Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'na atananlar burada toplanıyoruz.

dada$

Keşke söylediğiniz gibi olsa da uğraşmasak, tam tersi tayin işi çok daha fazla uğraştırıp genelde olumsuz sonuçlanıyor.

Muammerhalil anliyorum umarim hersey sizin icin hayirli olur

saglik Bakanlığına ulaşan yok mu ankarada oturan gidip soracak bir babayiğit yok mu

Bakanlığı boşuna aramayın arkadaşlar. Çkys yi takip edin. İsminiz düştüğünde direk gidin tebligat beklemeyin.

Ankara atama birimiylen konuştum 15 günde 1 takip edin zimmeti diyor güvenlik soruşturması başlamış devam ediyor 15 gün sonra bi gelişme olursa paylaşırız dedi haberiniz olsun il sağlıkda tahmine göre konuşuyor oda işimize malesef yaramıyor

Cemil er peki 20 ila 25 arası açıklama işi dogrumuymus hareket olurmu

Admi

İşte hocam ben geçen il saglıgının söyledigini söyledim boş çıktı bu seferde aynısı olsun istemiyorum net mi bilmiyorum bana söylenilen bu inşallah da hareketlilik olur zaten zimmet sorgulama sayfasında değişiklik var bi hareketlilik oluyor ama bakalım

Ben Dosyamı araştırdım güvenlik soruşturmam tamamlanmış. Çalıştığım İl e muvaffakiyet yazım gelmiş İl ilçeden iştemis ilçe onaylamış ama daha göndermeyen ilçeler oldugu için il yazıyı saglık bakanlığına göndermedi halen beklemedeyiz Saglık bakanlığına evrakların gidip işe başlamamız nerden baksan 1 ay daha sürecek gibi

Kac gunden gune sorguluyorsunuz arkadaslar zimmeti

Arkadaslar simdi facede bir grupta meb den saglik bakanligina atanan bi arkadas paylasmis evraklari gelmis ise baslama kagidida acaba ilk kez atananlarda gelirmi bir kac gune

Degerli arkadaslar bazi arkadaslara tekrardan rapor yeniletiyorlarmis soylenilen calistirilamaycagi alanlar bos olanlara

Kardeş, çalıştırılamayacağı alanlar dolu olan arkadaştan ta istemişler.
Gelen yazı da gerek görülen adaylardan istenecek yazıyor. Herkesten istenecek diyede birşey yok. Engeliyle alakalı olabilir. Haftaya da diğer arkadaşlara gelecekmi acaba.

dada$ banada geldi kardesim zarf calisabilecegi alanlarin dolu olmasini istiyorlar

Bana daha bisey gelmedi ben tkhk ya biyolog olarak atandim

Akil anladim bencede oyle olur diye dusunuyorum

Frag Allah yardimcin olsun gardasim Hastane isleri zor

Biolog umarim gelmez ugrasmazsin

Rapor yenileme işi bitti mi kaç kişiden istediler acaba

benim bi yakınım atandı durum bildirir istemediler sizden istedilermi arkadaşlar evrak teslim eden arkadaşlar bilgi verirse sevinirim

Arkadaşlar zimmet sorgulama yeni güncelemeden sonra durum sorgulaması durduruldu tkhk atama birimini arayarak sorgulayın yada Ana Sayfa duyuruları takip edebilirsiniz.

Tkhk teknisyen soruşturma kurum birleştirme sonucu yerleştirme uzun zaman alırmış ki iki buçuk ay oldu..
Haberi alan varmı arkadaşlar.

Arkadaslar sanirim herkesten istemiyorlar bu rapor yenileme isini bende tkhk atandim ancak bana hala bir mektup veya telefonla ulasan olmadi eger raporlar ile ilgili bilgi istiyorlarsa bana gore yavas yavas guvenlik sorusturmasi bitmis ve bakanliga iletilmis bakanlikta evraklari kontrol edip sisteme girmeden once engel durumuna gore insanlardan tekrar rapor cikar diyo gibi geldi bana

Bana da zarf geldi bugün ama rapor da istihdam kısmı işaretli olmasına rağmen çalışabilir diye tekrar bi rapor istendi

Üst Alt