Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye Buluşması] 18 Mayıs 2008: Fokurtu Cafe'de buluşalım / İstanbul

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UFUKALP COK İYİ BİSEYMİS GİBİDE YAZMİSSİN YA AFERİM SANA... ORAYA GİTMENİN O BULUSMANİN AMACI NEYDİ ,BİRLİK BERABERLİK TANİSMA PAYLAŞMA ... YERİNDEN KALKMADAN ÖÖLE SUS PUS DURURSAN TABİKİ KEYİF ALAMAZSİN...
ISRARLA SİZİ ARAMIZA ALACAZ MESUT VE UFUKALP BİDA SEFERE HAZIRLANİN:))))
CAR CAR CAR ETMEK KOLAY NASİLSA YAZARAK AMA BİDE FİİLEN GÖSTERİN BU CARLAKLIGINIZI....:))))
SEVGİLERİMLE.....

Hazan,ne o yaf ben de iyi bişey demedim tamam ama napalım yapı meselesi. Hem sen ne bağırıyosun bööle utangaç bi çocuğa yaa böyle mi alıştıracaksın.
Yok anam yok bi dövmediğin kalmış burda görsen kimbilir naparsın gelmiyom ben canımı çöplükte bulmadım ya :D:D:D
Car car a devaaammmm...

O kadar çok gözlerinden samimiyet akan kişi vardı ki tanıdık sayısı çok az olan ve meclisin içerisinde çok az bulunan ben bile sanki defalarca aynı ortam içerisinde yer almış ve ilk kez tanıştığı kişilerle uzun yıllardır tanışıyormuş gibi hissettim kendimi.

Emeği geçen Katılım gösteren tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.

Teşekkür ederim Büyücü.
Ama baksana yukarda bas bas bağırıyo Hazan yaa.:(... Hem de bu utangaç masum sabişe :) . Bi dövmediği kaldı yani korkarım gelsem onu da yapar.
Şimdiden birşey söylemek mümkün değil.Tuh yaa alkol kullanma alışkanlığım da yok ki geceden tıksırana kadar içiim de sabah sarhoş kafa cesaretiyle atlayıp geliim...
Tekrar teşekkürler Büyücü.

Can güvenliğim konusunda garanti veriyor musun? Koruycan mı bu bas bas bağıran cadıdan beni :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt