Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
ayşegül kaçda ineceksin antalyaya
Haklısın Güzel kız,biz eğlenceye uçakta başlıyoz....
Sen gelmiyorsun konuşma sen ......bence sen istersinde yapmazmısın bunu esracım
Merhaba arkadaşlar ahmet abi ve hasan hoca gercekten deger verdiğim tanıdıgım tanımadıgım yüm emegi gecen arkadaşlara teşekkür ederim. Eminim süper bir organizasyon olacak buna hiç şüphem yok.kocaçorumlu abim davet etti sağolsun ben herşeyi ayarladım gelecektim süpriz olsun diye adımıda yazdırmadım.ama sağlık bakanlığı kalite ve hüzmet ile ilgili bir kurul bu hafta gaziantepte bizim tüm izin ve raporlar durduruldu.bu hafta tüm gaziantepteki hastaneleri tek tek denetleyecekler.çok üzgünüm süprizimin hevesi gursağımda kaldı.gelemiyeceğim.eminim süper olacak.katılan tüm arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum.kocaçorumlu ve hasan hocama ve herkese teşekkür ederim .inşallah başka bir buluşmada buluşmak emel'iyle .....
şafsak 62 saat kalbim çok kötü atıyor sizleri yani arkadaşlarımı görmek için çok sabırsızım geçmiyor saatlerrrrrrrrrrrrrrrr
bence sen istersinde yapmazmısın bunu esracım
otelin kapalı yüzme avuzu açıkmı acaba bilgisi olan varmı bu arada uçak ile gelecekler için son 46 saatttttttt bekle bizi Antalya geliyoruzzzzzzzzzzzz