Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 10-11 Temmuz 2010 Kayseri buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu organizeyi sağlayan ağabeylerimizi ve arkadaşlarımızı en derin duygularımla selamlıyorum.Hemen hemen baştan sona mesajları okudum.İnsanları bir araya getiren ve getirmeye çalışan organizatörleri tebrik etmek lazım.Çünkü günümüzde insanlar birbirinden uzaklaşıyor,Birliktelik,Dostluk,Arkadaşlık,Yalnızca lukatlarda kaldığı bu dönemde.Dostluğa ve arkadaşlık açılımına karşı çürümüş güvensiz duyguları canlandıran,yeşerten,İnsanları bir araya toplayıp olnarı organize eden,Dostluk ve arkadaşlığa çağrı yapan.Uzaktaki bir dostun yolunu yakın edip dostu-dostları ile bir noktada buluşturan insanları baş tacı etmek lazım.Bu güzel organizeye emeği geçen herkese ve her bireye sonsuz teşekkürler.Orada bulunmayı çok isterdim ama inşallah başka sefere.

Herzamanki daim saygı ve sevgilerimle...

arkadaşlar biz elimizden gelini yapmaya çalışıyoruz ama nekadar iyi nekadar kötü olur onu hep beraber göreceyiz ben kimseyi kandırramam şunu yapacagız bunu edeceyiz diye herkesin yüzünde tebessüm görrürsek ozaman anlarızki emeyimizin boş olmadını inş. herçok güzel olur kardeşlerimle bir arada güzel saat geçer.

katılmayan arkadaşlar pişman olacağına eminim sizleri burda elimizden geldiğince rahat ettireceğiz hiç sıkılmadan dolu dolu 2 gün geçireceksiniz hiç bir şekilde para talep etmeden cebinizden yemeğe içmeye gezmeye 5 kuruş para çıkmayacak bi tek geliş gidiş yol paranız okadar kayserili organizasyon yaparsa böyle yapar...

Çok güzel bir organizasyona benziyor. Gitsemmi diye düşünmeye başladım. Sanki gitmezsem pişman olacak gibiyim...

Slm arkadaşlar.......

Bizler gelen misafirlerimizi 10 temmuz cumartesi günü saat:8.00 ile 10.00 arasında kayseri otogarında karşılayacağız ve proğramımız 11 temmuz pazar günü akşam saat:19.00.da bitecek olup sizleri aldığımız yerden uğurlayacağız....
Ondan dolayı gelecek olan arkadaşlarımızın geliş ve gidiş saatlerini ona göre ayarlarlarsa çook sevinirim.
(dönüş biletinizide isterseniz geldiğinizde pazar günkü proğramımızın bitiş saatine göre alırsanız iyi olur)

proğrama gelince de kayseri.de çoşku vaarrr, gerçekten anlatılması çok zor bir olay ama herşey mükemmel ve harika olacak, biraz daha merak edin bakalım da ilerleyen günlerde proğramımızı saati saatine yazacağım..... (aslında proğramımızı 2 güne sığdıramıyoruz keşke imkanınız olsada bir hafta yapsak çünkü o kadar dolu dolu kii anlatamam)

NOT: eğer sabah karşılama saatinin geç olduğunu düşünen arkadaşlar var ise belirtsin daha erken bir saatede alabiliriz...

sağlıcakla kalın.....

katılımcılar
1- nurullah baytekin (tekerlekli sandalye)+ 5
7- kadircan özalp (tekerlekli sandalye) +2
10- osman özdemir (diyalizci) +3
14-durmuş aytekin (tekerlekli sandalye) +1
16- mustafa kahveci (tekerlekli sandalye)+1
18- prensecc (konaklama)
19-aynur (konaklama)
20- derbeder (konaklama)
21- bozkırın gülü + 2 (konaklama)
24- Kezban (konaklama)
25- MikaiL.S (konaklama)
26-asena m. hatipoğlu (konaklama)
27-atomkarınca (konaklama)
28-ayşegül 01 (konaklama)
29-gaggomm 23(konaklama)
30-nazom (konaklamalı)
31-öner bozbıyık (jetset) (tekerlekli sandalye) +2
34-zaleyna
35-dönence+1
37-ali doğan
38-murat_01 (tekerlekli sandalye)
39-denizkızı88
40-tolğa 06 (tekerlekli sandalye)
41-salim52 +2 (konaklama)
44-muhabbet23 (konaklama)
45-cumali (konaklama) (tekerlekli sandalye)
46-pınar üstün (konaklama)
47-ismet ünver
48-ismail başer
49-zübeyde zileli+1 (konaklama)
51-osman abalı (tekerlekli sandalye)
52-vildan çakır
53-recep ötün (tekerlekli sandalye)
54-geceler (tekerlekli sandalye )
55-edip balkan (konaklama)
56-ramazan cuglan (tekerlekli sandalye)
57-semih ceylan (tekerlekli sandalye)
58-hülya avcı (tekerlekli sandalye)
59-alper şimşek(tekerlekli sandalye)
60-bahattin ateş (tekerlekli sandalye)
61-ömrüye öztürk (tekerlekli sandalye)
62-nazom (konaklama )
63-nejla şimşek tekerlekli sandalye)
64-gönülyorgunu (konaklama)
65-serhan işçimen (PALA)
66-barış21 (konaklama)
67-ahmet ermiş + 1 (konaklama)
69-derya eren +1 (tekerlekli sandalye)
71-ASLAN68+1
73-duygu_bahçesi (konaklama)
74-roaccutane (konaklama)
75-derya aslantürk + 4 (konaklama)
80-tuvaergün (konaklama)
81-aygün -sait çifti +1 (tekerlekli sandalye ) konaklama
82- pusat 11
83-zeycanım + 1 (konaklama)
85-erol taşdemir
86-ömer faruk sayar (konaklama)
87-hasan yalgin
88-aytaç+2 (konaklamalı )
89-leyle bektaş (konaklama)
90-ismail çelik +1 (tekerleklisandalye) (konaklama)
92-KRAL+1 (konaklamalı)
94-gizemserbez + 2 (konaklamalı)
95-

artıran yokmu :))

beyazgeceler;

Cezeryesi ve Tantunisi meşhur

Abla tavla oynamaya benzemez kayserıye gitmek :)

mersin e gidenleri imrendim doğrusu gidenler çok doğru bir seçenek yapmış olmalı evlenmekle bakın neleri kaçırıyormuş insan siz siz olun evlenmeyin yoksa kurmalı saat gibi olursunuz bu gidişle kayseride kaçtı gibime :) aslında gülmüyorum ağlıyorum ağlıyorrrrrrrr :)

La fatih sen harbi dertlisin ıstersen annemı alıp gelıyım senı ısteyelım yengeden annem hacıdır tutar koparır ıznı

Yazık sana laaa :) nurullah abı yengeye bı yuklenın kezban ablayla fılan beraber soforluklarını ben yaparım ;)

fatihh kır dizini otur eşinin yanındaa:D

sadık bir koca rolümü yapayım ama gönlüm kayseride olacak 2 sini birden yapamam ki

fatih im gardaşım benim ;yengemden gerekli izni ben,benim hatun,keziban abla,asena ,sen,hep birlikte gidip boynumuzu büküp izni isteriz.lakin yengem kendiside bizzat gelecek.ozaman olur..yoksa izin mizin yok sana fatih...yengenmin bu duruma gelmesine sebeb olan hikayeyide yengemden bir dinlemek lazım...eğer kiiii bir yanlışın varsa bizim elimizdenkurtulman mümkün değil bunu da bil...

Bir GAYSERİ Lİ olarak bende izmir den bu partiye katılmak isterim.konaklama problemim var bilginize.+ 2 KİŞİ

arkadaşlar bi kaza yaptım buluşmaya gelemiyecem şimdiden hepinize iyi eğlenceler benim yerimede eğlenin:)

geçmiş olsun tolga06 da yinede gitmene engel olamaz ki adamlar 1 hafta da araba imal ederler arabayı yatırmadığına göre iyi usta 2 günde senin işini halleder

tşkler fatih de vurup kaçan o sakallıyı polislerin bulmasını bekliyoz insalah plaka dorudurda ondan haber aldıkdan sonra kendimiz yaptırcaz polisler 10gunü bulur diyolar malesef:(

Arabanın o halıylede kralına gotururum ben senı gara yegenım yeterkı senın canın saolsun canını sıkma

kayseri yolcusu kalmasın az kaldı buluşma gününe keşke dememek için ayırtın yerinizi :)

mersın bulusması ccok guzel gectı..umarım herkes memnun olmustur ve kayserıde öyle olacak ınsallah..jetset nurullah abım ayırtmnıs yerlerımızı hemde bıze sormadan:Dee gelmemek olmas nıyetımız gelmek yönunde ama kısmetımızde öyledır ınsallah..:)

tolga06 gecmıs olsun abım allahtan canınıza zarar gelmemıs..fatıh sendede ne hanım varmıs abı:Dkayserıye gel barı yengeyıde al gel hemde...inşallah guzel bır bulusma olacak..

gurbaa prenses sende fatıhe kır dızını otur evınde dicene bence sende gel..:)

tolga06;

kardeşim geçmiş olsun gerçekmi diyosun sende bişey varmı kardeş gelemessen üzülürük bak kardeş sesiz olmaz buluşmanıtadı gelmeye çalış kardeş.

Organizasyona emeği geçen arkadaşlara şimdiden tşk ederiz.Eminim mersin deki gibi eğleneceğiz belkide daha fazla.Bu tür işlere kalkışmak kolay değil bizde elimizden ne gelirse yapacağız tabiki. Görüşmek üzere.....,
10 Temmuzu Sabırsızlıkla bekliyorum

haberi olmayacak canım abicim:)

Gidersen haber ver bizim ekip iyiydi

Ahahahahahahah +1 olacakmı :D ona gore yerını ayıralım:)

Şekerim o + düşündüğün kişi değil kardeşim olacaktı ama o da gelmiyor..Merak etme ben bulurum + MI
AHHAHAHAHAHAHAH
SEN KENDINİ DÜŞÜN belkide senin için gelebilir???? :))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt