miremur;
bende teşşekkür ederim emrullah abi o rakama fotograf atmıştım ama çıkmamış senin güzel bir fotoğrafın vardı.
bende teşşekkür ederim emrullah abi o rakama fotograf atmıştım ama çıkmamış senin güzel bir fotoğrafın vardı.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Aleykümselam metehandro. keşke sende gelseydın cok eglenceli olurdu hem senin ulasım derdinde yok
atla motora gel))
metehandro;
sevgiler de bizden metecim. hazanın dediği gibi keşke sende gelseydin ben trenle gidiyorum mesela sende motorla gelseydin yarış yapardık ))
fidel;
metehandro fidel resmen düelloya davet ediyor. seni yeterince tanımadıgı icin
oysa bilseki bu yarışı ona kaptırmazsın ve ondan önce antepte olursun baklava tepsisini alırsın)
hadi bekliyorum göster kendini))
Evet Sırdaş. Ama sefer sadece tekne değil, denizaltı kameralı Kumla Vapuru. Lüks bir vapur, gezi esnasında deniz altındaki balıklarıda görebiliyorsun kamera aracılığıyla...Fırat nehri üzerinde tekne turu inanılmaz keyiflidir gelmezseniz çok şey kaçırmış olacaksınız.
Süper... O zaman olta takımlarını getirelim, görerek avlarız hahahaaaaaEvet Sırdaş. Ama sefer sadece tekne değil, denizaltı kameralı Kumla Vapuru. Lüks bir vapur, gezi esnasında deniz altındaki balıklarıda görebiliyorsun kamera aracılığıyla...
Olabilir)))Süper... O zaman olta takımlarını getirelim, görerek avlarız hahahaaaaa
Sağ sağlim Antepe gidersin, herzaman olduğu gibi öncü gözetmenlik yine sana nasip oldu, katmerin hepsini yeme olmazmı?...Hazırlıklar tamam inşallah yarın 12.30 da Antep deyim.
Ohhhh oh ne güzel bizden önce tadın bakalım baklava ve kebaplarıHazırlıklar tamam inşallah yarın 12.30 da Antep deyim.