Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 10-11 Temmuz 2010 Kayseri buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
edip abim resti çekmişsin ama bizim arabamız yok biliyosun ki,otobüse talim....saolun yerim ayrılmış...abim fundayı da yazalım öyleyse,onu almadan olmaz...

Nurullah abi cumartesi pazar benim en hareketli günlerim:(özel sektör böyle birşey kıpırdayamıyorum alternatifim olmadığı için,benim işimi yapabilen yok yardımcı kızlar var ama güvenipte bırakamıyorum burayı okuyunca yazmadan geçmek olmayacak canımda kaldı yani bu yazılarda,yüreğim sizlerle teşekkür ederim davetin için ayrıca saol abicim..:))

Oooo herkes orda olacak ne güzel:) Özlediğimiz arkadaşlarla bi araya gelicez:)

Leyla ablam bende mahsur kalıcam seni görmekten ama ne edelim ekmek parası..diyip boyun bükecez...

Kızıl prensesim seni 4 gözle bekliyorummmm..

evet roo bekliyoruz özlenen dostları dört gözle :)

Hoyttttttttttttt zeycan senınle otobusle gıderız kız bızde araba maraba yok :) Abi Kardeş gıder gelürük yeterkı ıslerı ayarlayalım o gune

Gelcem Dönence'm inşallah:)

Ben de ancak pazar günkü programa dahil olabilicem ama dostları görmek için değer :)

Laila'm pazar günü gelebilsen sen de keşke yahu:(

pazar olsun az olsun yeterki dostlar bir arada olsun.önemli olan bu değil mi...kızıl prensesim sen gelicen seni bekliyoruz.inşaallah leyla ablamda gelebilir bir günlüğüne de onuda aramızda görebiliriz...

yettim gari:)
amanda aman kimler geliyormuş.
nurcan ablam atomum karıncam da mı geliyormuş ta hiç sesleri cıkmıyomuymuş:)
dört göz yetmeyecek bu gidişle gelenler için ne önemli degil bizim evin yarısı dört göz güçlerimizi birleştirir gelecek agır topları bekleriz:)
biraz ısrarcı olsak acaba miniş deniz ve eniştrede gelirmiki.
off offf buna gözmü dayanır:)
Allah ben ölmeyim emi:)

(rooo gelde biz pazarada razıyız. bak onu düşünmeyelerde var aramızda:) )

her iş tamama erdi sayılır.lakin sayı artırma işlemi ile hala uğraşıyoruz.inşaallah başarıya ulaşırız..yoksa bizler buruk bir mutluluk içinde tam mutlu olamadan bu 2 günü geçireceğiz.çoğu dostumuz aramıza katılamıyacak olması bizleri çok madur duruma düşürecek ama ne çare ah ah ahhh bu para yok mu,anayı evladından ayıran bu para bizi bizden ayırmaya çalışıyor...bulmak için çabalıyoruz...komite yi yarın cuma namazında cami kapılarına koymayı düşünüyoz....

nurullah bey benide eklermisiniz ömer yazıcı

aman senidemi unutmuşum:)
bi isim dedim unutulan unutulana.
miko senide döst göz bekliyoruz minik kuş:)
el mahkum:)

(bu arada ömer nerelerdesin sen yaa.aradım mesaj attım ses yok.hasta diye duydum.umarım daha iyisindir)

nurullah abiye sormak lazım gelsen mi ki:)

bu arada mantı varmi ki ikramlar arasında.kayseriye gelipte mantı yedirmeden gönderilirmi misafir...

arkadaşlar nurullah abiye yardım edelim biraz herkes 10 tl verse 860 tl eder taşın altına elimizi koyalım katılım çok olsun

biliyorum mısırda oldugunu senin yerine biz yeriz üzülme:)

femmy bencede güzel fikir istege baglı olsa mesela ve vereceklerde burdan belirtse piknik günü küçük bir kutuya atılabilir.
kayseri ekibi elden para toplamayı hayatta kabul etmez.

ohhh ohh afiyet olsunnnn simmddien hepinizeee ehh baska zamn geliirz bizdeee

birlik olunca daha ii olur bi düşünelim bunu :) fikir birliği olsun uygulayalım ama kimse alınganlık yapmayacaksa maksat beraber olmak

Femmy çok iyi düşündün:)
Herkes gönlünden koptuğunca verebilir aslında durumuna göre ..

Dönencem haklı bi kutu olsun ona atalım , ne dersiniz?

walla Nurullah Abi ben de gelmeyi çok isterim eğer müsait olursam kesin gelirim. istersen yaz beni yok sonradan gelenlere de yer var dersen öyle de olabilir. Şimdi söz veremiyorum o aralar gelecem kayseriye ama ne zmn ben de bilemiyorum. Gelirsem zaten hiç birşeye ihtiyacım olmaz ailem kayseride. Gelemezsem de size iyi eğlenceler...

arkadaşlar süprizlerle dolu unutamayacağınız 2 gün geçireceksiniz kayseride siz dostları aramızda görmek ve rahat ettirmek için elimizden geleni yapıyoruz

arkadaş para konusunu iyidüşünmüşünüz nurullah abide olsun organize eden arkadaşlarda olsun gelen arkadaşlara para harcakmamak için uraş gösteriyorlar sayı fazla olursa tabiki bizi sıkıntıya sokabilir ama inş. ögüne kadar biçare buluruz arkadaşlarımızı rahat ettirmek için herşey enince ayrıntısına kadar gözden geçiriliyor herşey engelsiz yürekler için.

Canlar teşekkür ederim.nazik düşünceniz için para olayı için çaba gösteriyoruz.dışardan gelecek misafirlerimiz hiç bir suretle bir bedel ödemeyeceklerdir.
Lakin hemşerilerimiz ev sahibi oldukları için onlarında katılımlarını da canı gönülden istiyoruz.egerki ev sahibi dostlarımızı her türlü etkinliğe götüremesekte mutlaka bir araya getirip tanışmalarını kaynaşmalarını sağlamanın yollarını araştırıyoruz...
Gerekirse evsahiblerinden ufak bir katılım payı alarak bu etkinliğe katılmalarını sağlaya biliriz....
Inşaallah bunlara gerek kalmaz da hepsini biz hallede biliriz.

BİZLER ENGELLİ DEĞİLİZ...YANLIZCA BEDENİMİZDE EMİRLERE UYMAYAN UZUVLARIMIZ VAR..
RUHUMUZDA HİÇ BİR ENGEL YOK....

nurullah abi bende arif i alıp geleyim diyorum ama kesin değil inşl...

Ismail ağam;
arif imi al gel ama yengemide unutma...bekliyorum..yardımlaşma yapmaya çalışırım..yeterki sen gel ağammmmmmmmmmmmmm...

özkanım ;
sen gel ben seni rahat ettiririm...elini sıcak sudan soğuk suya sokturmam....
En fazla ılık suda bulaşık yıkattırım...sen korkma ben varım yanında kurulamak için....

Emre ;
mısır hava yolları her saat uçuş yapıyor..sen bir randevu defterine bak ta bizi mahrum etme senin gibi yakışıklı birinden...bekliyoruzzzzzzz....başka yolu yok....

Garip 38 ;
sende gel gardaş aramıza...evsahibi olarak katıl aramıza...gelirkende dedelerinden kalma ""gömüleri""de getirmeyi unutma..yada saklı çıkınları getirde birlikte harçıyak...gadasını aldığım...

Dönence bacı ;
sen ev sahibi olarak aramızdaki tek bayan durumundasın..gelecek olan hanım ablalarımızın çoğunuda tanıyorsun...yardımlarını beklerim...özelden tel gönder görüşelim...
Birde mantı diyorsunda onu yapmayı istiyoruzda ""bir zahmet sen mantıyı bükmeye başlasan ozamana kadar bu kadar kişinin mantısını anca yaparsın...ben yardım edem dicemde aksilik ben ankaradayım..bu sıcakta yaptıklarım bozulur..yoksa yapmazmıyım .....

nurullah abi bayanlarla zaten dialog halindeyim.eger konaklama yerini uygun bulmazlarsa kızları inşallah evimde agırlamayı çok isterim.
mantı konusunda canınız sagolsun diyecegimde ben pek beceremiyorum:(
annemde bu ara köyde malesef.başka bişey yapsam:)

yok miko yaa elime oklavayı bi kez aldım alış o alış başka birbirimizin yüzünü göremedik:)
yapıyımda sonrasında başınıza geleceklerden hiç bir sorumluluk kabul etmiyorum.
yemeden önce imzamı alsak sizden:)

Abim nacizane bi düşüncemi söylemek isterim. kayseride ev sahibi olup da durumu olmayıp söyleyemeyen arkadaşlar olabilir.hiç kimse hesap odemezken onlara ayrıca bi hesap gelmesi garip olmaz mı?daha önceki organizasyonlarda bu tarz sıkıntı yaşayan arkadaşları bildiğimden dile getirme ihtiyacı duydum...eğer herkeze aynı uygulama yapılırsa (çünkü arkadaşlardan çalışamayanlar olabilir) ve ihtiyaç duyulan miktar ortaklaşa toplanırsa ya da aramızda gönüllülerden bu bedel karşılanırsa onlar da kayseri de olup rahatça gelebilirler diye düşündüm....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt