Hemde facede fotoğraflara beğen tıklıyoruz....
Evet evet aynen
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Hemde facede fotoğraflara beğen tıklıyoruz....
Süpersin Mahmut Abi... Bir hafta kaldı. Hyecan dorukta...ben 19. 15. 12. 10. 8. bilmem arkadaş ŞAFAK bir hafta kaldı işte O kadar he he he heeeeeeeeeeeeeee
O kadar karizmasınki abi, poz vermek için herkes sırada. Ama bana bir türlü sıra gelmedi. Neden acaba)))))))Şef,haklı haftaya Antepteyiz inşallah,şaka bi tarafa güzel günler geçireceğimiz kesin,fotoğraf karelerinde birlikte poz vermek dileği ile sevgiler...
Yani ben olmadan aman aman foto çekmeyin yoksa yanar bütün fotoğraflar haberiniz olsun haaahaaaaaTamam arkadaşlar, ben fotonuzu bol bol çekerim siz merak etmeyin. Hemde vitrinlik çekerim, aramıza Cemil beyi de alırız tam şekil olur.
Dur ramazan yukarı bakmadın sanırım ben yazdım saat 8 39 hahahhaaaaaŞafak benden hahahahahaha)))) kaldı 6 gün
ilk ben yazdımm uyumayınnn6 kaldı
Bir gol atak dedik ofsayt bayrağını çektin)))))Dur ramazan yukarı bakmadın sanırım ben yazdım saat 8 39 hahahhaaaaa
emrullah abi sizlerin fotoğraflarını bol cekiçeğiz işallah....sayılı günler kaldı .arkadaşlar itiraf ediyorm şimdiden heycan bastı beni saygılar......Şef,haklı haftaya Antepteyiz inşallah,şaka bi tarafa güzel günler geçireceğimiz kesin,fotoğraf karelerinde birlikte poz vermek dileği ile sevgiler...
Selam arkadaşlar, İstanbul'dan kendi aracımla buluşmaya kısmet olursa gideceğim. Aracımda bir kişilik yer var, gelmek isteyen arkadaşlar olursa benle irtibata geçebilirler. Tel:0507 786 34 36