Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Hata bende olabilir,o an net gitmiştir özür...İlker gerçekten güzel birbuluşma tertip etmişsiniz.Emeğinize sağlık,sizleride özlemiştim.Vur patlasın çal oynasın hasret gideririz.Sevgiler herkese...Gelince bi tantuni yersin ağrı mağrı kalmaz dostum...
Miemur abim ben senin mesajını bulamadım silinmiş ise bile görmem lazım göremiyorum..
biz osmaniyeden ilk kez katılıcağız +1 kişi tekerlekli sandalye konaklamalı
neden mersinin batısına hiç program yok -ayaş-kızkalesi-cennet cehennem -narlıkuyu.. bende erdemliden geleceğim 13nde günübirlik erdemliden gideceklerle irtibatlaşalım. bide refakatçim olacak pirana33+1 günübirlik 13 nde
ali abi aranızda olmak çok isterdik ama işlerimizin yoğunluğu nedeniyle gelemiyorum ama bütün kalbim sizinle.sizlerle
hamide Şahin(ateş)
Ne o abisi bakıyorum da hasrete son veriyorsun geleceksin değil mi?babacım sen başlatırsna bizde devam ederiz
ŞAFAK 7
ben ve yanımda 1 kişi yatılı diyeyim cuma ordayım nasipse ama liste de ismim olmayınca biraz endişe yaptım galiba + tekrelekli sandalye
listeye ismim yazılmış bu arada ama bir kişi daha ekleyin yanıma 2 kişi oluyoruz benimle beraber ve sandalyeli olacak