Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye Buluşması] 16-17 Aralık / Clup Falcon - Antalya Organizasyonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet abiye, Hasan abiye, Hasan hocama, Mehmet abiye, Eylül hocaya ve emeği geçen herkese çok teşekkürler...

guzel olan hersey gıbı buda cabuk bıttı :( yaa yetmıo 2 gun bızeeee :( eskı dosları gormek yenı dostlarla tanısmak cok guzeldı herkes hersey harıkaydı bıze bu ortamı saglayanlardan allah razı olsun :rolleyes: cemmm ltfn sızıde aramızda gorelım soz veerrr

Kesinlikle yazdıklarının aynısını yazacaktım herkes ortak düşüncelere sahip :)

Gerçekten de her şey çok güzeldi yeni sağlam dostluklar edinirken zamanın kısa olması pazar günü saat 12:00 da büyü bozuldu ve ayrılıklar başladı...

Vedalaşırken hüzünlü anlar yaşandı... Seninde dediğin gibi güzel olan şeyler hızlı ve çabuk geçiyor... ama güzel haberlerde almadık değil hemen yeni organizasyonlar için beyin fırtınaları kopmaya başladı ve yakın tarih de bir iki organizasyon düşünceleri açıklandı. inşallah düşünceler, çalışmalar en güzel ve kısa sürede meyvelerini verir... ve o gün bir mani çıkmazda şartlar da el verdiği sürece kaldığımız yerden bizde devam ederiz... Yeni organizasyonlarda görüşmek ve yeni dostluklar kurmak dileğiyle Hoşçakalın tüm güzellikler sizinle olsun...

Harika bir organizasyon oldu, yine bekleriz..
Tüm katılan; yolları ve mesafeleri hiç'e sayıp,engelleri alt edip gelen, yeni dostlarım, ancak zamanı tutamadık malum : ) sizlerle tanıştığımıza çok sevindik, selamlar.

yok böyle bişeyy süperdiii dostlarla olmak aile ortamı vardı sıcak işden insanlar dertleirni unutmuslar eğlencede yemede içmede sınır yukdu yi yiye bildin kadar iç içebildin kadar eğlen eğlene bildin kadar sınır yokdu çok eylendik cokkk söylemesi ayıp :D burdan ahmet abimize hsan kuyucaka hasan hocayaa mehmet sbimizide unutmuyalım emeği gecenlere kocaman tesekkur ederimmmm....

güzel iki gündü herkez çok sıcak ve birbirlerini çok seviyor.sizleri tanıdıgıma çok sevindim.bir dahaki sefer daha cok sayı ile diyelim...

Bu güzel 2 günü geçirmemizi sağlayan ve emeği geçen herkese çok tşk. harika 2 gün yaşadım harika dostlarımla

hasan kuyucak koca çorumlu ahmet puslu ve hasan kırım geçirdiğimiz mükemel iki gün için sizlere ve emeği geçen herkese sonsuz teşekürler

tolga06;

Ayaklarını rakıyla yıkamışsın dıye bır duyum aldım beles hersey zebil diye dogrumu seko..:D ne ayak

emeğigeçen erkese çok teşekkürler çok süper bir buluşöma oldu sonsuz teşekkürler

edıp balkan..... burdan sana tekrar tesekkur etmek ıstedım :eek:cookkk cookk cookk tesekkurrler ablam o guzelım ortamı bırakıp kızımı almak ıcın 100 km yaptın hakkını helal et ablam ...

arkadaşlar güzel yorumlarınız için çok teşekürler. bunlar sizin içinizin güzelligini anlatıyor zaten. sizler olmasaydınız , o kadar yolu göze alıp gelmeseydiniz hiç bir şeyin tadı olmazdı asıl bizler antalya gurubu olarak siz katılımcı arkadaşlarımıza, dostlarımıza, canlarımıza ne kadar teşekür etsek azdır. ayaklarınıza ve yüreklerinize saglık. sizlerin sayesinde dop dolu bir 2 gün 2 gece geçirdik. ANTALYA da gökyüzü bile siz dostların gidişine pazar günü agladı bee. sizler gittikten sonra 2 gün yoklugunuza alışamadık. bu gün tekrar falcon otele hasan hocam ve mehmet le beraber ugradık inanın otelde kimse yoktu gözlerimiz sizleri aradı.. inşallah en kısa zamanda yine başka yerde hep beraber olmak dilegiyle SEVGİLERİMİZLE.....:):):):):)

( kusurumuz olmuşsa affedin bizi dostlar)...:(

edıp balkan..... Burdan sana tekrar tesekkur etmek ıstedım :eek:cookkk cookk cookk tesekkurrler ablam o guzelım ortamı bırakıp kızımı almak ıcın 100 km yaptın hakkını helal et ablam ...
ne demek abla helal olsun oyle seymı olur ;)basımın ustunde yerınız var ayhan abımın senın ılgının ayrı ayrı ben tesekkur ederım sızlere sızın gıbı mukemmel bır aıleyı tanıdım bende ınsallah kızımızın dugununde yıne bırlıkte olabılırız.

antalya şafaklar saatler sayarken zaman geldi çattı, ve biz zamanı durduramadık 2 gün su gibi geldi geçti......sabırla bekledik o günü o coşkuyu yasayacagımız günü... hersey adanadan bir saatlik gökyüzünün maviliğinden süzülüp antalyaya yaniiii...dostlarımızın yüreğindeki sevgi bahçesine hoşgeldikk:) gülen gözlerle birbirlerine sarılanlar canımmm , bidenem, abicim, ablacım sevgi dolu sözcüklerleee birbirlerine kenetlenen yüreklerle bir araya geldik...Club Falconda aile ortamını yasadık her türlü şartlarda....güldük, yedk, içtik, sarıldık, şakalaştık, sevinç. kahkahaları, sevgi dünyasında bulduk kendimizi....biliyorduk burası 3.kez bize yuva oldu....ne onlar bize ne biz onlara doyamıyoruzz...tabi içinde sevdiklerimizle:) türkiyenin dört bir yanından gelen dostları, yenileriyle tanısmak hasret gidermek okadar iyigeldiki...bana deseler seni 100 yıllık tatile göndercezz...bu 2 güne dostlarımla asla ama asla değişmemmm...onlar yanımda olmadıktan sonra hiçbişey anlamlı deil...onlarla daha anlamlı daha güzel daha coşkulu....ya ben şimdiden herkesi çok özledim yaa...duygularımı ne kadar yazsamda anlatamam.....biz beraber ağladık beraber güldük,,,,SEVİYORUM BEEE SEVİYORUM SİZLERİ.......İYKİ VARSINIZ İYKİ İYKİ......RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN HEPİMİZİ....

eeee şimdi geldi tsk mesajına; BİDENEMMMM(KOCA ÇORUMLU) bu kelimenin anlamını bi sen bi ben bilirimmmm......YAKIŞIKLIM CANIM ABİCİM(HASAN KARAMAN) sanada bu sözü söylüyorum ki...o güzel yüreğin senin herseyine yansımışş gülüşüne, kaşına, ama EN GÜZELDE GÖZLERİNE:)......Hasan Kuyucak Abim, sanada asil insan diyorummm ....hakaten durusunla bile kendini anlatırsın.....kısaca HEPİNİZ HARİKASINIZZ......
BİZLERİ O GÜZEL YÜREKLERİNİZLE EN İÇTEN ŞEKİLDE AĞIRLADIĞINIZ İÇİN, EMEKLERİNİZE SAĞLIKKK,, SONSUZZ TEŞEKKÜRRLERR SUNUYORUMMM....
HEPİNİZİ KOCAMAN ÖPÜYORUMMMM VE SEVİYORUMMM :):):):)

son sözüm
"AYRILIKLAR OLMASAYDI, KAVUŞMALAR BU KADAR GÜZEL OLURMUYDU?" bidenem'den alıntıdır:):)

la dayı böyle bişey yok yıkadık bigünde votka bügün rakı redbullum olsaydı :) yanında onuda sen getirecekdin dimi :D

yine güzel bir organizasyondu, eski arkadaşlarla özlem giderirken, yeni arkadaşlar da edindik. Hasan Karaman (diğer adıyla kırımlı;)) her masayla tek tek ilgilendi, sağolsun...Ahmet abiye (koca çorumlu) bahar erken uğramış, bizde çok mutlu olduk onun adına :)

seneye buluşmak üzere derken, emeği geçen herkese teşekkür ederim...

Organizasyonu düzenleyenlere, emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim. Ayrıca beni 76 model Anadol marka arabasıyla otogarda karşılayan İsa kardeşimede selmalar :)
Eğlenceli bi organizasyon oldu. Ortam hem keyifli hemde kaliteliydi. Dans yeteneği üst düzey olan kişiler gödük :)
Ada'yla yaptığımız tavla turnuvasıda bi müthişti.
Sevgiler selamlar.

Öncelikle buluşma öncesi sitede başlık ve düzenlemeler için bizlere çok yardımcı olan Jem abi ve Yeliz başta olmak üzere site yönetimine teşekkür ederim...

Ahmet abi gerekenleri yazmış ama bende kendi adıma teşekkürlerimi bildireyim...Buluşmaya katılan,katılmak isteyipte katılamayan ama bize telfonla destek olan herkese çok ama çok teşekkürler...Katılamayan ama Antalya organizasyonunun bir parçası olan YARES,AYTAÇ,ALTUĞUYGUN ve şimdi aklıma gelmeyen arkadaşlarımızın yokluğu bariz bir şekide belliydi.Ama aramıza yeni katılan dostlarımız bu eksikliği tamamladılar.Gerçek anlamda dopdolu her anıyla unutulmaz şeyler yaşadık.İnanıyorum ki katılan herkeste unutulmaz hatıralar olarak kalacak bu 2 gün....Eğleniyoruz ,eğlendiriyoruz ,unutulmaz hatıralar bırakıyoruz ama en önemlisi sakatlar adına çok şey yapıyoruz....Bu çılgınlık ilk Antalya da başladı diyebliriz...Doludizgin devam ediyor....Üstad Hasan KUYUCAK blogunda çok güzel anlatmış...

''Buradan olağanüstü bir sonuç çıkacaktı bize göre....Engellenen insanlar hem kendi kafalarında normalleşecek ,hem de o toplumdaki engelli insan imajını yıkacaktı.Yüzlerce sakat insan düşünün kendi imkanlarıyla Türkiye'nin her yerinden bir yere toplanacaklardı...Otobüslere,uçaklara bincekler,kendi arabalarıyla seyehat edeceklerdi.Lokantalarda müşteri olacaklar,taksiler müşteri olarak onlara saygı gösterecek,.....''

Bu müthiş yazının tamamı için,

Engellilik bilinci oluşumunda Antalya Falcon Otel

Organizyasyonda emeği geçen hasan karaman,kuyucak ve koca çorumlu teşekkür ediyorum zaman nasil geçti anlamadim eve vardiğimda fark ettim çok yorulduğumu.Yeni arkadaşlar ile tanişmak ve eğlenmek çok güzeldi.

İsmail gözlerim seni aradi niye gelmedin?

süper br buluşmaydı inş her defasında katılmayı düşünüyorummmmm herkesi çok sevdimmm

onon;

Kardeşim senin ankarada yaptıkların karşısında ölçülemez bile...

Kanka bi daha ki buluşma da okey yada tabu da kapışalım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt