Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'na atananlar burada toplanıyoruz.

Merhaba Arkadaşlar,

Verdiğim bilgi kurumdan aldığım bilgi değil. Sadece atanmadan önce forumları çok araştırdım. Atanan önceki kişilerin tecrübelerini okudum. Öğrendiğime göre bir çok kurum istihdam kısmı boş dahi olsa alıyor. Mesela MEB. Fakat özellikle KHK ve KHS bu iki kurumun raporda istihdam kısmında evet yazmasını istiyor. Eğer boş ise arkadaşlar hastaneye gidip sıkıntı yaşamışlar tekrar rapor almaya çalışmışlar. Yeni rapor yerine durum bildirir yeterli oluyor. Tekrar heyete girmeye gerek yok. Benim de istihdam bölümü boş. Bu şekilde kuruma başvuru yapacağım. Sıkıntı olursa durum bildirir isteyeceğim

Kolaylıklar..

yasmin2013

tskler verdigin bilgiler icin bi problem yasarsan yazip bilgilendirirsen cok iyi olur

@dada$ zimmete ismin düştüğünü görürsen artık memursun demek hayırlı olsun :)

darısı bizim başımıza inşallah sınav gelse de bizde aynı heyecanı yaşasak

ALLAH yeni işinizde başarılı olmayı nasip eylesin, hakkınız ile çalışıp alın teri ile yemeyi nasip eylesin arkadaşlar

Skolyoz amin dualarimiz sizlerle. Rabbim butun kardaslerime nasip etsin herseyin hayirlisi

Kamu hastaneleri kurumunda çalışan saglık dışı teknisyen ve memurlar döner sermayeden faydalana biliyormu bilgisi olan arkadaş varmı

Saglik bakanlığı duyuru cıkmış TKHK da yayınlar yakında. Saglik bakanlginin duyurusunda

Engelli: Doğuştan veya sonradan; bedensel, zihinsel, ruhsal, duygusal ve sosyal yetenekleri bakımından engel oranının yüzde kırk veya üzerinde ve çalışabilir durumda olduğunu mevzuat hükümlerine göre alınacak sağlık kurulu raporu ile belgeleyenleri, ifade eder hükmü gereğince en az %40 ve üzerinde çalışabilir engelli olduğuna dair Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırılması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre alınmış sağlık kurulu raporlarını düzenlemeye yetkili sağlık kurumları ve hakem hastanelerinden alınan ve geçerlilik süresi sona ermemiş Sağlık Kurulu Raporunun aslı veya noter tasdikli sureti ya da raporun alındığı hastane başhekimliği/yöneticiliği onaylı sureti''

ifadesi var yine çalışabilir ibaresi çkor karşmıza.

Omer.kaaan

Demin genel sekreterlikle konuştum hiç bişey olmaz çalışamaz yazmıyorsa öylede kabul ediyorlarmış olmadı durum bildirir raporu alırsın

Benimde gözden%50 sürekli, agir engelli kisminda hayir yaziyo ve istihdam kısmı işareli sadece çalişsmayacagi işler kismi boş onşallah sorun olmaz

Skolyoz23

Yok ben arkadaşın sorusuna cevap verdim benim boş olmuş olsa sorun olmicaktı hayır yazılı diye baştan çıkarılması gerekiyor

Çoğu kurum istedikleri evrakları bugün yayınladı. Türkiye kamu hastaneleri kurumu neden hala yayınlaması ki yada yayınladı ben mi göremedim acaba ?

Sezgin000

Yok daha yayınlanmadı yayınlanılır bu hafta içerisinde tkhk biraz daha yavaş diğer kurumlara göre

fraq çalışabilir raporu istiyor malesef kurumlar iyicee zorluk çıkartmaya başladı geçmiş olsun

Arkadaslar atandigim kurumu aradim daha yayinlanmamis takip etmemi soylediler

Arkadaşlar bende takip ediyorum siteyide yayınlanınca burdan paylaşalım haberi olsun herkesin

Şehit gazi yakınlarını açıkladılar 1-2 gune bizimkide açıklanır

Arkadaslar guvenlik sorusturmasindan sonra gerekli evraklar(rapor diploma vs) isteniyormus dogru mu?

İyi günler herkeseSimdi paylaşılmış istenen evraklar vs.

Merhaba arkadaşlar, "GÜVENLİK SORUŞTURMASI VE ARŞİV ARAŞTIRMASI FORMU" formunu dolduruyordumda "Nüfus Cüzdanı Sureti" kısmında "Kayıtlı Olduğu Nüfus İdaresi" adlı bir bölüm var oraya nüfusa kayıtlı olduğumuz ili ve ilçeyi mi yazacağız yoksa kimliği değiştirdiğimiz ilçeyi mi?

Arkadaşlar Merhaba,
Gerekli evrakları İl Sağlık Müdürlüğü'ne mi, yoksa KHK Genel Sekreterliğine mi teslim ediceğiz? Kesin bilgisi olan var mı?

Resmi sitede genel sekreterlik diye yazmış fakat genel sekreterlik İl sağlık Müdürlüğü dedi. İl Sağlık Müdürlüğüne telefonla ulaşamıyorum.

muammerhalil

Kimligin arkasındaki il ilçeyi yaz yanlız bu güvenlik soruşturma formunu bilgisayardan doldurman gerekiyor 3 adet de çıktısını al bide fotoraf eklicen diğer mal bildirimi vs formlar ellen doldurulacak bilgin olsun

Üst Alt