Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'na atananlar burada toplanıyoruz.

Arkadaşlar ben bir üniversitede memurum. görevden ayrılışımın bildirilmesi için yazı kurumuma geldi. Görevden ayrılış tarihim bildirildikten sonra atanmış olduğum van ilinde il sağlık müdürlüğüne gitmem ve oradan görevlendirildiğim yeri öğrenmem lazım sanırım yanımda herhangi bir evrak götürecek miyim? Sağlık Bakanlığı'ndan herhangi bir yazı bana tebliğ edilecek mi?

Son düzenleme:
Bugün zimmet düşen oldu mu bu hafta açıklanır mi bilgisi olan varmı beklemekten usandık artık

Hiçbir haberde yok böyle ne kadar sürcek bu durum 24 ağustostan bu yana beş buçuk ay oldu,arıyoruz telefondanda ulaşamıyoruz

Merhaba, saglik bakanligina atandim. Bana da 18 ocak'ta raporumda calistirilamayacagi alanlarin doldurulmasi talebi gelmis. Dun elime ulasti. Bugun sabah gittim hastaneye. Raporum surekli olmasina ragmen hastane kabul etmedi. Pazartesi tekrar gel doktorlar bakacak ama oranini dusurebilirler ortopedi doktorunun inisiyatifinde dedi. Gidip gelemedigimi soyledigim halde bugun bi sey yapamayacaklarini soylediler. Tek bir madde eklemek icin orani neden dusuruyorlar? Boyle bir haklari var mi?

merhaba aynı yazı bana da geldi. çalıştırılamayacağı alanları doldurup ivedilikle gönderin diyorlar.

ben de acil istendiğini belirttim kurul başkanına ama "tarih yazmamış" diedi. Bir de oranı düşürebilirler dedi.

Arkadaslar oran dusme ihtimali var en az uc hekimlik heyet durum bildirir alip goturun ben oyle yaptim

dada$

yürürlükte düşürmeye hakları olmadığını, verilen hakkı alamayacaklarını yazıyor. kabul ediyor mu ankara durum bildiriri?

Weirder gecen hafta ben goturdum kabul ettiler dusuruyorlar doktorlar . Durum bildirir oran yazmiyo

dada$

Yarin gidecegim durum bildiriri de soylerim. Ama cuma gunu saglik bakanligi soyle bir genelge yayinladi Engelli Sağlık Kurulu Raporları Geçerlilik Süreleri Hakkında 2018/4 Sayılı Genelge Yayımlandı buna gore surekli raporumu 'doktorlar degisti'gerekcesi ile kabul etmemezlik yapamazlar. Benim 'engelimde degisiklik var' diye basvurmam gerek oranimin yeniden degerlendirilmesi icin. Ben bunun icin basvurmuyorum. Kaldi ki benim engelim gerileyen degil, maalesef ilerleyen turde. Keske gercekten iyilessem de oranim dusse. O yuzden itiraz etmeyi dusunuyorum haksizlik yaparlarsa. :(

Arkadaşlar bu sadece yazı gelenler için bir durummmu yoksa herkezin raporunda bir değişiklikmi olacak anlayamadığım için soruyorum

Weirder genelgede doktorlar uygun gorurse dusurebilir orani yaziyor yine de sen bilirsin

Meraba Arkadaşlar 2017 ekpss ile atananlarda 2018 ekpss sınavına başvuruda bulunabiliyorlarmı..

Arkadaşlar benim raporumda çalıştırılamayacağı iş kısmını doktor elle doldurup kaşe imza yaptı.tekrardan heyete girmedim.sorun çıkar mı sizce

Bana da yazı gelmişti bundan 2 ay önce durum bildirir raporu aldım çalışıp çalıştırılamayacağı alanları boş diye istediler. Hala zimmete düşmedim endişeli bekliyorum. Bu durumu arayıp bilgi alabileceğim bi mercii telefon numarası bile varsa atabilir mi lütfen ? Teşekkürler şimdiden

ben yeni raporu gönderdikten iki hafta kadar sonra, dün itibariyle sistemde gözüktüm. Allah muvaffak etsin.Cümlenize nasib olsun inşAllah

Ben direkt yeni sağlık raporu aldım. Bakanlık adresine,alıcı olarak ilgili daire başkanlığını yazarak taahhütlü posta ile gönderdim.

kardeşim bu durum bildirir raporunu kabul ediyor mu Ankara etmiyor mu? ya biri çıkıp açıklasın gözünü seveyim ya. 2018 sınavına hazırlanıyorum, ama yemin ederim çıkmıyor aklımdan bu istihdam çalıştırılamayacağı işler mevzusu. gittim raporu aldığım hastaneye anlattım, yok efendim olmaz düzenleme yapılmaz raporda dedi başhekim yardımcısı.

baba Allah büyüktür, biri çıksın açıklasın: eğer atama olursa bu raporda eksiklik var çalıştırılamayacağı işler falan derlerse, bu durum bildirir raporunu alıp Ankara'ya göndersek kabul ediyorlar mı? birisi çıksın açıklasın baba kurban olurum ya.

ağır engelli değilim, engelim işitme, konuşma. düşün düşün kafayı yiyeceğim ya.

Benim onceki rapor da ayni hastaneden alinmasina, ayni kurul baskani onaylamasina ragmen durum bildirir vermedi. Israrla yeni rapor, yeni heyet diye ugrastirdi. Persembe heyete girdim. Sali gunu alip gonderecrgim. Kendisiyle sorun yasadik. Bir haksizlik yaparsa hem itiraz etmek hem de sikayet etmek zorunda kalacagim maalesef. Keske onumuze engel koymadan bi rahat verseler de hayatimizi surdurebilsek.

vieuxpoesie

Eylül ayı başında bu durum bildirir raporu alınması gerekir diyen arkadaşlar olmuştu. Ben de ona istinaden daha evraklar teslim edilirken durum bildirir raporu aldım ve en başta teslim ettim diğer evraklarla beraber. Raporla ilgili bir sorun olmadı bende. Fakat şöyle bir durum var ben zaten devlet memuruydum tekniker olarak kamu hastaneleri kurumuna geçiş yaptım. Bu durum dikkate alındı mı alınmadı mı bi bilgim yok. Olanları anlattım bi faydamız olur umarım :)

Arkadaşlar, herkes gibi bende eylül ayında evraklarımı teslim ettim. Ocak ayı sonunda bana çalıştırılmayacağı alanları doldurum diye yazı geldi. O yazıya istinaden tekrar heyete girmek zorunda kaldım. Rapor itiraz diye geçtiği için yeni bir hastane tayin ettiler bu işlemler 20 25 günü buldu ve çok yıprandık kurumlar kendı aralarında yazısmaları ya yanlış yaptılar yada çok beklediler.

En mantıklısı hiç ugraşmadan istihdam kısmının ve çalıştırılamayacağı alanları dolu olmayan rapor almayın. İstanbuldan gittik elden teslim etti.. Ne zaman başlarız ne zaman bu işlemler biter sorunun cevabını net alamadık. Zimmeti bekleyin biz bilemeyiz dediler.

vieuxpoesie
Problem yaşarsın biz yaşadık. çalıştırılamayacağı alanları dolu olan ve istihdam işaretli olan bir rapor almalısın.

Son düzenleme:
Arkadaslar rapor alındıktan sonra olay bitmiştir. Memur olarak atanacağımız için bakanlık (özellikle bazı rahatsızlıklarda bu çok gerekli) hangi işte çalışamayacağımızı bilmek istiyor.Durum bildirir gecerli aslında bakanlıktan kabul etmiyoruz deseler bile Ankara'ya giden arkadaslar kabul olduğunu yazdılar. Rapora itiraz olarak başvuru olduğunda işin boyutu değişiyor. Siz rapora itiraz etmiyorsunuz ki, aldığınız rapor hakkında detaylı bilgi istiyorsunuz. Lütfen hastane sekreterliğine bunu izah edin. Yeni rapor vereceklerse ki ( ben de yeni rapor almak durumunda kaldım ama durumu hastaneye sekreterliğe izah ettim ve anladılar) hakkınız yanmaması gerekiyor. Lütfen hakkınızı arayın hatta uzun heyet tarihini beklemeyin. Gerekirse başhekime durumu güzelce izah edin. Hayırlısı olsun herkes için

Bu arada daha raporu ilk aldığımda yani atanmadan önce, başvuru dilekçemde hangi işte çalışamayacağımın doldurulmasını istediğimi belirttim. Kabul etmediler. Sözlü söyledim gene kabul etmediler. Ne zamanki atandım ve bakanlıktan yazı geldi hastane beni tekrar heyete soktu. Velhasıl işler karışıklaşmaya başladı. Tekrar sekreteriğe gidip uzun uzun derdimi anlattım. Dilekçemi ortaya koyup başhekimle görüşeceğimi vs izah ettim. Anladılar ve sorun çıkmadan uzamadan halloldu çok şükür

zaten tek derdimiz o. raporumuz süreli olsa elbette yenisini çıkarırız ama süresiz rapor. benim engelim işitme sensorinöral. düzelme gibi bir durumu yok. raporuma da itiraz edeceğim bir durum yok. madem o kadar önemli raporu alırken yazsalardı ama ya. umarım durum bildirir raporunu kabul ederler. durum bildirir raporu ile ilgili bilgisi olanlar bir şeyler yazarsa buraya seviniriz.

vieuxpoesie
Siz rahat olun ve sınavınıza çalışın. Zor olan kısım rapor almak. O kısım hallolmuş zaten. Siz güzelce sınanıza yoğunlaşın. Öyle veya böyle halloluyor. Adım adım gidin. Atanmanız olduktan sonra gerekli yazı gelirss durum bildirir veya yeni raporla halledersiniz. Çünkü %40 ı geçtikten sonra bu sizin hakkjnız. O zamana belki bakanlık da, hastaneler de süreçle ilgili tecrübelenir ve net bi yol izler. Sizin endişelenmeyin

Üst Alt