Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'na atananlar burada toplanıyoruz.

Muammer halil memur olman biseyi degistirmez tekrar aday oliyosun . Ozel kosullar sartlar

Bu gun basvuru yaptigim kamu hastahaneleri birligini aradim ayin 29 una kadar basvurular toplanacak daha sonra guvenlik sorusturmasi ve arsiv taramasi yapilip ankaraya ileticek dendi birde 2 aydan asagi surmez dediler

Arkadaslar faceden ekleyelim birbirimizi dadas keles isteyenler ekleyebilir ordan haberleselim

dada$

Aday memurluk ilk defa atananlar ve aday memurluk sürecini tamamlayamayanlar için geçerlidir hocam. Bilginiz olsun daha sonra belki işinize yarayabilir.

Son düzenleme:
Evrakları dün teslim ettim çok şükür bi aksilik çıkmadı orda bazı yerlerde yanlışlık olmuştu tekrar yazdırdı neyse durum bildirim raporunuda gösterdim iyiki almışsın dedi

yani raporunda istihdam kısmı boş olanlar alırsa daha sağlıklı olur yinede kabul ediyorlar ama ilerde arıyıp bunu doldurun deme durumları olur o yüzden onlar demeden siz önceden almış olursunuz

@cemil er

Hayırlısı olsun hocam herkes için. Ben de arayıp sordum sorun çıkarsa tekrar rapor almanız gerekebilir dediler işimi sağlama almak için durum bildirim raporuna başvurdum p. tesi çıkacakmış. Haftaya teslim edeceğim bende herhangi bir sorun çıkmaz umarım.

Ayrıca hocam tüm evraklarda tarih kısmını teslim ettiğimiz gün el ile yazsak sorun oluyor mu? Güvenlik soruşturması formunda imza kısmının yanında bulunan tarih kısmı için soruyorum.

Cemil er maliye vergi indiriminden dolayi raporumu yeniledi. 44 ten 41 e dustu. Benden durum bildirir raporu istemediler.isterlerse cikaririz artik

@muammerhalil sağol hocam cümlemizin için hayırlı olsun tarih kısmını bende boş bıraktım orda attım sen bilirsin sana bağlı

@dada$ Sen vergi indirimi için başvurmuşsun bende yararlanıyorum düşüş olmadı bende sen soruştur istersen nedenini, evrakları teslim ederken onuda gösterdim istemediler atandıkdan sonra çalışıcagın kuruma vericekmişim anlıcagın vergi indirimi atandıkdan sonraki işlem durum bildirir raporu ile bi alakası yok ki hocam

Cemil er Hastane yeniledi oyle dustu. Ayrica guvenlik sorusturmasinin olumlu yada olumsuz oldugunu nerden takip etcez

Arkadaşlar benim bankada bir miktar param vardi ve ben 12 eylulde evraklari teslim ederken bunu mal bildirimi formunda belirttim şimdi ben yarin bu paramin tamami cekecegim ve ayrica uzerine bir miktarda ihtiyac kredisi cekecegim bunu nasil yapmam gerek hemen bildirmemmi gerek yoksa goreve başlayinca tekrar mal bildirimi formu doldurmammi gerek(şuan hizmetliyim memurluga atandim)

@YALÇIN00086

Buradaki amaç mevzuata veya genel ahlaka uygun olarak sağlandığı ispat edilmesidir. Sizde her şey zaten belli ve kayıtlı. Mevzuat ise şöyle diyor:

Mal Bildiriminde Bulunulması Hakkında Yönetmelik

Madde 10 - 3 üncü maddede sayılan görevlerde bulunanlar, eşleri velayeti altındaki çocukları ve kendilerinin şahsi mal varlıklarında önemli bir değişiklik olduğunda, değişikliği izleyen bir ay içinde yeni edindikleri mal, hak, gelir, alacak ve borçlara münhasır olmak üzere ek mal bildirimi vermek zorundadırlar. 8 inci maddede gösterilen mahiyet ve miktardaki malın iktisabı ile hak, alacak veya gelir sağlanması veya borçlanılması, mal varlığında önemli değişiklik sayılır

Lütfen daha fazla bilgi için yönetmeliğe bakınız: Mevzuat Bilgi Sistemi

dada$ Evraklar ayın 29 dan sonra ankaraya gidicek hocam ondan sonra onlar sisteme düşürcekler bizde kişi zimmet sorgulamada bakabiliriz yada teslim ettigin kurumu arıyarak bilgi alabilirsin

Sağlık bölümünde atamaların hepsi TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI olarak yazıyor. İlk defa EKPSS'ye gireceğim için bu ne anlama geliyor bilemiyorum ? O şehrin Devlet Hastanesi mi denilmek isteniyor acaba ? Birde Döner Sermayeden falan faydalanabiliyor muyuz ?

TKHK artık kaldırılıyor öncesi sisteme il sağlık müdürlüklerine geçiliyor tek çatı altına...santiaqo Döner sermayeden idari hizmetler sınıfında çalışırsanız yararlanma imkanınız yoktur. sadece sağlık personelleri yani hemşire ebe att paramedic vs. ünvanındaki çalışan arkadaşlar döner sermayeden yararlanabilir.

12.500 belli oldu sorusturmaları onlar zimmet sorgulamadan hangı hastaneye cıktıkları öğrenıyolar bızım hastaneler bellı değil zımmet programına düşecegımız belli değil nerde takip edicez.
Bıde kamu hastanelerı cevap vermıyor kapandıgı ıcın
Bilgi alan öğrenen var mı aranızda arkadaslar

cemil er saglik bakanligindan aciklama geldi internette bi haber de gormistum ben ama sanirim onlar kpss ile atananlarin onlar bizimkinden hala haber yok

Kamu hastanelerini kapandıgını dıyosn hocam aradm il sağlık müdürlüğüne gectiğini söylediler

Diğer bilgi aklımda olan soru bı yerden ulasmadm normal kpss ile atannlar zimmete düştü biz direk kamu hastanelerı oldugu ıcın nasıl olcak bilmiyprm bilen varsa yada soran

Yada oncekı seneler nasıl oldu yardımcı olacak arkadaslar bilgi verirlerse sevınırıx

fraq

Anladım hocam bizimkide yakındır geç olsunda güç olmasın
Omar6666 banada söylediler evragı teslim ederken genel sekreterlik kapatılacak dendi ilerde ne olur bilmiyoruz dediler sana il sağlına geçtigini söylediklerine göre belli olmuş o zaman, biz yine sonuçlari zimmet den öğrencez

Arkadaşlar zimmete hangi adresten bakıyoruz link gönderebilicek arkadaş var mı ?

inebolulu

Hocam ben tekniker olarak atandım da bilgisayar teknikeriyim. Bizler yani teknik hizmetler sınıfındakiler döner sermayeden yararlanıyor muyuz?

@muammerhalil
hocam bizler malesef yararlanamıyoruz. kurumda 2 çeşit döner sermaye var. 1.sabit döner 2. ek döner. bizim yararlandığımız 1.sabit döner oda heray sabittir örnek veriyorum 2100 maaş 870 sabit döner benim maaşım bu. 2. ek döner kavramından Uzm.Doktor , Hemşire , att, ebe ,Ve sağlık memurları yararlanabilir hastanenin aylık topladığı paranın belirli kısmını kurum sağlık personeline dağıtıyor.

Ama sana Taşınır Kayıt Kontrol Yetkililiği verilirse Maaş Ve Sabit dönerin haricinde 150-175 tl arası ekstra olarak ek döner yatabilir ama dediğim gibi TKYK verilirse.

Üst Alt