İstanbul'dan Fikriye Akgül cumartesi giriş 1 gün konaklama...
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
ali Bey Slm. Ben Daha önce Yer ayırtmıstım. guncelleştirimek istiyorum. ben + 3 olarak . kolay gelsin iyi çalışmalar.
dostlarla kucaklaşmaya az kaldı
Arkadaşlar ameliyat olmasa idim bu etkinliğe ilk defa katılacaktım. İnşallah bir sonraki etkinliklere katılırım.
Selam Mersin diye dün ben yorum yapmıştım acaba neden silindi?[/QUOT
merhaba emrullah abi yazının silnmesiyle ilgili bir malumatım ve bılgım yok .ilker arkadaşımız modülatör ilker arkasımıza sorup ögreneyım .
Selam Mersin,şimdiden emeğinize sağlık kolay gelsin.Adana'dan destek bir telefon kadar yakın bilesiniz.Tabiki Şef ve eşi,şef tekerlekli sandelye,miremur ve eşi,ikiside tekerlekli sandelye, konaklamalı listeye eklerseniz memnun oluruz....Yeni katılacak arkadaşlara hiç tereddüt etmeden gelin diyorum.Kesin memnun mutlu ayrılıp bir sonraki buluşmayı iple çekeceksiniz....Sevgilerimle,
ben yeni üyeyim bu etkinliği yeni duydum.12 13 14 ekim de nerde saat kaçta olacak.ben osmaniyeden oğlumla gelmeyi düşünüyorum oğlum serbral palsi hastası tekerlekli sandalyede.kalacak yer nasıl ayarlanıyor günlük ücret nekadar.kimle bağlantı kuruluyor.bilgi verirseniz sevinirim
organizasyonla ilgili bilgi rica ediyorum
İlk yorumumdan bahsetmiyorum,27 eylülde yaptığım yorumu göremedim,neyse sorun yooook.Bu arada Mersin emeğinize sağlık,ben herkesi müsaitse üşenmeden Mersine çağırıyorum,iyiki geldim diyecekler...sevgilerimle,
Miremur abi senin sorunun hepimizin sorunudur,sorumluları bulalım!İlk yorumumdan bahsetmiyorum,27 eylülde yaptığım yorumu göremedim,neyse sorun yooook.Bu arada Mersin emeğinize sağlık,ben herkesi müsaitse üşenmeden Mersine çağırıyorum,iyiki geldim diyecekler...sevgilerimle,
Aynı sevgi bendede mevcut Ali'm,teşekkürler,sen bizim abimizsin herkeze abi denmez çünkü abi olmak kolay bırsey değil .SEN bizim agabeyimizsin .
Dert edecek mevzu değil sadece yorumumu görmeyince merak ettim,Birtan,sanada teşekkürler görüşmek üzre,sevgiler....Miremur abi senin sorunun hepimizin sorunudur,sorumluları bulalım!