Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'na atananlar burada toplanıyoruz.

İstediğin gibi anlayabilirsin evet toplu düşeçek o konu da sıkıntı yok yanlız soruşturma bitti bunu da bil

balkan12

Hocam bu konu senin benim istedigimiz gibi anlamakla gitmiyor sen hislerin doğrutusunda konuşuyorsun hisleriyle konuşan çok bu forumda o yüzden artık kesinleşmiş bilgiler paylaşılsa dahada sağlıklı olur bekliyenler için...bende bitti demeyi çok isterim ki inşallah bitmiştir ama kurumların emniyetin bile veremedigi bilgiyi sen nasıl kesilleşmiş şekilde konuşuyorsun hayret

cemil er merhaba,
Benim de istihdam işaretli, çalıştırılamayacağı alanlar boş. Benden de isterlermi. Sağlık bakanlığı memur olarak atandım. Her kafadan bir ses çıkıyor...

Arkadaslar bugun ankaraya giden biri facede yazmis guvenlik sorusturmasi halen devamediyormus bi iki ay daha surebilirmis. Ayrica atamanin basindaki yetkilide engelliymis ve herkesten calisabilecegi alanlarin dolu olmasini istiyormus ilerde kimse bizlere baska isler yaptirilmamasi icin. Evlerine yazi gelmeyenlerede gelcekmis yazi soylenilen bunlar bana pek inandirici gelmedi

Benim tahminim ins ayin onbesi yada sonunda hepimiz sisteme duseriz

Cemil er sana yazi gelmedi demi

Ben geçen hafta ankara ya sağlık bakanlığı binasına gittim. Orda hemşirelik atama birimine gidip bu benden istenen rapor düzeltmesimidir artık nedir onu elden verdim. Kağıdı verdiğim adam bana dedi soruşturma devam ediyor, bana numara verdi bu ayin 15ine kadar zimmete ismin düşmezse verilen numarayı ara dedi

Hulyaela02 yeniden rapor mu aldin yoksa durum bildirir mi goturdun

Balkan12 face de ki grupta olan biri yazmis bakanlik atama birimine gitmis

Numarayı bizimle paylaşırmısın bizde arayalım

Akil istenilebilir ki bazılarında istemişler istersen ptt ara isminden sorgulama yap adına herhangi bi gönderi varmı diye
dada$ Facede her söylentiye inanma ben bu formdada onu gördüm malesef bilen konuşuyor bilmeyen konuşuyor güvenlik soruşturması devam ediyor o konuda hem fikiriz çünkü sağlık bakanlıgın başkanıda istifası bu yüzden söylenilen geçen kasım ayının 25 de bütün atama açıklancaktı ama olmadı yani biraz daha beklicek bende tahminen bu ay sonu bekliyorum umarım 2018 e sakmaz benden istenilmedi zaten durum raporuda bu yüzden aldım bana gelceginide sanmıyorm kurumdada netleştırdik sende aldıysan durum bildirir için rahat olsun almadıysanda isteyebilirler belki
balkan12 hocam sizin dışında herkez aynı şeyi söylüyor farkındaysan

Buda sağlık bakanın istifa sebebi
ATAMA KRİZİ

Ahmet Demircan’ın bakanlık koltuğuna oturmasından bir ay sonra, 25 Ağustos 2017 tarihinde Olağanüstü Hal(OHAL) kapsamında çıkarılan 694 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Sağlık Bakanlığı’nın hem merkez hem de taşra teşkilatında önemli değişikliklere gidildi. Halk Sağlığı ve Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanlıkları yürürlükten kaldırılarak bu kurumlar genel müdürlük olarak yeniden düzenlendi. Bakanlığın il düzeyindeki hizmetlerinin yürütülmesinden il sağlık müdürlerinin sorumlu olacağı yeni düzenlemede hastanelerin de başhekimler tarafından yönetilmesi öngörüldü. Bütün atamaların da en geç üç ay içinde, 25 Kasım’a kadar bitirilmesi gerekiyordu. Ancak atamalar bir türlü tamamlanamadı. Atamaların uzamasında MİT'e (Milli İstihbarat Teşkilatı) gönderilen isimlerin geri dönmesi başta olmak üzere birçok sebep sayılıyor.

Bu süreçte 61 ile sağlık müdürü atanırken Ankara’nın da aralarında bulunduğu 23 ile sağlık müdürü atanamadı. Birçok hastanenin de başhekimi ataması yapılamadı. Atamalar gereken yasal sürede tamamlanamayınca sürenin bitmesine bir gün kala, 24 Kasım tarihinde bir genelge çıkarılarak sözleşmelerin yeni atamalara kadar uzatıldığı duyuruldu.

Ankara kulislerinde bir süredir, uzayan atamaların Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ile AK Parti’nin il başkanlarını ve milletvekillerini karşı karşıya getirdiği konuşuluyordu. Kendi istedikleri isimlerin atanması için bakanlığın ve genel merkezin yolunu aşındıran il başkanları ile milletvekilleri, Sağlık Bakanı’nı Cumhurbaşkanı’na şikâyet etti. Kriz, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ın Cumhurbaşkanı’na istifasını sunmasına kadar vardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın istifayı şimdilik geri çevirdiği konuşuluyor.

Cemil er nen raporu vergi indiriminden dolayi yeniledim ama calisamayacagi alanlar bostu rapor cikinca hemen verdim

dada$

Vergi indirimi için ayrı bi rapor almana gerek yoktu elindeki raporlada başvuru yapabilirdin aslında
Bana sorarsan şimdi ptt ara gönderi varmı yokmu sor diye yarında ankarayı ara anlat istenilebilir derlersede onlar istemeden sen çıkart biran önce çünkü kışa girdik daha fazla magduriyet yaşama müsait zaman durum bilidiri için başvur elinde kalsın nolur nolmaz

dada$ durum bildirir alamadım yeniden heyet raporu çıkarttım bi kaç kelime eklemek için.
Rasr40 numara sadece hemşire olarak atananlarla ilgilenen birim, zaten sağlık bakanlığınin birimlerinin tek tek numaraları var internetten bakabilirsiniz

Cemil er biliyorum raporumu maliye kabul etmedi tekrar yeniletti

Arkadaslar bugun benimde evime mektup geldi.
Meb de ogretmen olarak calisiyorum.
Kamu hastahanelerine muhendis olarak atandim. Mektupta Meb den muvafakat istendigi ama kurumun muvafakati vermedigi icin atamaniz yapilmadi diye yaziyor. Maalesef. Simdi eger mahkemeye gitmesek bir sonraki tercihte hakkimiz oluyor mu yoksa yaniyor mu.

Bu konuda bilgisi olan var mi?

Üstad zaten gih memur iseniz sağlık bakanlığına da gih memur olduysanız olmaz

Arkadaşlar 23 Mayıs 2017 tarihli 2 yıl süreli raporum var. Tekrar rapor çıkarabilirmiyim istihdam ve çalışamayacağı alanları doldurtmak için.
Süresi dolmadı diye vermezler mi?
6 ay doldu çıkarabilirmiyim. Acil cevap yazabilirmisiniz.

Hacim ogretmenlikten muhendislige.
Gih le alakasi yok. Muhendislik ust kadro olarak geciyor diye biliyorum.

Hı o zaman dava açacaksınız kuruma bir daha atanma sanşınız yok 2016 ekpss ile

Benimde kararnamem bu pazartesi geldi kilise atanmıştım

Akil size raporunuzla ilgili bi zarf gelmişse o zarfla beraber hastaneye gidip gününde yeni rapor çıkarabilirsiniz, eksik olan yerleri düzeltebilirsiniz. Zarf gelmemişse elinizde bi belge olmadan yeni rapor verirler mi bilgim yok . Tek bildiğim hastane bizden raporu çıkartmak için geçerli bi kağıt yazı istiyorlar

@hulyaela02, yazı gelmedi fakat aradığımda dosyama baktılar, sizden de rapor istenecek dedi. Bugün hastaneye sağlık kuruluna gittim raporunuzun süresi dolmadan yeni rapor veremeyiz diyorlar. Durum bildirir veririz dediler. Durum bildiriri de bakanlık kabul etmiyor.

Bilmiyorum nasıl olacak. Yazının gelmesini mi bekleyelim napıyım.

Akil evet yazının gelmesini bekle, yazı gelince elindeki rapor ile o yazıyi hastaneye götür tekrar heyet raporu şeklinde 7doktorun imzası için dolaşırsin ardından heyete gidersin orda beklemeyi istemiyorsan acil ankaradan isteniyor dersin ve o gün içinde sen raporu çıkartırsin.

Hulyaela02 sen tekrar rapormu cikardin yoksa durum bildirirmi aldin

dada$ Evet yeni rapor çıkardım, 7doktor gezdim yani heyet raporu, ama benim işim bi doktorluktu fakat doktor tek başına yazmak istemeyince heyete kaldı rapor çıkarmam . Durum bildiriri bir doktor tek başına yazabilir ama bazı doktorlar kendilerini riske atmamak için heyete git diyor.

hulyaela02

anladim siz iyi hemen cikarip vermissiniz burdaki Hastane ler de heyet uzunsuruyo

Heyeti hiç beklemeyin işinizin acil olduğunu söyleyin zaten gelen yazıda "ivedilikle" diye bişey yazılı. Kaldı ki bizden durum bildirir istemelerine hakları yok madem gönderilen belgeleri eksik bulup yeni rapor istiyorlar o zaman en başından söylesinler de ugrasmak zorunda kalmasın kimse

Durum bildirir alabilirsiniz yada 3 doktor imzalı sağlık kurulu raporu ben sağlık kurulu raporu aldım 3 doktor be başhekimlik onaylı

@balkan12 durum bildirir kabul etmiyorlar. Raporum süreli süre bitmeden veremeyiz dediler. Ancak durum bildirir verebiliriz diyorlar. Durum bildiriri de bakanlık kabul etmiyor.

Başka tavsiyesi olan arkadaş varmı bana yardımcı olmak için.

Üst Alt