zor olmamali

Watsap grubuna dahil olmak icin numarayi burdan da paylasirmisiniz rica etsem

Buraya tıklayarak gruba girebilirsiniz

Arkadaşlar bir sorum olacak benim daha soruşturmam bitmemiş ama başlayanlar var ben adanada ikamet ediyorum acaba şehirden şehire değişiyor mu göç idaresine atandım

Bilgisi olan varsa çok minnetar kalacam 3 ay oldu belgeleri vereli

YOLCU33

Kardeşim burda halk sağlığı hastaheneye falan atananlar var göç idaresini bilemeyizki bizi sorarsan bizdende başlayan hiç yok

Bugün büyük gün olsun inşaallah
Bugün zimmete düşme temennisiyle haberi olan varmı arkadaşlar

Whatscılar varmı bir gelişme geyiğe devammı asıp kesmeyin fazla mutlu yıllar herkese

@Jasohan

Merhaba,

Evet sorun yaşadım. 1 ay önce sağlık bakanlığından çalıştırılamayacağım alanların belirtildiği yeni bi rapor almam gerektiğine dair bi yazı geldi. Buraya kadar her şey normal. Durum bildirir almak için hastaneye başvuru yaptım. Sürekli raporum vardı. Hastane ısrarla sorun yaşamayacağımı belirterek tekrar beni heyete soktu. Maalesef ters bi doktora denk geldim. ben sizi tanımıyorum, bu raporun sürekli olması beni ilgilendirmez ve benzeri cümleler kurdu. Nasıl stres yaşadığımı tahmin edersiniz. Sekretere durumu izah ettim. (mevcut sahip olduğunuz hak elinizden alınamaz. çalışıp çalışamayacağınız belirtilmeli sadece) Vellasıl 1 hafta tekrar heyet stresi bekleyip raporu yenilettim. (sadece vardiyada ve ağır işlerde çalıştırılamaz ibaresi eklendi) Ankara'ya gönderdim, süreci bekliyorum.

Size kolaylıklar diliyorum, heppimşiz için hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
@Daa

Bana gelen yazıda da bakanlık raporun hangi işlerde çalıştırılamayacağı yerler doldurularak yenilenmesi diye bi yazı gönderdi. Eğer sizlere de bakanlıktan gelen yazı bu şekildeyse ve durum bildirir kabul edilmiyorsa ( ki nasıl bi mantık hiç anlamıyorum)tamam rapor yenilensin

Fakat şurası çok önemli. Verilen hak geri alınamaz. Şöyleki: sizin elinizde sürekli bi rapor varsa, ya da yeni 1 yıllık rapor varsa o rapor aynı mantıkla yenilenip sadece çalışamayacağı işler düzenlenerek yenilenmeli. Rapor vermeme gibi bi durum söz konusu olamaz. Ki ben zaten ilk rapor aldığımda dilekçemde bu ibarenin yazılmasını ısrarla istedim. gerek yok deyip doldurmadılar.

Sonra bakanlık böyle bi talep de bulununca, aynı hastanenin doktoru, (dr değişmiş) bana size ben sürekli rapor vermem, sizi tanımıyorum 6 ay ben muane edicem dedi. İşte böyle bi durum söz konusu olamaz. Benim elimde gecerli rapor var. Ben de gidip sekreterliğe zaten itiraz ettim durumu izah ettim. Yani engelli arkadaşlar gözlerini açsın. Hem sekreteriğe gerekirse başhekime durumu doğru izah etsin. Hastane çalışamaz der o ayrı. burdaki ayırım için lütfen çok dikkat edin

Bu arada arkadaşlar durum bildirir yeterli olmalıdır. Kanunen mantıklı olan bu. Ve önceki senelerde yeterli olmuş. Ben şimdi geriye dönük okudum mesajları, arkadaşlara bakanlıktan yazı gelmiş kabul etmiyoruz diye. Yanlış yönlendirmek istemem. Herkes işinin hallolması peşinde. Bakanlığın memuruna itiraz etmektense, bu konuyu hasatane ile raporu yenileyerek çözmek daha doğru diye düşünüyorum.Tabi dikkatli olarak, kibar ama uyanık ve ısrarlı şekilde, sekreterlikle gerekirse, başhekimden rica ederek. Ama verilen hakların korunması şartıyla elbette.

Allah heppimizin yardımcısı olsun. Kolaylıklar
Tabi konuyu sitenin moderatörlerine de danışmak da yarar var.

arkadaslar benimde aynı sorun oldu ben durum bıldırır raporu aldım ankara aradı raporu yenile dedi bende yenileyemedim hastane surekli olduğu için raporu yenilemedi sonra Ankarayı aradım ulaşamadım bende Ankaraya gittim raporumda bir sıkıntı olmadığını söylediler güvenlik soruşturmasını bekle dediler hatta evraklarımıda gördüm durum bildirir rraporunu srı kalemle çizmişler onay işareti vardı bir sıkıntı olmadığını söylediler zor bir süreçti ama çok şükür açıklığa kavuşturdum :eek:

Yasmin isini halletmene sevindim Allah hepimizin yardimcisi olsun

biyologzeyno

Haklısın bende atandığım kuruma gidip bilgi alayım adam benden sıkıldı ama yapacak bir şey yok....

Üst Alt