Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye Buluşması] 1. Isparta Buluşması 25-26-27 Mayıs 2012

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
su an yolda olan ve yola cıkan tum arkadaslarıma ıyı yolculuklar.

Isparta buluşmasına katılacak tüm arkadaşlara canı gönülden iyi eğlenceler dilerim. Sağ salim gidip dönmek nasip olur inşallah. Herkese iyi yolculuklar, neşe dolu 3 gün geçirmeniz dileğiyle. Yerime de eğlenmeyi unutmayın lütfen :cool::cool:
Aynı dileklerde benden...

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar yoldaki arkadaşlara iyi seyahatler dilerim... İnşallah kazasız belasız dinç bi şekilde yarın görüşürüz...

Gezin tozun, geri dönüşlerde gül kokulu gül ile dönün. Tüm katılımcılara ve fedakar ev sahiplerine bol muhabbetler dilerim... "Ben" değil "biz" olarak bir olun...

Aranızda bulunamamak çok üzücü. İzin alamadığım için işyerinden aranızda olamıyorum. :( Otelin manzarasına bayıldım, keşke gelebilseydim diyorum. Herkese iyi eğlenceler...

Eğlenceye devamm dostlar süpersinizzzz.. :)

Helal sizlere süper sakatlar helel olsun!güzel eğlenin tamammı?

canım kardeşlerim musa. melek ve fatih harika bir organizasyona alnınızın akıyla imzanızı attınız . bizler yine güzel dostlarımızla tekrar hasret giderirken yeni dostluklar kurmanın heyacanını yaşadık.isparta ve egirdire daha önce bir kaç defa gitmeme ragmen daha önce göremedigim o kadar güzel yerlere bizleri götürdünüzki sayenizde daha iyi tanıdım şehrinizi. ama özellikle o muhteşem AKPINAR manzarası yokmu resmen bütün arkadaşlarla hayran olduk , egirdirin o nefes kesen manzarasını sanki uzaydan seyrettik . her şey çok güzeldi ellerinize yüreklerinize sağlık arkadaşlar.. ( ayrıca ayşegül seninde ellerine saglık sende çok yoruldun sağol.)

aHMET abi,gene döktürmüşsün ,sizlerin daha güzel vakit geçirmesi için elimizden geldiği kadar bişeyler yapmaya çalıştık. Sizleri mutlu uğurlayabildiksek ne mutlu bize,aksaklıkları görmezden geldiğiniz içinde çok tşk ediyorum.Buraya gelerek bizleri yalnız bırakmadığınız için antalya grubuna sonsuz teşekkürler ediyoruz.

Hakkı Balcı beyefendiye,abimize dilinden dökülen bu muhteşem cümleler için yürekten teşekkür ediyoruz. iyi ki geldiniz abi,ümmü gülsüm kızımızın neşesi,eşinizin asil duruşu,sizlerin yardımseverliği bizleri ziyadesiyle mutlu etti.Her zaman sizleri küçük, sessiz ve şirin Ispartamıza bekleriz.

canım kardeşlerim musa. melek ve fatih harika bir organizasyona alnınızın akıyla imzanızı attınız . bizler yine güzel dostlarımızla tekrar hasret giderirken yeni dostluklar kurmanın heyacanını yaşadık.isparta ve egirdire daha önce bir kaç defa gitmeme ragmen daha önce göremedigim o kadar güzel yerlere bizleri götürdünüzki sayenizde daha iyi tanıdım şehrinizi. ama özellikle o muhteşem AKPINAR manzarası yokmu resmen bütün arkadaşlarla hayran olduk , egirdirin o nefes kesen manzarasını sanki uzaydan seyrettik . her şey çok güzeldi ellerinize yüreklerinize sağlık arkadaşlar.. ( ayrıca ayşegül seninde ellerine saglık sende çok yoruldun sağol.)

Ahmet abi güzel düşünceleriniz için çok teşşekkür ederim, çok güzel yazmışsınız.Gerçektende Isparta eğirdir çok harika bir yer gezdiğimiz yerlere ben doyamadım.Ben de elimden geldiğince gönül desteği vermeye çalıştım.Sizleri bir nebze olsun neşelendirebildiysem ne mutlu...İnşallah tekrar böyle güzel bir ortamda bir araya geliriz...

Bende kendim adıma ve diğer arkadaşlar adına! böyle güzel orğanizasyonda emeğinin yanına yüreklerinide koyan, melek, musa vede fatihe sonsuz şükranlarımı sunuyorum.İyiki varsınız iyikide sizleri tanımak için güller ve güller diyarı şehrinize geldik ve hep birlikte harika üç gün geçirdik. Bir ömür boyu unutamıyacağımız anılarımız oldu, yeni dostlukların yanında yeni yerler gördük eğlendik.Ayrıca bizlerden emeğini esirğemeyen hakkı BALCI kardeşimizede sonsuz teşkkürler ediyorum. Tekrardan her şey için sonsuz teşekkürler , iyiki varsınız.

Sevgili dostlarımız Musa abi ,Melek ve Fatih kardeşimiz çok emek harcamışlar ve tadında bir organizasyon oldu.Emeklerine ve yüreklerine sağlık.Herşey için teşekkürler,haklarınızı helal edin.Ben geç katılıp erken dönmek zorunda kaldım.Buna rağmen çok dolu geçti,yeni dostlar kazandım...Herkese selam olsun...

Organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim gerçekten çok güzel bi organizasyondu en beğendiğim dostlarla birlikte gölün ortasındaki kaldığımız zaman yeni dostlukların oluşması ve pekişmesiydi :) ıspartanın beni bu kadar etkileyeceği hiç aklıma gelmemişti :) herkese saygılar...

arkadaşlar etkinliğimizi beğenmeniz bizleri çok memnun etti,melek arkadaşımız ve fatih çok yoğun emek harcadılar,engellerine rağmen yüzlerinin akı ile bu işi tamamladılar. Hepinizi mutlu ettiysek bu gurur hepimizin..

Isparta ve Eğirdir engelliler buluşmasında daha ilk Eğirdir'e girerken kemik hastanesini görünce çocukluğumda gittiğim hastaneden ve aklımda hayal mayal kalan anılarım bir anda gözümde canlandı ve içim bir tuhaf oldu yıllar sonra tekrar görmek ve Meleğim canım arkadaşım ve dostum ve çokkk değerli ailesi, Fatih beyle orda yeni tanışmamıza rağmen emeğini yüreğini sonuna kadar açan ve Musa beyle öncedentanışmış olduğumuz için insanlara karşı kalbi gönlü sevgi dolu olan can arkadaşlarımın kocaman yüreklerinize emeklerinize sağlık harikaların harikası iki gün geçirdik ve değerli arkadaşlarımızı gördük beraber olduk yeni arkadaşlar edinme imkanımızı sağlayan kocaman yürekli fatih ve musa bey meleğim sizlere çokkkkk teşekkür ediyoruz emeklerinize yüreklerinize sağlık Allah sağlık güç versin sizlere bizlere unutamayacağımız günleri yaşattığınız için veeeeeeeeeeee ben bir hafta sonu yine sizlerle birlikte olacağıma emin olun sizleri ve memleketinizi çokkkk sevdik eşiminde selam ve sevgileri ve teşekkürlerini sunuyor....sizlere

sevgili meleğimize musa abiye fatihee emeği gecen herkese teşekkür ederim çok güzel dostlarla olduk vesilenizle doğa göl herşey cok güzeldi :)

Canım kardeşim Meleğim Musa abiciğim ve yeni tanımama rağmen çok sevdiğim Fatih kardeşim emeğinize sağlık.Yüreğinize sağlık.Muhteşem bir organizasyondu.Eğirdir, Isparta harika bir yer ben gezdiğimiz yerlere doyamadım.Sohbet eğlence neşeli kahkahalarımız halen kulağımda çınlıyor.O güzel gül kokularına doyamadım.Ayrıca hakkı abi desteklerinizden dolayı size de teşekür etmek istiyorum.Herşey için Canı Gönülden Teşekkür ediyorum..

- Şafak -

Bu başlıktaki yorumlar nereye gitti acaba....Başka bir başlığamı taşındı acaba ? Yönetici arkadaşlarım bilgilendirseniz sevinirim ....

Ama fotoğraflarla birlikte buluşma sonrası yorumlarda kaldırılmış Sadece fotoğrfaları ayırırsanız bence daha iyi olacaktır.

Kullanmaya kullanmaya unuttunuz tabi bu sitede bir "site albümü" forumu var, bu sitede başlatılan buluşmaların resimleri Site Albümünde yayınlanır, unuttunuz, birde eski üye olacaksınız..:) Fotoğraflar ve ardından yapılan yorumlar SİTE ALBÜMÜ'ne taşındı!

http://www.engelliler.biz/forum/sit...asi-25-26-27-mayis-2012-fotograflari-1-a.html

Evet senden eski bir üyeyim Havva ve en az senin kadar forum kullanım tecrübesine sahibim...Ve ayşegülünde dediği gibi organizasyon ile ilgili yorumlar bu başlığın altında olması gerekir...Çünkü bu yorumlar organizasyonu düzenleyenlere karşı bir teşekkür bir vefa borcunu dile getirme yeridir ayrıca ilerleyen zamanlardaki organizasyonlar için bu yorumlar yeni üyelere bir referans olacaktır...Site albümünde ise fotoğraflara yorum yapılır...
Ben mesajların karmaşa ile silindiğini düşünerek yazmıştım...Yorumlar ha orda olmuş ha burda farkeden bişey yok....İlgili forumun yöneticileri varken sen neden atladın onu anlamadım :)

Güzel bir organizasyon olmuş emeği geçenlerin emeklerine yüreklerine sağlık

Sayın yönetici site albümüne taşıdığınız yorumları tekrar bu başlığa aktarmanızı rica ediyorum.İyi çalışmalar..

Ben resimleri taşıyamadığım için Havva'dan rica ettim. Zira site albümünde mod değilim, görevim bu bölüm ile sınırlı. Havva'da fotoğrafları "olması gereken" yere aktardı. Keşke fotoğrafları burada koymasaydınız. Neredeyse her saat kontrol edilmesi gereken bir başlık oldu bu Isparta, sürekli düzeltilmesi gereken yada kaldırılması gereken bir şeyler neredeyse her gün oldu. Tek başına, 10 başlığa bedel oldu "benim kanımca"!

Kaldı ki, diğer buluşmaların albümlerine bakın, orada da bir sürü yorum var zaten?!

Abilerin gülü bildiğim kadarı ile sen kendi bölümündeki bir başlığı diğer bir bölüme taşıyabilirsin.Neyse orası benim haddime değil..
Abi olması gereken yere diye üstüne basarak söylemişsin ama herkes forumu dört dörtlük kullanacak ,her başlığı uygun yere koyacak diye bir kural yok.Zira bütün üyeler bu bilgiye yada yeteneğe sahip olmak zorunda değiller...Zaten yönetici ve editörlerde bu yüzden var.Üyelere yardımcı olmak ve forum düzenini sağlamak için..Ama elbette hiçbir yönetici ve editörde , üyelerin uşağı değil.Eğer ki bilinçli olarak birşeyler yapılıyorsa o üyelere gerekli yaptırımlar yapılır,yapılmalıda.Yöneticilik gönül işi ,üyelere yardımcı olmak sizin göreviniz.Eğer ki bu görev zorunuza gidiyorsa yapmayacaksınız !!...Yöneticlerin her fırsatta üyeleri azarlayıp ,ders verir nitelikte mesajlar yazması hiç hoş değil...

jem bey bence siz bu başlığa takılı kaldığınız için böyle oldu.Fotoğraf albümünde sadece fotoğraflara yorum yapılıyor.Ama şuanda buluşmaya dair genel yorum ve teşekkürler site albümünde:confused: Olması gereken yer bu başlık.Fotoğraf ekleyen arkdaşımız bi yanlışlık yapıp buraya eklemiş fotoğrafları.
Fotoğrafları taşıyan site yöneticisi arkadaşımızda bi yanlışlık yapıp yorumları da taşımış.Sizden ricamız o yorumları buraya tekrar taşımanız.Hasan hocamında dediği gibi o yorumlar bir sonraki buluşma için referanstır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt