Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'na atananlar burada toplanıyoruz.

Skolyoz23

Zaten yillik izin icin 1 yil sure bekliyoruz. Erken ayrilip tatil yapmak mantikli, oyle de yaptim ama erken baslayinca yarim kaldi :)

Tkhk na atanan arkadaslar guvenlik sorusturmasi ile ilgili bilgi alabilen oldumu baslamismi acaba hala ses seda yok meb deki bazi kisiler ise baslamis bile

Benim güvenlik soruşturmam başlamış arkadaşlar

Son düzenleme:
bana sekreterlikteki kadın 2,5 ay sürer dedi.kamu hastanelerinin neden bukadar uzun sürdüğünü anlamış değilim

Bir arkadaşın yardımıyla öğrendim bulunduğunuz ilin emniyetinden ,valilikten yada il sağlık müdürlüğünden öğrene bilirsiniz önemli olan doğru insanı bulmak

valla arkadaşım face gruplarındada bu konuda yazan kişiler var.bazılarına bilgi verilmiyomuş emniyet bilgi vermek yasak diyormuş size kim bilgi veriyosa kafadan gitti dosyanız yada gitmedi diye söyleyenlere itibar etmeyiniz diyomuş.ya bazı insanlara iyi kişiler denk geliyo.yada artık herkes telefonlardan sıkıldı gıttı dıye atıyor. bi kaç kişinin evinede polis gelmıs adres takıbı yapmıs bana gelen gıden olmadı acıkcası.bırsuru bılgı dolasıyo ama hangısı doğru sasırıyorum

zelihaabaydın
Dediklerin doğrudur ama işte fakirin ekmeği umut derlerya benim de öyle banada gelen giden arayan olmadı zaten beklemekten başka yapacak birşey yok ...

Arkadaslar ben emniyeti aradim bilgi veremeyiz dediler. Atandiginiz ilin tkhk arayin dedi emniyetteki yetkili. Orayi aradim orada kisi zimmet sorgulamayi takip edin dediler arada bi arayabilirsiniz dediler

Meb in guvenlik sorusturmasi iki haftada bitti millet ise basliyor biz daha beklemekyeyiz. Guvenlik sorusturmasi iki haftaya da bitebiliyormus demekki

Arkadaşlar bu ay sonuna kadar bütün atama tamamlanıyor haberiniz olsun zimmetde ismimiz göründügünde il sağlıgına gidip hangi hastaneyi istiyorsak tercihde buluncakmışız benim ulaşabildigim bilgi bu

Leo34

1-2 haftadır aramadıgım yer yok baya kişilen görüştüm il saglık biriminden de görüştüm demin yeni hatı düşürebildim daha önce taşındıklarından ulaşılamıyordu...

bakanın açıklaması var dedim bi kısmı tamamlandı bi kaç bin kişi bu ay sonuna kadar bütün atama tamamlanıcak yönünde diye evet bu ay bütün ekpss de dahil açıklancak yer olarakda ankaramı belirlicek diye sordum önceden öyledi şimdi il sağlık belirliyor ve magduriyet yaşanmasın diye sizi çagırıp tercih ettiginiz yerlere atıyoruz diye konuştuk

Cemil er kardeşim bulunduğunuz ildeki il sağlık biriminden mi aldınız bu haberi

cemil er Acaba halk sağlığı içinde geçerli midir ? Ben de arıyorum çoğu yeri ama ulaşamıyorum.

Fenerli-13 Aynen öyle

@Leo34 hocam onu bilmiyorum yanlış bilgi vermiş olmiyim tahminimce halk sağlıgıda açıklanır inş

cemil er valla bilmiyorumki inşallah il sağlık biriminin verdiği bilgi doğrudur bir an önce hepimiz işe başlarız

Fenerli-13

Birimimiz orası Zaten niye yanlış bilgi versinlerki ve bakanlıkda bu ay sonuna bütün atamalar tamamlanıcak demişti zaten 1 hafta felan kaldı

cemil er, sağlık bakanlığı olarak atanlar da mı bitiyomuş. Tahmini göreve ne zaman başlarız nasipse.

bilog76

Dedigim gibi bana söylenilen bu bakalım bekliyip görcez
@Akil büyük ihtimal saglık bakanlıgına atananlar bu ay sonu biticek inşAllah dedigim tarihlerde açıklanırsa kasım gibi başlarız

Arkadaşlar az önce ankara kamu hastaneler birliği ile görüştüm cemil er kardeşimizin dediği gibi bir cevap alamadım bana söylenen haziran ayında atananlar için bunun geçerli olduğunu ekpss ile atananlar için ise minimum 3 max 6 ayda işe başlayabileceğimi söylediler tüm hevesim kaçtı :(

bilog76

Senin konuştugun kişiylen bende görüşmüşümdür büyük ihtimal banada aynısını söylediler ama o konuştugumuz kişi genel atama merkezi... bizimki ise diger hizmet sınıfı atama birimiylen görüşmemiz lazım oda cevap vermiyor dünde il sağlıkla konuştum il sağlıgın verdigi bilgi geçerlidir diğerleri tahminde bulunuyor moralini bozmaya gerek yok az daha sabredin bu ay sonunda açıklancak inşallah

cemil er kardes bu aysonu bitecek diyosunda daha eve benim polis filan gelmedi aceba ise baslayincada devammi edicek sorusturma

fraq

Tkhk da veya tkhs polis gidiyormu bilmiyorum zaten emniyetde soruşturuyor güvenlik ve arşivde kaydı varmı yokmu diye varsa görünür yoksada yoktur diye tamamlanır

@cemil er

Diğer hizmet sınıfı dediğin nedir kardeş? Ben sağlık hizmetleri sınıfından biyolog olarak atandım. Senin dediğin diğer hizmet sınıfıda mı bu gruba giriyor

Valla arkadaşlar bu gün antalya il sağlık müdürlüğüne gittim ancak telefonda aldığım cevabın aynısını onlarda verdi saglık bakanının açıklamasının haziran ayındaki atama ile ilgili olduğunu söylediler :(

Arkadaslar sorusturma dosyalari ikamet ettiginiz ilcelere gonderilmis

Bitmişdemi yoksa soruşturmaların başlatılması için mi?

Üst Alt