Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'na atananlar burada toplanıyoruz.

tkhk benim düşmedi daha varmı düşen zimmete

Yeni kontrol ettim de benim ismim henüz zimmete düşmemiş

Ben bu isten hic bisi anlamadim kimsenin net bilgisi yok hayirlisi

dada$ kim yapıyor bilmiyorum ama dedi emniyet yapmadığını söyledi sağlık Bakanlığını bende şaşırdım

Arkadaşlar şu anda kurumuma muvafakat için sağlık bakanlığından yazı geldi. Yakın zamanda soruşturmalarımız tamamlanmış olacak sanırım. Umarım hepimiz atandığımız kurumda huzurlu bir çalışma ortamı buluruz.

hangi kurumda bilgisayar isletmeniydin

bende emniyette hizmetliyim tkhk na memur olarak atandim insallah benimde muvaffakat olur

Admi tskler

Muammerhalil cok guzel bi dilekte bulundun umarim oyle olur nitekim calistigin ortan cok onemli

dada$

Evet hocam gerçekten çok önemli. Zaten bende huzurlu bir ortamda çalışmadığım ve sürekli mobbing olduğu için tercih yaptım. Hayırlı olur inşallah.

İl saglıgın verdigi bilgide boş çıktı ankaradaki de en son konuştugumda hemen sonuçlanmaz minumum 3 ay maxsimum 7 diyor ne saçma bi durum bu ya

başka kurumlarda çalışanların muvakatnene yazilari kurumlarına gelmiş 1 ay içinde sonuçlanır diye dusunuyorum

cemil er

Hocam benim muvafakat yazım kuruma gelmiş. Geçenlerde bakan açıklama yapmıştı Haziran ayında yerleştirilen adayların soruşturmalarının bittiğini söylemişti. O yüzden bende 4-5 ay kadar süreceğini tahmin ediyordum da bakalım 2 ay 25 gün kaldı :D

ben emniyette hizmetliyim tkhk na memur olarak atandim benimde cuma gunu gelmiş muvaffak yazim ama konustugum bayan muvaffak islemleri kapali diyor galiba emniyet benim muvaffakati vermiyecek son care mahkeme kaliyor sizce mahkemede kazanirmiyim cunku ust adroya atandim

muammerhalil

O zaman bizim daha yeni başlıcak güvenlik soruşturmamız çünkü haziran ayının yeni açıklandıgına göre... ekimin sonunda yazı çıkartcaz emniyete demişti tkhk

YALÇIN00086
Hocam kazanırsınız emsal kararlar var sadece atandığınız kadroda kamuya daha iyi hizmet edeceğinize ikna etmeniz gerekiyor. Bu da almış olduğunuz eğitimle alakalı zaten problem çıkmaz yani. Daha bilgili arkadaşlar varsa onların yorumları daha iyi olur ama ben çok fazla yazı okudum bunula ilgili sorun olmaz. Bana da muvafakat verilmezse aynısını yapacağım çünkü :)

dada$
Hocam niye sorduğunuzu anlamadım fakat şöyle söyleyim atandığım kadro üst kadro yani maaşı daha yüksek diğer konulara girmeyeceğim. Tayin istersem bana tekniker kadrosu açabilecek bir kurum bulmalıyım bu da torpilin olmadı mı çok zor hatta neredeyse imkansız denebilir. Aynı kadroyla yani bilgisayar işletmeni kadrosuyla da tayin istesem kendi kurumum muvafakat vermediği zaman mahkeme yoluyla da çözülemeyecek bir tayin durumu ortaya çıkar yani herhangi bir kuruma göndermezler kesinlikle. Dışarıdan göründüğü gibi değil kamu kurumlarındaki olaylar. Sağlıcakla.

cemil er

Büyük ihtimalle başlamıştır soruşturmalar. Sorunsuz olsun da geç olması çok önemli değil bence eğer maddi sıkıntı yoksa.

muammerhalil hocam ben şimdi hastaneye memur olarak atandim muhtenelen masabasi is olacak ama benim bilgisayar bilgim az sorun olurmu yani bu islerr fazla bilgisayar bilgisi istermi sen bilgisayar isletmeni oldugun icin soruyorum bana tavsiyen varmi

YALÇIN00086

Hocam daha önce bu tarz durumla karşılaşmadım eğer olursa (ki inşallah olmaz) benim de ilk kez başıma gelecek. O yüzden tavsiye de bulunamam ama emsal kararlara bakmak lazım avukat tanıdığınız varsa o daha iyi yardımcı olur bu konuda ki zaten vermezlerse mecburen avukat tutacaksınız. Ama bilgisayar bilgisi istenmez memur kadrosunda.

Eğer bilgisayar işletmeni ya da veri hazırlama ve kontrol işletmeni kadrolarına atansaydınız o zaman isterdi. Aşağıda linkte paylaştığım pdf dosyasını okuyun muvafakat vermeme işleminin iptali ile ilgili 7-8 sayfalık bir pdf var akademisyenlerin sitesi bu üye olupta okunabiliyor sanırım bende öyle yapmıştım. İyi günler.

http://www.academia.edu/1517711/Dev...tanması_ve_Muvafakat_Vermeme_İşleminin_İptali

herkese selam arkadaşlar biri bana bu muvafakatın ne olduğunu açıklayabilirmi lütfen bilmiyorumda öğrenmek istiyom

rumusuya

Calistigin kurumun yetkilisi memurumu alip calistirabilirsiniz diyor. Gidecegin yerin istekte bulunmasi ve calistigin kurumun muvafakat vermesi gerekli. Zor ama imkansiz degil.

muammerhalil

Bende aynı şekilde diyorum geç başlasın sorun değil ama bazı arkadaşların maddi konusunda sıkıntısı olur en azından soru sorduklarında bilgisi olmuş olur

He bu arada yalçın arkadaş emniyetde hizmetli oldugunu yazmış hocam siz sorup öğrenemezmisiniz ?

Admi ben bu ay sonu aralik basi olur diye dusunuyorum

Tabi en basi herseyin hayirlisi. Hersey atanip baslamakla olmuyo Rabbim bize huzurlu ortamlatda calismayi nasip eylesin iyi insanlarla karsilastirsin

Üst Alt