Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'na atananlar burada toplanıyoruz.

zarf kapınızamı bırakılmış yoksa imza atıptamı aldınız.bende heryeri arıyorum ama ulaşamıyorum bizim apartmandada 16 daire var hani aşağıya bırakırlar çoluk çocuk alır atar ?? nasıl oldu hulyaela

Zarf normalde kapıya geliyor siz belgelerinizi verirken hangi adresi vermişseniz o adrese getiriyor posta

Hulyaela02 sizin raporda calisabileceginiz alanlar dolumuydu

Benim raporda çalışabilir yazmıyordu, sadece çalıştırılamayacagı yerler yazıyor. Benden "hemşire olarak çalışabilir " yazısı isteniyor benim anladığım

Şair 88 hayırlı olsun ne olarak nereye atandın

Hulyaela02 engele gore tekrar rapor istiyorlar ozellikle psikolojik ve gorme

Sizin oran kac hangi sinifta degerlendirilmis

evet kamu hastanelerine atandım bu gün saat altı gibi baktım ismim düşmüştü sağolun arkadaşlar darısı başınıza

Şair88 hayirli olsun darisi biz bekleyenlerin basina

Şair memurmuydun daha onceden

Atandigin il neresi

Ben baktim hala dusmemis

Anladim tarih kac

Surekli olanlardan genellikle istemiyorlar bide hango kadrodan atandiniz ebe yada hemsiremi

2016 Ekpss sınavına girmek için çıkarttım 3yıl geçerli yani 2019a kadar

Şair88

Hayırlı olsun da zaten memur olarak çalışıyormusunuz ilk atananlardan değilsiniz o yüzden sizinki erken açıklanmıştır :)

Anladim Hastane isleri yorucu Allah yardimcin olsun

bana rapor yenileme mektubu gelmedi ama içime kurt düştü. acaba gidip bi sorsam pazartesi pttye ? siz ne dersiniz ?

emniyette hizmetliydim hastaneye memur olarak atandim ama emniyet muvaffakat vermedi simdi ne yapmaliyim

Arkadaslar simdi bu durum bildirir raporu hangi adrese yolluyoruz . Ayreten bu zarfin bana gelme suresi bir ayı bulmus ben tekrar posta yoluyla yollasam yine bir ayı bulacak gibi. Sizce burdan ankara ya mi gidip elden versem ?

YALÇIN00086

İyi bir avukat bulun hocam. Alanı bu tarz konular olsun. Karar size tebliğ edildiyse 2 ay içerisinde mahkemeye başvurmanız lazım.

İlk defa memur olup tkhk atanir başlayan oldumu hiç arkadaslar

başlayan olmadı mı daha göreve, soruşturma süresi kaç ay oldu arkadaşlar bilgi verirsiniz seviniriz 2018 de bizler için tecrübe olmuş olur

Cemil er ne dersin zimmete ne zaman duser millet

Skolyoz23 yarin tam iki ay oldu daha zimmete dusen uok memur olan muvafakatname alanlar dusmus zimmete

Arkadaşlar benim bugün ismim zimmete düştü hayırlısıyla eski kurumumdan ayrılışımı yapıp kamu hastanelerine geçecegim inşallah sizlerde biraz evvel beklemekten kurtulursunuz.

Hayırlı olsun gözün aydın görevin ne ne olarak başladınız

evet sordum bana postanız gelmemiş dediler. çarşamba günü sordum.

GameOwer

Hocam çok sevindim inşallah bizlerinde isimleri en kısa zamanda zimmete düşer. Benim muvafakat yazımı da bu hafta içinde göndermiş olmaları gerekiyor 1-2 haftaya benim durumda belli olur.

Üst Alt