Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'na atananlar burada toplanıyoruz.
Ankara atama birimiylen konuştum 15 günde 1 takip edin zimmeti diyor güvenlik soruşturması başlamış devam ediyor 15 gün sonra bi gelişme olursa paylaşırız dedi haberiniz olsun il sağlıkda tahmine göre konuşuyor oda işimize malesef yaramıyor
İşte hocam ben geçen il saglıgının söyledigini söyledim boş çıktı bu seferde aynısı olsun istemiyorum net mi bilmiyorum bana söylenilen bu inşallah da hareketlilik olur zaten zimmet sorgulama sayfasında değişiklik var bi hareketlilik oluyor ama bakalım
Ben Dosyamı araştırdım güvenlik soruşturmam tamamlanmış. Çalıştığım İl e muvaffakiyet yazım gelmiş İl ilçeden iştemis ilçe onaylamış ama daha göndermeyen ilçeler oldugu için il yazıyı saglık bakanlığına göndermedi halen beklemedeyiz Saglık bakanlığına evrakların gidip işe başlamamız nerden baksan 1 ay daha sürecek gibi
Arkadaslar simdi facede bir grupta meb den saglik bakanligina atanan bi arkadas paylasmis evraklari gelmis ise baslama kagidida acaba ilk kez atananlarda gelirmi bir kac gune
Kardeş, çalıştırılamayacağı alanlar dolu olan arkadaştan ta istemişler.
Gelen yazı da gerek görülen adaylardan istenecek yazıyor. Herkesten istenecek diyede birşey yok. Engeliyle alakalı olabilir. Haftaya da diğer arkadaşlara gelecekmi acaba.
Arkadaşlar zimmet sorgulama yeni güncelemeden sonra durum sorgulaması durduruldu tkhk atama birimini arayarak sorgulayın yada Ana Sayfa duyuruları takip edebilirsiniz.
Arkadaslar sanirim herkesten istemiyorlar bu rapor yenileme isini bende tkhk atandim ancak bana hala bir mektup veya telefonla ulasan olmadi eger raporlar ile ilgili bilgi istiyorlarsa bana gore yavas yavas guvenlik sorusturmasi bitmis ve bakanliga iletilmis bakanlikta evraklari kontrol edip sisteme girmeden once engel durumuna gore insanlardan tekrar rapor cikar diyo gibi geldi bana