Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
eminim ki ısparta buluşması da antep gibi sıcak,dolu dolu geçecektir. düzenleyenlere kolaylıklar, herkese iyi eğlenceler dilerim.
Fidel;
Teşekkürler.Bundan hiç şüphemiz yok çünkü herşeyden önce emek veriliyor bu iş için hazırlıklar yapılıyor.Herşey çok güzel olacak.Bende bir Adanalı olarak Isparta da ev sahipliği yapıcam.
Çok tşk.ayşegülcüm ben her zaman bu tür organizeleri düzenleyen arkadaşlara cesaretlerinden dolayı hayranlık duymuşumdur, zordur, tahmin ederim gönül işidir birde bu işe girişmek... bu yüzden diyorum ki,kocaman yüreklerinize sağlık
ayşegülcüm ben her zaman bu tür organizeleri düzenleyen arkadaşlara cesaretlerinden dolayı hayranlık duymuşumdur, zordur, tahmin ederim gönül işidir birde bu işe girişmek... bu yüzden diyorum ki,kocaman yüreklerinize sağlık
Antep plaket vermiş bu sene de
Ispartanın gülleri el atmış işe bence çok güzel geçecek ve değerli dostlarla bir arada olmak güzel geçeceğinin garantisidir derim...
ilk bu olayı antalyada duyduğumda kesin kaçarı yok giderim demişdim...
Ağaç meyvesini verdi bize de yemek düşerdi
Güllerin arasında bi rüyaya dalmaya hazırlayın kendinizi...
Antep plaket vermiş bu sene de
Ispartanın gülleri el atmış işe bence çok güzel geçecek ve değerli dostlarla bir arada olmak güzel geçeceğinin garantisidir derim...
ilk bu olayı antalyada duyduğumda kesin kaçarı yok giderim demişdim...
Ağaç meyvesini verdi bize de yemek düşerdi
Güllerin arasında bi rüyaya dalmaya hazırlayın kendinizi...