Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye Buluşması] 18 Mayıs 2008: Fokurtu Cafe'de buluşalım / İstanbul

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar buluşmaya katılmak için illaha ismimizi yazdırmak şartmı yani ismim yazılı olmadıgı halde aniden gelsem çat kapı kabul edilmem mi aydınlatırsanız sevinirim :D

YAW ENGİN HAKLISIN BAK BUNDA, KAFA ÇALIŞIYOR SENDE VALLA:)))

RAMAZAN LEVENT PİGMENTOZA.. ARKADASIMIZIDA EKLE İSTERSEN ODA GELCEKMİS.. BANA SÖLEDİ İSİM YAZDIRMAMİ.. TŞKLER SİMDİDEN

ooo gelen arkadaş çok ne güzelll hep birlikte eğlencaz ramo benide eklermisin :p :p gelmeye çalışcam

kusura bakmayın arkadaşlar işlerim çok yoğundu fırsatım olmadı listeyi güncellemek için kusura bakmayın herkesi ekledim sanırım birşey kalmadııı haftaya pazar hep beraberiz

vertigo' Alıntı:
assolistler son gelirmiş misali :oops:

bende geliyorum arkadaşlar :D

aaa çok sevindim vertigom yaa:) sen yeter ki gel de en son gel :)
Ne güzel bütün dostlarımızı görücez :wink:

roaccım canım benim tşk ettim

senin dostluğunu misafirperverliğini okudukça seninle birebir tanışmak benim için bir şeref olucak canım :)

diğer arkadaşlarımla tanışmakta öyle :)

Ramazan vertigoyu 2 kez yazmışsın,dublörü de mi gelecek yoksa.:)Ya da duplikesi.

slm

maşallah hızla büyüyen bir ailemız varmışda haberimiz yok çok güsel bir gün oluacak :lol:

Tokat'tan Roac gelecek de ben Üsküdar'dan gelmesem ayıp olur şimdi.. 10 dakikalık yol... Yazın beni de... :D

Hah yaşa sen Anti :) Çok sevindim çookk .. Sizleri görmek güzel olacak :wink:

Ben malesef gelemeyeceğim. Sizlerin çok eğleneceğinizden eminim. Listeden adımı çıkarırırmısın. :(

heyy bu ekipte biri eksik :)

kalem'siz İstanbul buluşması mı olurmuş ?

Antiii , Vertigo, kandırın ablamı o da gelsin yahu :) Ekibimizi tamamlayalım :)

Yanımda 2 kişi daha getircem.. "Obrite+2"

Kapasitesi ne kadar ki bu Fokurtu'nun..

KALEM ABLA VE AKSAHİN

İLAVE EDİN LİSTEYE BİZİDE,SİZİLERLE BERABER OLMAK KEYİF VERECEK BİZLEREDE VE YANINIZDA OLMAYI İSTİYORUZ,

KRAL' Alıntı:
Soruma yanıt alamadım? :roll: Yanımızda birini getirebiliyormuyuz?

arkadaşım ben yanıt vereyim istersen yanında 10 kişi getir kimse karışmazzz yeterki sen mutlu ol hemiii:D:D:D

ARKADAŞLAR İSTEYEN İSTEDİGİ KADAR ARKADAŞININ GETİRE BİLİR
LİSTEDE İSMİ OLMAYANDA GELE BİLİR YERİMİZ YETERİNCE MEVCUTTUR
BUNU KAFANIZA TAKMAYIN

SEVGİLİ ANTİ BAKTERİYAL OKSİDAN ARKADASIM. GELİRKEN KLASİK VE MODERN GİTARİNİDA GETİRİP BİZE SOLO KONSER VERİRSEN ACAİP SEVİNDİRİK OLURUZ....:))))
AKDENİZZZZZZZZZ AKŞAMLARİİİİİİİİİİİİİİİİİ BAABINDAN YANİ:)))
SEVGİLERİMLE...

evet arkadaşlar 18 mayıs yaklaştı geri sayıma başladık ist büyük buluşma için geri sayım dümesine bastık gene güzel bir ortam olacak inşallah vede sizlere cefe sahibi illan abimisin bir süprizi olacakmış arkadaşlar bana da sölemdi valla :D :D :D :D :D :D :D evet geri sayım yaklaştı ne dersiniz güzel bir ortam için hazırmısınız arkadaşlar :?: :?:

HAZIRIZ ARKADAŞIM
ÇOK GÜZEL BİR GÜN OLUCAK EMİNİM :)

RAMAZAN BENİM ADIM LİSTEDE YOK BENİDE EKLERMİSİN YOKSA GELMEM BAKK :oops: :oops: :oops: :oops: SÜPRİZDEMİ VAR YAA NE SÜPRİZİ OOOOO MERAK ETTİM :twisted: :twisted: HADE TAHMİN EDENLER YAZSINNNN 8) 8) 8)

arkadaşlar beni mazur görün.malesef gelemiyorum. :( çok isterdim gelmeyi .kısmet değilmiş.inşallah başka sefere .iyi eğlenceler sizlere . :wink:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt