Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye Buluşması] 18 Mayıs 2008: Fokurtu Cafe'de buluşalım / İstanbul

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Organizasyon Tanımı: Fokurtu Cafe Buluşması
Sitede Organizasyonu düzenleyen kişi(ler): Karanlıklar-pirensi_1 & TarElif
Organizasyona katılım için gerekli katılım ücreti: Hesaplar Alman Usulü Olsun diyoruz..
Organizasyon tarihi: 18 Mayıs 2008
Organizasyon saati: 12:00 & 18:00
Organizasyonun gerçekleşeceği adres: Koşuyolu Mah. Koşuyolu Caddesi Saraçlar Çeşme Sokak No:71 Kadıköy/İstanbul

1 - ÖZEL KONUK =1 (roac)
2- ÖZEL KONUK =2 (wale)
3.karanliklar-pirensi_1
4.salim52
5.Şule
6.Çelik
7.Derya
8.Hazan_68
9.Kenan
10.Ceyhaner
11.karanliklar-pirensi'nin arkadaşı
12.Babalık
13.tarelif
14.mesutcura
15.pınarüst
16.zekaer
17.karizma-istanbul
18.abalı
19.yigit
20.inzibat
21.Laus_Deo
22.lapinal
23.şirin
24.bülent
25.aspirin
26.büyücü
27.Emine Çevik
28.BLACK&WHITE
29.skystar
30.maya
31.blueangel
32.obrite + 2
33.yargıç
34.nursan
35.biricik
36.almani
37.ati
38.olek
39.Gebermiyecise
40.gamzeli
41.gadulu
42.Gargamel
43.Hülya ÇORBACI
44.Formulla
45.yiğit34
46.vertigo
47.acıyagülmek+1
48.freegirl@ ve 2 arkadaşı
49.KRAL ve arkadaşı
50.bulent
51.acıya_gülme
52.engin934
53.levent_pigmentoza
54.kalem
55.akşahin
56.RAVZA54
57.Anti Oksidan
58.aliş
59.ÖZEL KONUK3= (sürpriz)
60.Yıldırım+3
61.FATİH ASLAN

evet istanbulu arkadaşlar bu güzel ğünde gene bir arya gelelim dedik nedersiniz ğene güzül bir ortam yaşayalım dedik hep bir arya gelelim dedik siz nasıl ğörürsünüz bakalım nedersiniz bir buluşmaya daha hep bir arda yuz yuze konuşmaya
:D :D :D :D :D :D :D hadi gene mutllu bir ğün için buyurun fokurtu cafeye

benım hes<bı kenan abı yada karanlıklr prensi verirse gelirim :D

söz ceyhan neye ihtiyacın varsa veririm ben kardeşim. nolacakki.

HAYDİ İSTANBUL FOKURDAMAYA GİDELİM...

OLAY OLAY OLAY!!! İŞTE YİNE ENG.BİZİN MUHTEŞEM İNSANLARİNİN BİRBİRLERİNİ TANİMAK GÖRMEK VE PAYLAŞMAK İCİN KACIRILMAZ BİR FIRSAT DAHA.......YAKISIKLI PRENSİMİZ RAMAZANİN ORGANİZE ETTİGİ BU GUZEL BULUSMA İCİN HAYDİ ELELE KOLKOLA GÖZGÖZE...:)))
SADECE İST DEİL TÜM TÜRKİYEDEN VE DAHİ TÜM DUNYADAN ARKADASLARİ BEKLİYORUZ...KATILIMLARINIZ ONUR VERİCEK BİZE YADA DİER BİR DEYİŞYE GELECEGİNİZ VARSA GÖRECEGİNİZDE VAR.:)))) SEVGİLERİMLE.... HEPİNİZİ HASRETLE KUCAKLIYORUM...
GELLLL BULUSMAYAAAA GELLLLLLLLL YILIN SON FIRSATI BUUUUUUUUUU SENDE GELLLLLLLLLL....!!!!:)))))

Eklenmişim bile :D

Ertesi gün tatil olduğu için gelmeye çalışıcam yani İzmir gibi Bi süpriz de İstanbullulara yapabilirim :wink:

BENİDE EKLERMİSİNİZ GELECEĞİM

ABALI

19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI YAPARIZ DERMİŞİM :D HAZAN :)) ROOOO GEL KARDEŞİM ,

CEYHANER YİNE YAPMİSSİN YAPACAGİNİ BELEŞCİ SENİ:))))
BAK KENAN BEY BUTUN MASRAFLARİNİ ÜSTLENMİS DAHADA GELMEZSEN BİLEMİYORUM ARTIK ............:))))

şimdi istanbulda olmak vardi anasını satıyım..
size iyi eğlenceler.

İyi eğlenceler.Fazla fokurdamayın,kıskananlar olabilir :D :D :D

yawww bakın ben en ğüzel günü sectim herkese uyugun olsun diye gönül isterki bu doslumusu kalıcı yapalım ama fazla ses yok kimseden neden acba haydi arkadaşlar dahimi ğüzel bir günler için enggelliler biz hep bir arda olalım :D :D :D :D :D :D syağı ve arzularımı sunarım arkadaşlar biz hep bir ardayıs saygılarla :lol: :lol: :lol: :lol:

Yüksek ihtamalle Bende Gelicem. Ekleyin Lütfen... : )

selam

oleyyyyyyyyyyyy çok mutluyum gene bir güsel gün daha gecirecegiz desenıze prens kardeşım benı en başa eklemışsın çok sagol o günü iple celkecegim güsel bir gün oluacak şimdiden tşk edr

otobüsten indiğimde bir arkadaşım beni karşılayacaksa,ben de oradayım o gün...

kim beni karşılamamk ister ki... :roll: ***

oy oyy anlaştık o zaman buyucu... ben sana haber veririm ki...
sözden dönmek yok bilesin... :roll: ***
teşekkür ederim...

canım olmasın ikisi de...
sen bana lazımsın... :D ***

RAMAZAN KARDEŞİM, FOKURTU CAFENİN MINTIKA ADRESİ NERESİ OLDUĞUNU YAZARSAN DURAK ADI YANİ, ÇOK MEMNUN OLURUM. TŞK EDERİM

slm

maya sen yeter kı gel buaraya bırakırmıyız senı sokaklarada kadı köye gel ben senı oaradan alırım beraber gideriz kafeye kadiköy sahiline yakın zahten kafe tamam iltbatta oluruz gelıcegin zaman :lol:

Re: ***

maya' Alıntı:
otobüsten indiğimde bir arkadaşım beni karşılayacaksa,ben de oradayım o gün...

kim beni karşılamamk ister ki... :roll: ***

BENN AMA BENDE YERİ BİLMİYORUMMM

hehhe ben ist dayim salim abideee tamam sen al benim araba benzin yakmasinn :)

kosovola tamam sende gel beraber karşılayalım mayayı mısafirimizdir iyi karşılıyalım kı bizde gideriz adapazarina oda bizi karşılar :lol:

oy oyyy hepiniz sağ olasınız...
ben ist.u pek bilmem büyücüm... adapazarında yaşıyorum... buluşmaya yakın sizlere haber verebilirim...
tabi sizde adaya geldiğiniz de ben karşılarım ki sizi... ne de olsa hem memleketim hem de küçük yer... :lol: ***

Maya sen bence Trenle Gel ve Haydarpaşada in..Hem senin için kolay olur hemde karşılayacak arkadaşlar için.. Ki kimse karşılamasa bile yürüme mesafesinde Haydarpaşaya yanılmıyorsam..

harita.jpg

Sora sora bağdat bulunur : )

MAYA GELİYORRRRRRRRRRRRRRRRRR

MAYA SANA HELİKOPTER YOLLARIZ BİZ GELECEGİN GÜNÜ SATİ SÖYLE SEN YETER BİZE :lol: :lol:

haklısın wale,sora sora bağdat bulunur... ama bunu da bilirsin ki akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş... ben peşinen işimi garantiye alayım dedim... kötü mü ettim... yer tarifen için teşekkür ederim...

ve salim, yükseklik beni tutar... biz bu işi gemiyle sonlandıralım... dütttt düüttttt...

özlem tekinin söylediği gibi;

dağları deldim, tek başıma...
çölleri aştım, bir tek ben...
erleri yendim, kız başıma...
sende yıkılma...

düttt düttt... :lol: ***

dikkalı olun maya gelıyor

DİKKALI OLUN MAYA GELIYOR HEMDE KARA TRENLE DÜÜÜÜÜÜÜTTT :lol:

evet arkadaşlar desenise gene kalabalık olacaz inşallah ne güzel bakın bütn arkadaşlar toplanım güzel bir gün gecirecez vala ne yalana gerek var hiç olmasa bende sizin sayenizde ğüzel sakin eglenceli bir ortam gecirecem bu işler yuzunden ne geze bilkiyom nede egllene biliyorum iyi ki, varsınız arkadaşlar salim abi gene mutllu bir ğün hepimisi bekliyor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: maya hşg safa gelirsin ist gel bak bakalım ist roccc gelde ankaramı güzel ist bak bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt