Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'na atananlar burada toplanıyoruz.

Sağlıkta EK dönerden sadece GİH ve YH kadroları yararlanmaz. Doktorlar, TİH ve SİH kadroları yararlanır.

inebolulu
Anladım hocam. Peki sizin kadronuz nedir? Ben şu anda bir üniversitede bilgisayar işletmeni kadrosundayım maaşım 3. derece vergi indirimi ile 2.690 TL. Sizin için sakıncası yoksa cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler ayrıca :)

Yusuf islam
Siz de mi hastane personelisiniz? Ayrıca bilgi kesin midir? Sizin söylediğinize göre teknik hizmetler sınıfındakiler ayrım yapılmaksızın yararlanıyor.

@muammerhalil
Hastanede hizmetli kadrosundayım 6.yılım 2980 eş ve çocuk ile beraber vergi indirimi almadım. uğraşmak istemedim bu sene.+ acilde tıbbi sekreter nöbetim var.

inebolulu

Nöbet, eş ve çocuktan ötürü 2980 sanırım yoksa hizmetli kadrosunun maaşları biraz daha düşük diye biliyorum. Vergi indirimi için sadece raporunuzu istiyorlar bende öyle oldu en azından. Benim 3. yılım bu ay dolacak. Çok teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiler için.

@muammerhalil vergi indirimi için engelli raporu yeterli değil, vergi indiriminden yararlanabilir adlı bir yazı olması lazım onuda ankara onaylıyor

sen engelli raporunla ildeki deftardarlıktaki gelir idaresi başkanlığına gidiyorsun orada form doldurup raporun aslını veriyorsun

onlar ankaraya gönderiyor 2 ayda sonuçlanan da var bir yılda sonuçlanan da + ankara o gönderdiğin engellilik oranını yanlış oran verilmiş diye düşürebiliyor yada eksik oran verilmiş diye, araştırırsanız çoğu insanın böyle yapmışlar

yani arkadaş ondan uğraşmamış gerek yok demiş. siz bu işlemleri yapmamışsanız size de vergi indirimi yansıtılmıyordur bilginiz olsun. çalıştığınız yerin ilgili birimine giderseniz aynı anlattığım işlemleri yapmanız gerekiyor diyeceklerdir

Skolyoz23

Vergi indirimi için benim götürdüğüm belge kimlik fotokopisi ile engelli raporumdu evet orada form doldurtuyorlar fakat onu onlar verdiği için yazmadım yani ben uğraşmadım gerisi vergi dairesinin işi. Ayrıca sonucu geldi yani resmi yazı geldi, tabi artışta oldu ufakta olsa yoksa yararlanıyorum yazmam :) sağolun ilginiz için.

3 yıl oldu belgeleri vergi dairesine verdim diye hatırlıyorum ama farklı kurumda olabilir net hatırlamıyorum açıkcası :D

Selam arkadaşlar sizden ricam beni bilgilendirirmisiniz
Ben osmaniye TKHK atandım diyarbakırda ikamet ediyorum evraklarimida diyarbakir TKHK teslim ettim onlarda 02.10.2017 tarihinde evrakları ankaraya gonderdiklerini söylediler bende evrak takibi için barkod numarası aldım aradan 1 hafta geçti ama hala evraklarım diyarbakırda görünüyor acaba ankaraya gitmeden mi güvenlik soruşturması yapılıyor beni kimse ne aradı nede sordu ankarayi arıyorum kimse telini de açmıyor sizce ne ola bilir...

Aile yardımı var 2980 içinde hocam nöbet hariç 1200 tl nöbet ekle

Teknik kadrolardan kastınız Taşınır kayıt Kontrol yetkilisi iseniz yararlanabilirsin. bunun dışında ek dönerden yararlanan diğer personelden denetimce gözlenen hatalar sonunda geri ödeme yaptırılır.

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu diye bir şey kalmadı. Kalktı bu kurum. Yerine SBÜ, yani Sağlık Bilimleri Üniversitesi yapıldı ve her şey İl Sağlık Müdürlüğüne bağlandı.

Guvenlik sorusturmasinin baslayip baslamadigini nereden ogrenebiliriz.

İyi aksamlar herkese, ilimizdeki il sağlık müdürlüğüne gittim bana Guvenlik sorusturmasi baslanilmis denildi sorusturma bitimindede içişleri bakanlığından yazi gelmesinin ardından sizi arayacağız denildi ve bu sürecin yaklaşık 1-3 ay kadar süreceği belirtildi.

Arladaslar isten cikan ve evine polis gelen oldumu

Arkadaslar guvenlik sorusturmasi icin emniyeti aradim bilgi veremeyiz dediler emniyete gelip orada bilgi aliyim dedim yetkili gelsenizde bilgi alamazsiniz dediler. Ben hala calisiyorum

Ben ciktim isten sen nereyi aradinki tam olarak

Ben atandigim ili aradim ckys ye isminiz dusmeden isinizden ayrilmayin dedi 2 ayi buluyor dediler

Frag neden ciktin biraz sabretseydin bosta kalmak sıkar insani ayrica polis ne alaka polis mi gelcek

Ben normalde cikmicaktimda evdekiler cik diyince ciktim evet eve polis geliyor ikametgah adresin dogrumu diye bakiyolar kac senedir bu evde oturdugunu filan soruyolar

durumunuz müsait ise erken işten ayrılıp tatil yapıp kafa dağıtabilirsiniz fena olmaz, ama yok durumunuz müsait değilse tabiki son ana kadar çalışmak lazım

benim durumum müsait olsaydı atanmam garanti olsaydı 3 ay da kalsaydı tabi ki gezip dolaşmak kafa dağıtmak isterdim, nasılsa atandım keyif yapardım

herkesin durumuna göre değişir tabi

Skolyoz ins sende atanirsin. Herseyin hatirlisi

Frag nasipse gidilecek yerde para lazim olabilir ondan calismam gerekiyodu bende basta cikiyim diye cok istedim ama cikmadim ayrica cikarsam canim sıkılir diye ayrilmadim

Fenerli guvenlik sorusturmasi konusunda bilgi vermiyor emniyet yetkilileri. Zimmet sorgulamaya isim dusunce olay bitmis oluyo

Onemli degil fenerli

Sen nereye atandin fenerli

Üst Alt