Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye Buluşması] 18 Mayıs 2008: Fokurtu Cafe'de buluşalım / İstanbul

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YILDIRIM İNŞALLAH BİR GÜN BU GÜZEL DİLEĞİN YERİNE GELİRDE TANIŞMAK KISMET OLUR B EFENDİ KARDEŞİM.

elif abla başta gecmiş olsun ne yapalım katılan arkadsaşlara baştan teşekür ederim gelemeyenlerde canları soğalsun diyorum kısmet degilmiş diyorum yarın senem arkadaşım saz ve orkestira gurubunu getire bilirsin bunun için sormana bile gerek yok güzel bir ortam olur bizim için saz orkestiralı muzik bence saten canlı muzimiz var birde senin ğurup gelirse tam olur bence yalnız şunu diliyom arkadaşlardan bu bizim son buluşama düzenlememis olacak herhalde baksana ortaklarım ben satıyor :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

[size=6]eeee hani nerde resimler :D :D :D :D

kardeşim askere gidecek olmasa organizayona katılacaktım artık bir başka organizasyona inşallah :p

bizde şehribanu ablamla bir buluşma ayarladık her zamanki gibi :D :D :D bu sefer bizbizeydik hala birlikte bir arkadaşımızın evindeyiz resimlerimizi yarın şehribanu ablam paylaşacak sizlerle :)

eminim çok güzel zaman geçirmişsinizdir çünkü bizimki asla unutulmayacak kadar güzeldi...[/size]

buyucu' Alıntı:
cafer abi ayse_naz fatih-aslan gebermiyesize maya ravza54 geldiğiniz için teşekkur ederim sizinle tanışmak zevkti onurdu :D

Aşk olsun büyücü beni unutmuşsun ama olsun kendimi fasülye gibi nimetten saymim, güzel bir ortam oldu..

Ciddi ya tamam toplandınız gözümüz yok ama resimler nerede ekleyinde bizde gelemesekte bizde yaşayalım o ortamı.

başta karanlıklar prensi olmak üzere tüm emeği geçen ve katılımcı olarak bizlerle birlikte olan caferulgen,anti oksidan,vertigo,kalem abla,denizce,fatih arslan,rooc,maya,obrite,hazan68,gargamel,real,esranas ve adını syamadığım tüm arkadaşlara tşkr.

ilk defa katıldım..çok ümitlerle geldim... çok ihtiyaç duyduğum yeni arkadaşlar ve dostluklar edinebilirim diye..fakat beceremedim ..nedense bir tutukluk oldu..kaldırım taşı gibi yerimde oturdum..hekes birbirini tanıyorrdu herhalde sıkı muhabbetler görrdüm kıskanarak..sonra kendime küfrederek kaçar gibi fokurtudan ayrıldım..sonra düşündüm... hepinize hoşçakal diyemedim özür dilerim,,sonradan şöyle kendimi suçladıım,,en azında 55 yaşında hızlı bir rock çı olarak bayan ROACCOTANE yı istanbulu rock music dinleleyerek gezme teklifinde bulunamadım... lütfen beni sosyalleştirin be arkadaşlar....selam ve sevgilerimle

GÜZEL OLMUŞ AMA BU KADAR AZ RESİM OLMAMALIII NIRDE BU RESINMLERRR :mrgreen:

ÇOK GÜZEL BİR ORTAM GECİRDİM UZUN ZAMANDIR GÖREMEDİĞİM ARKADAŞLARI GÖRDÜM VE TANIŞAMADIĞIM ARKADAŞLARLA TANIŞTIM BURADA EMEĞİ GECEN BAŞTA RAMAZAN VE MURAT OLMAK ÜZERE HERKESE ÇOK TŞK EDERİM .

ABALI

***güzel bir gündü,teşekkür ederim...
ben ve arkadaşlarım akşama resimleri siteye koyacağız... :roll: ***

güzel bir gündü. güzel vakit geçirdik. sanal alemde yıllardır görüşüp, yüzyüze ilk görüştüğümüz arkadşalarına gördük.

bu görüşmede yazılarla ifade edilmeyecek kadar payı olan arkadaşlarımız
SERSERİ (MURAT) ve KARANLIKLAR PRENSİ (RAMAZAN)'a sonsuz tşkler..

evet arkadaşlar çok güsel di ama biraz rahatsızdım pekde kımseyle muhebbet edemedım o yüzden üzgünüm oarada olan arkadaşların hepsine tşk ediyorum ayaklarına saglık karanlık prens kardeşımede tşk edr böyle güsel bir proramı hazırladıkları için

BÜYÜCÜ KARDEŞİM BİRİCİK GÖZÜMÜN NURU BİRTANEM BAŞIN GÖĞE YÜKSELSİN BİR MUKABELE GÖZLERİNDEN ÖPERİM.

Son iki saate yetişebildim,
güzel insanları tekrar gördüm ve tanıştım.
Fırsat oldukça da katılacağım inş...
Emeği geçenlere ve gelenlere, gelemeyenlere tşk :D

MERHABALAR CANLARIM...
GUZEL İNSANLARİN ,GUZELLİKLERİ BÜTÜN COSKULARIYLA YAŞADİKLARI VE PAYLAŞTİKLARİ FOKURTU GUNUNU BİZLERE SUNDUGU İCİN COK TŞKLER KARANLIKLAR PRENSİNE VE EMEGİ GECEN HERKESE...
UZAKTAN VE YAKINDAN GELEREK SEVGİLERİNİ BİZİMLE PAYLAŞAN BUTUN ARKADASLARIMA GÖNÜL DOLUSU TŞKLER EDERİM..
AYAGINIZA SAGLIK... İYİKİ GELDİNİZ SİZLERİ TANİMAKTAN COK MUTLU OLDUM....
HASRETLE KUCAKLIYORUM HEPİNİZİ... SEVGİLERİMLE....

MESUT CURAYA CEVAP

SEVGİLİ MESUT BEY BULUSMADAKİ SIKILGAN GÖRÜNTÜNÜZ DİKKATİMDEN KACMADİ LAKİN ZAMANLA BUNU UZERİNİZDEN ATACAGINIZI DUSUNMUSTUM...
ZİRA FARK ETTİYSENİZ ORDA BİCOK İNSAN YENİ BİRBİRLERİNİ GÖRÜYORDU VE SAHSEN TANİSİYORDU..VE FAKAT BUNA RAGMEN SARMAS DOLAŞ OLMUSLARDI.. SUREKLİ MASALARDA GEZİNMELER BEŞER ONAR DAKİKA HERKESLE TANİŞMAK İLETİSİM KURMAK ADINA GEZİNEN İNSANLARİ SİZDE GÖRDÜNÜZ EMİNİM....
AMA GELİN GÖRÜNKİ ; SİZ ZATI ALİNİZ MESUT BEY HİC YERİNİZDEN KALKMADİNİZ.. GÖZÜMDEN KACMADİ ANLICANİZ...:)))
O NEDENLE İSTERSENİZ BİRAZCIK CUVALDİZİ KENDİNİZİDE BATIRIN DERİM BEN NACİZANE .AMACİMİZ SİZİ KIRMAK ÜZMEK DEİLDİ ARAMİZA HOSGELDİNİZ DEMEKTİ..HOŞGELDİNİZ İYİKİ GELDİNİZ BİDAKİ BULUSMALARDADA GÖRMEK İSTİYORUZ SİZİ AMA BU KEZ BİRAZ GEZİNEREK :) SEVGİLERİMLE....

tek kelimeyle herşey MÜKEMMELDİ

değerli arkadaşımız KARANLIKLAR PRENSİNE çok teşekkür ediyorum :)

Ordaydım... Uzun kalamadım ama tanıdıklarımla ve tanıştıklarımla birlikte olmak ve bu kadar çok güler yüzlü insanı bir arada görmek yorucu İstanbul tatilimde çok iyi geldi. Emeği geçen herkez çok teşekkür ederim..

hayır büsbüsbüssürü fotoğraf var ... maya ve anti,de :p

ravza ve Real de de çok var :) bekliyoz hepsini. En geniş arşiv bu buluşmanın fotolarından oluşacak galiba:)

metehandro' Alıntı:
bu kadarmı fotoğraf var....

metehandro arkadaşım madem İstanbuldaydın:) neden katılmadın yahu.. seni görmek güzel olurdu :wink:

Resimler çok içten,samimi ve naturel. Yapmacıktan riyadan kırıntı dahi yok,ne güzel...
Çok da eğlenmişe benziyorsunuz.Dostluklarınız sevgileriniz ve gülücükleriniz daim olsun.

Anlayışın için teşekkür ederim Bülent.İyi vakit geçirdiğinize sevindim.Organizatör Ramazan'dan da bu beklenirdi.

bu güzel organizasyonu yapan arkadaşlara çok çok çok teşekkürler:)

çok guzel bir gün geçirdik sayenizde...

ve gelen tüm dostlarımıza tsk ediyorum burdan. sizleri görmek ve sizlerle olmak çok guzedi...

yüreklerinize saglık...

çok güzel eğlenmişsiniz arkadaşlar..

bir dahakine aranızda olmak isterim... :D

KRAL' Alıntı:
Yiyecek,içecek getirdiklerinde başımızda durup parayı almadan gitmiyorlardı bu tutumlarını ben anlayamadım açıkçası
KRAL kardeşim öyle kimsenin sabit olarak bir masada oturmadığı curcuna bir ortamda bu normal takma kafana.sabit masa olmayınca hesap tutulamaz ki en kestirme yol bu işte al malını ver paramı :)
İyi eğlenmişsiniz ya yeterli bu.

Harika bir gün geçirdik dostlarla emeği geçen herkese teşekkürler.. Hele Ankarama bi varayım uzun uzun yazıcam yine :wink:

MESUT CURA' Alıntı:
ilk defa katıldım..çok ümitlerle geldim... çok ihtiyaç duyduğum yeni arkadaşlar ve dostluklar edinebilirim diye..fakat beceremedim ..nedense bir tutukluk oldu..kaldırım taşı gibi yerimde oturdum..hekes birbirini tanıyorrdu herhalde sıkı muhabbetler görrdüm kıskanarak..sonra kendime küfrederek kaçar gibi fokurtudan ayrıldım..
Ya sanırım katılsaymışım Mesut-2 olurmuşum...
Ben çok çekingen,utangaç bi tipim yaa,bakmayın siz sohbet odasında car car ettiğime :). Kız gibi çocuğum be hem de 39 yaşıma rağmen :D. Hoş bu zamanda ööle kız bile kalmadı ya...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt