Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'na atananlar burada toplanıyoruz.

Merhaba Arkadaşlar,

Verdiğim bilgi kurumdan aldığım bilgi değil. Sadece atanmadan önce forumları çok araştırdım. Atanan önceki kişilerin tecrübelerini okudum. Öğrendiğime göre bir çok kurum istihdam kısmı boş dahi olsa alıyor. Mesela MEB. Fakat özellikle KHK ve KHS bu iki kurumun raporda istihdam kısmında evet yazmasını istiyor. Eğer boş ise arkadaşlar hastaneye gidip sıkıntı yaşamışlar tekrar rapor almaya çalışmışlar. Yeni rapor yerine durum bildirir yeterli oluyor. Tekrar heyete girmeye gerek
Durum bildirir raporunu nereden alıyoruz

Arkadaşlar,

Durum bildirir raporunu bağımsız bi hastaneden değil, önceden raporu aldığınız hastaneden alacaksınız. Bu adı üzerinde aldığınız raporu veren hastaneden, alınan rapora istinaden verilen bilgi raporu. Elinizdeki raporun bi nevi açıklayıcısı. Yazı işleri ile görüşeceksiniz.

Bu arada ben evraklarımı teslim ettim. Hayırlısı olsun. Benim istihdam kısmı boştu bi sorun olmadı. En azından şimdilik

Kolay gelsin

yasmin2013

Ben farklı hastaneden aldım değişen bişey yok sonuçta ordakide heyet kararı geçerli diye düşünüyorum hayırlı olsun inş bi sorun çıkmaz

@muammerhalil Farkı tek şu oran verilmiyor ve randevu almıyorsun engelli raporundan biraz daha kolay bitiyor işlerin

muammerhalil

Hayır hocam kim diyor onu ya 1 günde çıkartıcakdım 1 tane doktor yoktu 2 ci güne kaldı yani en fazla 1-2 gün sürer

sadece sağlık kadrosunda olanlar alıyor döner sermayeyi.

cemil er. Raporunda çalışamaz kısmı işaretliyse, ataman iptal olabilir. Çünkü çalışabilir kısmının işaretli olması lazım kanun böyle diyor. Allah yardımcın olsun kardeşim

Smilemisty

Biliyorum hocam, malesef hayır yazmışlar gittim düzeltmeyede olmaz dediler yenisi çıkartırsın veya iptal ediceksin dediler bende uğraşıyorum işte inş bi sıkıntı çıkmaz sağolun sizlerinde Allah yardımcınız olsun

Bende durum bildirir raporu aldin goz doktoruna muayne oldum ve rapora gerekli aciklamayi yazdi ve imzaladi diger doktorlara gotmedim ve 50 tl ucret odedim

Arkadaslar bende bugun izmir k.h.k.b gina evraklati teslim ettim. Bendede bostu bi problem yasamadim cok sukur hepimize hayirli olsun

Isten cikan oldumu yoksa hala calisiyomusunuz

YALÇIN00086

Bende öyle değildi 6- doktora gözükcektim sonlarda fizyoterapinin kararınada bıraktılar 7 doktora çıkmış oldu ve 200 tl ücreti vardı
@dada$ Hadi gözün aydın :)

Bu arada arkadaşlar ilçe olarak tercihde bulunanlar oldumu evrakları teslim edenler ?

cemil er
Demiyorlar yapıyorlar hocam :D pazartesi günü gireceğim heyete sonra raporun çıkmasını bekleyeceğim. Benim engelli raporumda da çalışamayacağı alanlar kısmı boş aslında doğru olanda bu değil mi ? çalışabileceği alanlar vs. diye bir bölüm yok. Aslında tek başına rapor da iş görmez mi? Yetişmezse eğer onu vereceğim zaten halihazırda memurum ben çalışıyorum devlet kurumunda umarım zorluk çıkarmazlar.

fsmehmet
O kötüymüş ya.

@muammerhali

İşte öyle yapıldıgını kim söylemişse diyorum :)

Benim ki ve burdada aynı şekilde 1-2 güne çıkartanlar çok bence o hastanede yogunluk felan vardır o yüzdendir başka hastaneye sor bide

Hocam söyle söyliyim kısaca yürümende sorun yoksa durum bildirir raporu veya çalışamacagı alanları doldurt yoksa engelini artıracak iş veya zorlanacagın bi görev verebilirler bu durumda raporunu gösterip hakkını aramış olursun

Cemil er hepimiz icin hayirli olsun

Frag ben hala calismaktayim cunku iki uc ayi bulabilir dediler

cemil er

Hocam ilk çalıştığım yer olmayacağı için bu defa kendimi ezdirmeyeceğim. Efendilik yapim ne söylüyorsalar yapim de beni sevsinler vs. gibi kimse düşünmesin çalıştığı kurumda gerekirse sevilmeyin. Bir defa ezdiler mi ardı arkası kesilmiyor bilginiz olsun :D

Ülseratif kolit hastasıyım hocam ayrıca fıtıkta var çok ağır şeyler kaldıramam zaten gereken raporları daha sonra da alabilirim herhangi bir doktordan. Burada da o tarz bahsedersem çalışamaz raporu verebilirler diye çekiniyorum açıkcası çünkü bazı yerlerde gerçekten ne yapacağını bilmeyen insanlar var.

@muammerhalil

Hakkımızı aramakta ısrarlı olalım zaten

İlk deneyimin değilmiş tecrübelisin napcanı biliyorsun isterlersede olan rahatsızlıgı söylersin dedigin gibi bazı yanlış karar veren doktorlar oluyor onları göz önünde bulundurarak anlatırsın olmadı
zorluk çıkartcaklarını sanmıyorum

@dada$ sağol İNŞALLAH :)
evrakları teslim ederken tercihde bulundunmu hiç
bi yerde okudumda ya memurlar.net de yada burdaki forumda olcaktı yanlış hatırlamıyorsam
daha önce tkhk atananlar ikamet ettigi yerlere tercihde bulunuyormuş

cemil er soylediginiz bilgi dogruymus. Yalniz olaganustu halden dolayi kaldirilmis. Suan tayin olaylari bile yavas isliyormus. Atandigimiz yerde iki yil durma zorunlulugumuz var

dada$

Hadi ya bunu bilmiyordum bende evrakları teslim ederken sorcam bakalım ne diyorlar

Muammer halil zaten tercih kodlarinda var ayrica ohal var .soyle bi durumda var gittigimiz yerde hemen memur olmuyoruz aday memur statusunde egitim alcaz ardindan sinava gircez ardindan yemin ve asli memur olcsaz buda bi yili gozden cikarmak demek ondan sonra butun haklara sahibiz dostlar.

Umarim hersey guzel olur. Sloganimiz su GUZEL GUNLER COOK YAKİNDA:)

Cemil er sorun bizleride aydinlatin. Yuzde tebessum tam bi gunes gibisin fotoda. Hep gulebilmen dilegiyle...

dada$

Tabiki değişik bi durum olursa bilgilendiririm 1 yıl zaten aday memuruz ondan sonra sınava tabi tutulup memurluga geçicez inş herşey sloganın gibi gitse ne güzel olur
Ayrıyetden hocam çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Allah razı olsun

dada$

Tercih kodları ne oluyor hocam ? Ben gittikten 5-6 ay sonra tayin istemeyi düşünüyordum da :)
Ben şu anda 3 yıllık memurum, aday memur statüsünde olmayacağım o yüzden.

İnşallah hocam. Herkes mutlu olacağı yerlerde, mutlu olacağı işlerde, sorunsuz bir şekilde çalışır umarım.

Başvuru formu ve mal bildirimini elle mi dolduruyoruz?Güvenlikle ilgili olanın bilgisayarda doldurulacağı belirtilmiş ama diğerlerinde birşey yok.

Üst Alt