Haaahahahaaa evet yeni şafakçı aranıyor pazar için birde iş yok dersinizYarin bende çalışıyom,yedek şafakçı lazım,ücret (yemek) doyurucudur...talipliler ''cdişçi''ye başvursun....
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Haaahahahaaa evet yeni şafakçı aranıyor pazar için birde iş yok dersinizYarin bende çalışıyom,yedek şafakçı lazım,ücret (yemek) doyurucudur...talipliler ''cdişçi''ye başvursun....
Tamam tamam sanada KATMER yedircez,yedek şafakçının yedeği büyük ulu manitu ŞEF.....şike mike yok kadeşim saate bak gün dönmüş OOOOOOOOOOOO kadar tamamı şafakçı benim heheheeeee nanik
Tamam umudum...hüseyin başkanım ve ramazan abi beni günü birlik olarak değiştirmenizi rica ediyorum sevgiler saygılar
tamam umuthüseyin başkanım ve ramazan abi beni günü birlik olarak değiştirmenizi rica ediyorum sevgiler saygılar
''cdişçi''yedeğin yedek pazar şafakçısı oldukça gönüllü!ona katmerin hasını ayır...Çekilin bakıyım şöyle bugün şafak bende kaldı 12
Emeği geçen herkese benden katmer hahahhaa kaldı 10 gün arkadaşlar''cdişçi''yedeğin yedek pazar şafakçısı oldukça gönüllü!ona katmerin hasını ayır...
Katmer canım çekti aha ben yemeye gidiyorum((((((o GÜNAYDINLAR...Emeği geçen herkese benden katmer hahahhaa kaldı 10 gün arkadaşlar
Tabiki katılabilirsin Gülcan...Ben Antepte oturuyorum bende arnıza katılacam
Alooooo şafakçılar!.. Uyumayın Yörükoğlu sizi sollamış)))))))kaldı 9
of offf asıl bundan sonra geçmezbu zamana kadar süre uzun geliyordu bundan sonrası çabuk geçer, 9 gün nedir ki
of offf asıl bundan sonra geçmez
bu zamana kadar süre uzun geliyordu bundan sonrası çabuk geçer, 9 gün nedir ki
geriye sayımı başlatmişsin bakıyorumda ) cokmu heyecanlısın beni görücen icin tatlımmm
elbette heyecanlıyım canım benim. uzun zaman oldu yüzyüze görüşmedik,antep buluşması sebep olacak . herşey inşallah güzel olacak