Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'na atananlar burada toplanıyoruz.

İl Sağlık Müdürlüğü ve Merkez Genel Sekreterlik ile görüştüm. En yakın KHK Birliği Genel Sekreterliklere teslim ediliyormuş.

Bilginize, kolaylıklar

Arkadaslar sinava girerken on lisans mezunuydum ayriya acik ogretim lisans bolumu okuyodum yeni mezun oldum. Evraklarda en son bitiedogi uni yaziyo simdi ben hangi diplomayi vercem. Bu arada evraklari ayarlamaya baslayan varmi aramizda

ayın 29 una kadar süre vermişler iyi hani.atanan arkadaslara şimdiden hayırlı olsun

Hocam cevap için teşekkürler. Yukarıda il-ilçe kısmı da nüfusa kayıtlı olduğumuz ili ilçeyi istiyor aşağıda nüfusa kayıtlı olduğu nüfus idaresi kısmı da ilçeyi istiyor sanırım doğru mudur? Ayrıca hocam nüfus cüzdanı suretini onaylayanın bilgileri isteniyor onları el ile mi dolduracaklar götüreceğimiz sekreterlikte?

muammerhalil rica ederim ne demek aynen her dediğin 2 bölüme de aynısını yazman gerekiyor nüfus cüzdanı suretini onaylayanın kısmını boş bırakılacak bunu bilgisayardan doldurman gerekiyor diğer formları ellen dolduracaksın imzala formları tarihi atma orda teslim ederken o günün tarihini atarsın

Evrakları dün teslim ettim. Benim sorum şu arkadaşlar ben özel sektörde çalışıyorum. Güvenlik soruşturması ne zaman biter ve ismimiz çkys ye düştükten ne zaman sonra çalıştığım firmadan ayrılıp iş başı yapabilirim. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar mal bildirim formuna bes ile ilgili bir şey yazacakmiyiz

Ayrica başvuru formunda teblig adresi kismini dolduracazmi mernisten sorgulanacak diyor ben doldurdum sikinti olurmu

YALÇIN00086

Üstüne kayıtlı bişey varsa yaz
Mersisten sorgulancak yazıyor doldurmana gerek yoktu bende boş bıraktım

@bilog76 Evrakların son günü ayın 29 u biliyorsundur o zamana kadar evrakları teslim almaya devam ediceklerdir bittikden sonra toplu şekilde evraklar ankaraya gidicek orda onaylandıkdan sonra çkys ismin düşer ataman olur ondan sonra işe başlarsın bu sürec de nerden baksan 1-2 ayı bulur

Son düzenleme:
Cemil er sana bi sorum olcak ben sinava girerken on lisans mezunuydum ayrica acik ogretim lisans okuyodum lisans yeni bitti. Evraklar da en son bitirdigi uni diplomasini istiyor. Ben hangisini vermem gerek

Evrakları teslim eden arkadaşlar çalışabilir yazısı gibi şeylere takıldılar mı ?

Evrak teslim eden arkadaşlar, rapordaki çalışabileceği/çalışamayacağı işler kısmıyla ilgili sorun yaşadınız mı? Yahut sizin raporda o bölüm nasıldı? Bende sadece çalışamayacağı işler diye bir kısım var. O da boş.

bilog76 peki senin raporundaki calıstıramayagın işlerde neler yazıyordu bide benim raporda işe girmek amacı ile düzenlenmiştir yazıyor inşallah sıkıntı çıkmaz

Sezgin000

Benim rapor sürekli. Calistirilamayacagi alan kisminda herhangi bir sey yazmiyor.

Beyler evraklari tkhk genel mufurlugune veriyoruz demi yarin goturucemde

Arladaslar guvenlik sorusturmasi formu uc taneistiyorlar fotografi biz mi yapistircaz yoksaonlar mi bunu sormamin nedeni ayroca vesikalik fotoda istiyorlar dogrumu

dada$

Biz yapıştırcaz bilgisayardan vesikalıkta ayrı isteniliyor ebatları yazılı

Toplanda 6 fotoğraf verdim benimkini insan kaynaklarındaki arkadaşlar yapıştırdı. Raporumda işe girmek amacı için düzenlenmiştir yazıyor ayrıca çalıştırılamıyacagı işlerde uzun süre ayakta duran işler yazıyor o yüzden herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Arkadaşlar ben kamu hastaneleri birliğine atandım da yalnız duyurular bölümünde istenilen evrakları göremiyom kaldırıldımı acaba

ben 2014 sınavıyla atanmıştım. Başlığı görünce bir selam vereyim dedim :D

cemil er

bilgisayardan derken

arkadaşlar askerlık kısmını muaf mınyazalım yoksa boşmu bırakalım

dada$

Bildigimiz pc den yapılcak formu indir orda atıyorum adınızı soruyorsa karşısına adınızı vs yazıcaksınız o formu komple klavyeden doldurulacak bilgisayara en son çekilmiş fotografını yükleyin indirdiginiz formda da resim ekle kısımdan fotografınızı ekliceksiniz
Askerlik içinde muafsan muaf yaz bende yeni muafiyet sağladım muaf yazılı

foto yuklyemedim çıktı alıp foto yapıştırsam olurmu

dada$

Bende öyle yapıcaktım sordum olmaz dediler bende böyle yaptım çok kolay aslında üstlerde resim ekle bölümü var ordan ekliceksin boyutunuda ayarlıyıp yapıştırcaksın yapamazsanda youtubdan izleyerek yap istersen daha kolay olur

Üst Alt