Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 11-12-13 Mayıs 2012 - 2. Gaziantep buluşması...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
miremur;
bende teşşekkür ederim emrullah abi o rakama fotograf atmıştım ama çıkmamış senin güzel bir fotoğrafın vardı.

ayıntaplı27;

Merak ettim şimdi o fotoyu...Face'ye at,benide etiketle olmazmı...

metehandro;

metehandro fidel resmen düelloya davet ediyor. seni yeterince tanımadıgı icin :)
oysa bilseki bu yarışı ona kaptırmazsın ve ondan önce antepte olursun baklava tepsisini alırsın:))
hadi bekliyorum göster kendini:)))

selam arkadaşlar buluşmaya kadar bu saifaya malesef giremiyecğim çünkö benim kız iş seyahatine çıkıyor leptopu beraberinde götürüyor bende açıkta kalıyorum sizleri özliyecem şunun şursında kaldı 5 gün bluşuruz inş hadı canlar buluşmak üzere bayyyyyyyyyyyyyy

Aleykümselam metehandro. keşke sende gelseydın :D cok eglenceli olurdu hem senin ulasım derdinde yok
atla motora gel:)))

Sana eğlence kop kop lazım zaten.:p Biz vatanı bekliyoruz hazan teyze. Sosyete sitesi nemelazım canları çok kıymetli. Nöbet olmasa bu heyecanı güzelliği yaşamak isterdim, sizlerle vakit harika geçer.

metehandro;

sevgiler de bizden metecim. hazanın dediği gibi keşke sende gelseydin ben trenle gidiyorum mesela sende motorla gelseydin yarış yapardık :p :)))

Sevgili Fidel iyisindir inşallah uzun zamandır görüşemiyoruz, selam sevgiler olsun. Sen trende oh mis kebap uyuya uyuya manzara seyrede gidersin. Motorla çok uzun yol ama gelseydim uçağa atlardım 2 saatlik yol.

fidel;

metehandro fidel resmen düelloya davet ediyor. seni yeterince tanımadıgı icin :)
oysa bilseki bu yarışı ona kaptırmazsın ve ondan önce antepte olursun baklava tepsisini alırsın:))
hadi bekliyorum göster kendini:)))

Ver coşkuyu ver gazı sende he seversin makarayı kukarayı...:p

Organizatör dostlardan bir ricam olacak. HAZAN68 hanımefendiye VIP muamele uygulayınız.
Kendisi İstanbul Jet Sosyetesinin bir üyesidir...:p Biraz seçicidir zor beğenir aman diyim...;)

Metehandro Allah iyiligini versin emi. :)) ah keşke gelseydınde bu muhabbetleri yüzyüze yapsaydık
gülseydik kahkahalarla..iyiki varsın saolasın:))

Günaydın arkadaşlar son 4....3 gün bitti bittiyor;haydi antep yolcusu kalmasın :cool:

Herkese günaydın... Büyük buluşma bu hafta...

45. kişi mehmet +1 olacak 49. kişi cengiz +1 olacak düzeltir ve eklerseniz sevinirim buluşmak dileğiyle

evet şimdi hafta başı hafta sonu gaziantep de ikametkah ediyorsunuz olacaksınız .....benim gibi umarım sizlerde heycanlısınız...saygılar....

adem koçak;
Ekleriz tabi adem kardeşim. Az kaldı hep birlikte güzel bir haftasonu geçireceğiz....

Günaydın arkadaşlar; 10-16Mayas Sakatlar Haftası nedeniyle Cuma günü engellilere resmi tatil. Bilginiz olsun. Bu vesileyle izin alamam deyipde gelemeyen arkadaşlar için izin söz konusu değil. Herkesi Gaziantep'e bekliyoruz....

Fırat nehri üzerinde tekne turu inanılmaz keyiflidir gelmezseniz çok şey kaçırmış olacaksınız.:eek::eek::eek:

Eminim güzel bir buluşma olacaktır. şimdiden herkese bol ve güzel eğlenceler. Her buluşmadaki gibi güzel anılar bırakması dileklerimle...

Fırat nehri üzerinde tekne turu inanılmaz keyiflidir gelmezseniz çok şey kaçırmış olacaksınız.:eek::eek::eek:
Evet Sırdaş. Ama sefer sadece tekne değil, denizaltı kameralı Kumla Vapuru. Lüks bir vapur, gezi esnasında deniz altındaki balıklarıda görebiliyorsun kamera aracılığıyla...

Evet Sırdaş. Ama sefer sadece tekne değil, denizaltı kameralı Kumla Vapuru. Lüks bir vapur, gezi esnasında deniz altındaki balıklarıda görebiliyorsun kamera aracılığıyla...
Süper... O zaman olta takımlarını getirelim, görerek avlarız hahahaaaaa :p:cool:

Beklentiler oldukça yüksek bende zirve yapayım... Harika bir buluşma olacağı kesin, yeter ki Antep'e gelin... Kaldı iki gün, sevgilerimle...

selamlar
Gaziantep hava durumu bilgilerini yazarsa arkadaslarimiz, ona göre donanımlı giderler katılımcılar.
Yağmur, çamur, sel, soğuk olursa birde, Kızılay'dan yardım talebinde bulunmayalım:))
Teşekkürler...

Herkese günaydın arkadaşlar, son gün hava durumuna göre Gaziantep güneşli 23-26 derece arası :cool:

HAZAN68;

Hava durumu mükemmel. Organizasyon mükemmel. Katılımcılar dahada mükemmel. Buluşmada sıcak bir ortam olacak. Hava Durumu bizi etkilemez:))))))

Ah bee gelmek isterdim ama gelemeyeceğim, hepinize iyi eğlenceler.

Teşekkür ediyorum. Keşke aramızda olsaydın bizi mutlu ederdin...

Mutlu sona bir adım kaldı arkadaşlar. Heyecan dorukta:)))))

Hazırlıklar tamam inşallah yarın 12.30 da Antep deyim. :eek:

Evet mutlu sona ermekteyiz...Gaziantep sizleri bekliyor hazırlıklar tamam; eğlenceler ve tüm güzel insanlar siz dostlarımızın yollarını bekliyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt