Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'na atananlar burada toplanıyoruz.
Tkhk kurumun hizmetli kadrosuna diğer hizmetler atama sınıfı bakıyor seninkinede genel atama birimi bakıyordur büyük ihtimal...
@bilog76 yani ne zamana açıklanır dedi antalyadaki il sağlık
Tamam işte ekpss dahil bu ay sonu bütün atama tamamlanıcak denildi
@bilog76 ben genel sekreterlikden gelen uzman hekimlerle görüştüm bana bunlar söylenildi zimmetide sürekli takip et dedi ismin çıktıgında gelir tercihde bulunursun diye konuştuk sen ise farklı bilgi veriyorsun bulundugun ili arıyıp söylersin arkadaş istanbul ilinde böyle bilgi almış diye
İnş bende sizin gibi bekliyorum bakalım bekliyip görcez bu arada polis gelme konusunda bu sene yaygın oldu daha öncesinde hiç bu tarz paylaşılanları görmedim ve her kurumamı geliyor bilmiyorum bana kalırsa gelmeleri 2 işi birden yapmış oluyorlar o kişinin arşivinde kaydı varsa komşundan veya senden değil kendi kayıtlarından görürler adres teyidi için geliyorlarsa ise onu muhtarlıgı arıyarakda öğreniler diye düşünüyorum he olurda gelirlersede işte olsanda sorun olmaz aklın kalmasın
nedemek abi keşke elimden daha fazla bişey gelsede yapabilsem ancak bukadar bilgiye ulaşabildim dahada arıyıp sorucam başka bilgiye rastlarsam yazarım inşallahda bir önce başlarız
Sağolun hocam sizlerde iyiki varsınız kim bilgi alırsa paylaşsın tecrübesi olanlar özelikle daha faydalı olur
@serkanmugla görevinizde başarılar dilerim önceki atamalara göre daha şanslısınız bekleme süresi hariç şuanki sistem karışık bakalım bu ay sonu söylediklerine göre açıklanacakmı bekliyip görcez
bu konuda bilgisi olamayanlara yardımcı olurum aramak isteyen olursa 05354552370 nolu telefonuma ararsanız bilgi veririm cevap vermezsem msj atarsanız sevinirm malum hastanede çalıştıımızda herkez arar dost olur
net olarak bir bilgim yok ama herkes atandıktan sonra bizler için kurumlarımıza muvafakat istediklerine dair yazı yazcaklar. Kurumlarımızın personel daire başkanlıkları kendi amirlerimizden muvafakat verip vermediklerine dair yazı isteyecek.
Muvafakat verilirse gideceğimiz kuruma görevden ayrılışımız bildirilecek filan. muvafakat verilmezse de mahkeme süreci başlayacak emsal kararlar vs. bulunacak. sizin durumunuzda üst kadro ve farklı sınıf olduğu için herhangi bir sorun çıkmaz muvafakat verilmese dahi. hayırlı olsun hepimize.
Arkadaşlar sağlık bakanlığında çalışıyorum memur olarak sosyal çalışmacı ünvanını kazandım aynı kurum olduğu için muvafakata gerek yok dediler.Sisteme düşecek dediler.Bu konuda bilgisi olan varmı.
YALÇIN00086
Hocam nereden nasil ogrendiniz acaba?
Zimmet sorgulamadan baktigimizda bir sey cikmiyor. Acaba herkes icin teker teker mi cikiyor . Bizimkilerde sonra mi belli olacak?
Arkadaslar az once antalya guvenlik subeyi aradim konuyu anlattim en kotu 15 ekimde bize gelmistir dediler ve surec maksimum 2 ay surer dediler yani kasim sonu yada aralik 15 te biter dediler